Motor ČB – Kadaň 5:0 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 12.11.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V závěru zápasu se již toho moc nestalo. Domácí měli ještě šance do otevřené ústecké obrany, ale ani jednu neproměnili. Slovan si nicméně dnes může připsat něco do kolonky „dobrý výkon, ale bez bodů“. Na ledě favorita zápasu nebyl nejhorší, měl ale slabou koncovku. Dukla se dostala na dvě branky náskoku gólem devět sekund po úvodním buly třetí třetiny, prosadil se David Tůma. Ústí se však po akci Emingera ve 44. minutě dostalo zpět do hry a definitivně pojistil tři body domácím v 53. minutě svým gólem Jan Pohl. Dukla si tak upevnila druhé místo v tabulce, Ústí naopak zůstane poslední. Z mé strany je to dnes vše, omlouvám se za problémy v závěru utkání a přeji hezký zbytek týdne. V sobotu se těším napočtenou! (19:49:42)
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Technické problémy přetrvávají, o zápasu je ale již dávno rozhodnuto. Zápas se již pouze dohrává.
     
    56:19
    Pekr se opět napřáhl k tvrdé střele, Stezka kryje. Komerční přestávka.
     
    55:05
    Po delší pauze zaviněné technickou potíží se vracíme, Dukla měla z hole Osmíka ještě jednu šanci na gól, která ale radost na domácí stadion nepřinesla.
    52:21 Jan POHL - 3:1
     
    52:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla odskakuje na dvě branky rozdílu. Vyhrané buly šlo hned na modrou k JANU POHLOVI, který se nerozpakoval, z první to pustil přímo proti Stezkovi a vymetl spodní pravý roh! Domácím ještě zbývají dvě minuty přesilovky. Asistenci doplníme.
     
    52:19
    Štindl z kleku poslal velmi tvrdou střelu, Stezka je dnes však na velice dobré formě a bez potíží vykryl i tuto jedovatou střelu.
     
    51:36
    Pekr byl v tuto chvíli opět vidět, tentokrát pálil. Sice mimo branku, ale i tak Stezka zasáhl.
     
    51:07
    Opět se mírně jiskří. Eminger po odpískání ještě chtěl pozvat na pivo Dostálka, ten ale odmítl a vše museli uklidňovat až rozhodčí.
     
    50:55
    Weinhold to nyní moc nezvládl. Nejprve dal sekeru Andělovi u domácí branky, v signalizované výhodě pak trefil i Váňu u mantinelu a souhrnný trest zní: 2x sekání, čtyři minuty!
     
    50:14
    Jandus mířil k pravé tyčce a přes volný prostor donutil domácího gólmana kontrolovat puk, ale nebylo to nic konto ohrožujícího. Navíc se bude na straně Ústí vylučovat.
     
    49:16
    Pohl to zleva zkusil sám, při zakončení šel na zem, nevylučuje se však. Sudí dnes pouštějí hru. Po dalších dvou tvrdších soubojích u Brožovy branky je opět přerušeno a emoce jdou mírně nahoru.
     
    48:26
    Slovan se nemůže dostat od své branky, Dukla dobře napadá rozehrávku a dostává hosty pod tlak. Každopádně je zápas ještě otevřen, o tom žádná.
     
    47:49
    Anděl zaklekl v rohu puk, na sobě má tři žluté vosy, proti kterým se těžko bojuje, a o puk tak přišel. Vadit to ale nemusí, hosté se dopustili ofsajdu a na řadě je komerční pauza.
     
    47:03
    Hostům se přesilovka totálně nedaří, Dostálek dvakrát za sebou rychle vyhodil z pásma a Pekr se nemusí na trestné ani tolik rosit.
     
    45:37
    Pekr vyhodil kotouč mimo kluziště a ač reklamoval teč jedním z hostujících hráčů, sudí je neoblomný a posílá ho na dvě minuty ven z ledu.
     
    45:18
    Hosté vycítili šanci a dostali se k několika dobrým střelám, Brož je však všechny pochytal. Jánský po buly vyšvihl hůl bez přípravy, puk šel nad mantinel.
    43:47 Vladimír EMINGER - 2:1
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. Pekr, 41. D. Tůma (Werbik), 53. J. Pohl – 44. Eminger (T. Jandus, Chrpa)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Chaloupek) – Kajínek, L. Doudera, D. Váňa, J. Pohl, Štindl, Mareš, Vála – D. Tůma, Werbik, T. Havránek – Anděl, Skořepa, Pekr – Jiránek, Zeman, Dostálek – Harkabus, M. Hlinka, Osmík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Groh) – Eminger, Hes, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček, Mert, Zukal – Severa, Vrdlovec, L. Volf – Jánský, T. Jandus, Chrpa – Tůma, Davídek, Krliš – Planý, Čermák, Jícha.

    Rozhodčí: Přikryl, Šindel – Hejl, Komínek
    ocianews.com