Motor ČB – Kadaň 5:0 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 12.11.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V závěru zápasu se již toho moc nestalo. Domácí měli ještě šance do otevřené ústecké obrany, ale ani jednu neproměnili. Slovan si nicméně dnes může připsat něco do kolonky „dobrý výkon, ale bez bodů“. Na ledě favorita zápasu nebyl nejhorší, měl ale slabou koncovku. Dukla se dostala na dvě branky náskoku gólem devět sekund po úvodním buly třetí třetiny, prosadil se David Tůma. Ústí se však po akci Emingera ve 44. minutě dostalo zpět do hry a definitivně pojistil tři body domácím v 53. minutě svým gólem Jan Pohl. Dukla si tak upevnila druhé místo v tabulce, Ústí naopak zůstane poslední. Z mé strany je to dnes vše, omlouvám se za problémy v závěru utkání a přeji hezký zbytek týdne. V sobotu se těším napočtenou! (19:49:42)
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Technické problémy přetrvávají, o zápasu je ale již dávno rozhodnuto. Zápas se již pouze dohrává.
     
    56:19
    Pekr se opět napřáhl k tvrdé střele, Stezka kryje. Komerční přestávka.
     
    55:05
    Po delší pauze zaviněné technickou potíží se vracíme, Dukla měla z hole Osmíka ještě jednu šanci na gól, která ale radost na domácí stadion nepřinesla.
    52:21 Jan POHL - 3:1
     
    52:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla odskakuje na dvě branky rozdílu. Vyhrané buly šlo hned na modrou k JANU POHLOVI, který se nerozpakoval, z první to pustil přímo proti Stezkovi a vymetl spodní pravý roh! Domácím ještě zbývají dvě minuty přesilovky. Asistenci doplníme.
     
    52:19
    Štindl z kleku poslal velmi tvrdou střelu, Stezka je dnes však na velice dobré formě a bez potíží vykryl i tuto jedovatou střelu.
     
    51:36
    Pekr byl v tuto chvíli opět vidět, tentokrát pálil. Sice mimo branku, ale i tak Stezka zasáhl.
     
    51:07
    Opět se mírně jiskří. Eminger po odpískání ještě chtěl pozvat na pivo Dostálka, ten ale odmítl a vše museli uklidňovat až rozhodčí.
     
    50:55
    Weinhold to nyní moc nezvládl. Nejprve dal sekeru Andělovi u domácí branky, v signalizované výhodě pak trefil i Váňu u mantinelu a souhrnný trest zní: 2x sekání, čtyři minuty!
     
    50:14
    Jandus mířil k pravé tyčce a přes volný prostor donutil domácího gólmana kontrolovat puk, ale nebylo to nic konto ohrožujícího. Navíc se bude na straně Ústí vylučovat.
     
    49:16
    Pohl to zleva zkusil sám, při zakončení šel na zem, nevylučuje se však. Sudí dnes pouštějí hru. Po dalších dvou tvrdších soubojích u Brožovy branky je opět přerušeno a emoce jdou mírně nahoru.
     
    48:26
    Slovan se nemůže dostat od své branky, Dukla dobře napadá rozehrávku a dostává hosty pod tlak. Každopádně je zápas ještě otevřen, o tom žádná.
     
    47:49
    Anděl zaklekl v rohu puk, na sobě má tři žluté vosy, proti kterým se těžko bojuje, a o puk tak přišel. Vadit to ale nemusí, hosté se dopustili ofsajdu a na řadě je komerční pauza.
     
    47:03
    Hostům se přesilovka totálně nedaří, Dostálek dvakrát za sebou rychle vyhodil z pásma a Pekr se nemusí na trestné ani tolik rosit.
     
    45:37
    Pekr vyhodil kotouč mimo kluziště a ač reklamoval teč jedním z hostujících hráčů, sudí je neoblomný a posílá ho na dvě minuty ven z ledu.
     
    45:18
    Hosté vycítili šanci a dostali se k několika dobrým střelám, Brož je však všechny pochytal. Jánský po buly vyšvihl hůl bez přípravy, puk šel nad mantinel.
    43:47 Vladimír EMINGER - 2:1
     
    43:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hned je to ale všechno jinak! První zápas v dresu Ústí využil VLADIMÍR EMINGER gólově a snižuje. Jandus zpoza branky našel volného Emingera, který si poradil dobře a mezi Brožovy betony dává zápasu zpět prvek dramatu. Asistence: Tomáš Jandus, Jakub Chrpa.
     
    42:53
    Havránek zpoza branky nahrával před sebe, Werbik ale trefil puk zvláštním způsobem, zřejmě mu šel na hranu, a zamířil na zadní plexi.
     
    42:41
    Pekr má chuť na střelbu. Po vhazovaní si vybruslil mezi kruhy a švihem trefil spodek branky a také Stezky.
     
    42:13
    Skořepa odvezl Tůmovi jak puk, tak i hůl a poslal pod sebe na Pohla, který zkusil palbu z první, ta ale nebyla přesná. Druhou střelu obstaral Váňa a taktéž trefil ochrannou síť, za přispění hostujícího Čermáka.
     
    41:09
    Dukla ale na pokus hostí snížit odpovídá dalším tlakem v útočném pásmu a nyní se jí bude hrát o mnoho klidněji.
     
    40:37
    Ústí se pak ihned natlačilo do útočného pásma a snažilo se dostat na dostřel, avšak domácí bez potíží odbránili a přešli do útoku.
    40:09 David TŮMA - 2:0
     
    40:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Devět sekund, žádný problém! Pokud někdo z fanoušků zůstal na klobáse a pivu, prošvihl druhý gól Dukly. Werbik výbornou prací získal v útočném pásmu kotouč, pustil ho volnému DAVIDU TŮMOVI, který zblízka doklepl do prázdné branky! Asistence: Nicolas Werbik.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Převaha je jasná. Dukla vypálila třináctkrát, Ústí vypálilo dvakrát. Na góly to je ale stále 1:0. Hokejově nám třetina nenabídla vůbec nic, za zmínku stojí akce Jiránka z 23. minuty, který trefil tyčku, Werbik pak na konci nevyužil hostujícího brankáře bez hole. Třetí třetina bude ještě zajímavá, Ústí bude bojovat o body do poslední chvíle. Vrátíme se za 15 minut.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Ani jeden tým nemá moc zájem o hru a je tak i po druhé třetině.
     
    39:12
    Jsme v poslední minutě třetiny, Ústí dohrává v útočném pásmu a kombinuje. Rozhodně tady má šanci na body.
     
    38:16
    Stezka se za brankou tvrdě přetlačoval s Jiránkem a přišel o hůl, čehož využil volný Werbik nalevo a dvakrát pálil, poprvé sice gólmana prostřelil, dorážka šla ale vedle!
     
    37:42
    Domácí opět sevřeli hosty v pásmu, Doudera si udělal prostor okolo sebe a z modré pálil, Stezka ale nemusel ani zasahovat.
     
    36:59
    Hosté v plném počtu, současně s tím se probíjel před bránu Hlinka, ale nezamířil ve finální fázi přesně.
     
    36:35
    Přesilovka je u konce a Vrdlovec mohl jít do rychlého přečíslení. Ale bylo mu v tom zabráněno, na útočné modré domácí přihráli rukou a opět se přerušuje.
     
    35:33
    Pekr podruhé, tentokrát od modré, ani v tomto případě se však nedařilo trefit klec. Za obranu Dukly si najížděl Davídek, ale byl bez hole, možná mu byla vyseknuta jedním z domácích hráčů.
     
    35:09
    Pohl pálil od modré, vyražený puk šel na Pekra, který z bekhendové pozice raději nestřílel.
     
    34:59
    Jeřábek se s tím po buly rozhodně nepáral. Vyhlédl si Werbika, vrazil mu hůl do obličeje a odměnou mu jsou dvě minuty před domácím kotlem.
     
    34:30
    Harkabus zachránil kotouč v útočném pásmu, zanechal ho Hlinkovi, který v krkolomné pozici popíchl na Osmíka. Domácí křídelník poslal sice kotouč proti pohybu Stezky, ale hostující gólman zkušeně zasáhl.
     
    34:18
    Po delší době jsme viděli tlak Dukly v útočné třetině, kotouče létaly, střely byly. Ale to hlavní, tedy gól to nebylo. Stezka opět zasahuje a s kotoučem míří ke střídačce, aby se občerstvil v rámci komerční přestávky.
     
    33:37
    Dostálek podél modré pouštěl na Pohla, Pohl ale promáchl a měl problém s udržením pásma. Jiránek se pak dostal do dvou tvrdých střel, obě ale Stezka vyrazil.
     
    33:03
    V rohu kluziště se v souboji utkal Zeman s Jíchou, souboj to byl poměrně tvrdý, vyšel z toho však icing hostí.
     
    32:36
    Skořepa – Vála – Štindl. Vála si sjel od modré do pásma, pustil za sebe na Štindla, který z první pálil do Stezkovy lapačky. Máme tu další vhazování před jeho brankou.
     
    31:32
    Kajínek se opět připomněl, projel přes dva obránce a v jízdě pálil, avšak dost vedle. A předvedl se i v tvrdé hře, když tvrdě naremploval Krliše u hostující střídačky.
     
    30:56
    Kotouč zalétl do sektoru C na sezení, původně to vypadalo na další trest pro hostující hráče. Po krátké poradě však čtveřice sudích dospěla k názoru, že se jednalo o tečovaný puk a vylučovat se nebude.
     
    30:47
    Domácí střídačka se moc nepohodla ve střídání, ve vzduchu visela i hra v šesti, nakonec se tak neděje a je nařízena komerční pauza.
     
    30:24
    Volf trefil první brusle před sebou, následné domácí vyhození se pokusil dojet Dostálek, jenže tryskový pohon v brusli nemá, a tak je pískán icing.
     
    29:24
    Pekr od modré zkusil nahrát do těžké pozice Skořepovi, ten byl však v tísni a kotouč se tak přesunul na hostující hole. Ze hry má jednoznačně více domácí tým, na góly je to ale stále nízké skóre.
     
    28:20
    Tůma se dostal ke střele přes Emingera, Eminger však zkušeně zblokoval a vyhodil domácí z útočného pásma.
     
    27:37
    Hosté se nemohou dostat vůbec z obranného pásma, domácí vojsko ale střílí slepými, proto je stále stav 1:0.
     
    26:58
    Osmík se zprava dostal do nadějné pozice, bekhendem ale napálil pouze rameno Stezky. Ten si dnes na nedostatek práce stěžovat nemůže.
     
    26:13
    Kajínek se pokusil zrychlit puk, ale svojí střelou nepřinesl do hry moc rychlosti. Stezka ale nepřikryl, rozehrál a nepomohlo to Slovanu ani náhodou, Zeman udržel pásmo.
     
    25:12
    Dlouhý pas na Jánského sice našel jeho osobu, ale zpracování na dlouhou hůl nebylo ideální a pro Duklu se toho tolik moc nestalo.
     
    24:53
    Havránek zachytil vyhození hostí z pásma na hraně hry vysokou holí. Stezka následně šel do zákroku proti Havránkově střele a přerušil tak hru.
     
    24:05
    Osmík se nedostal přes hráče do útočného pásma a Severa otáčí hru do útočného pásma.
     
    23:44
    Mareš výborně presoval, získal kotouč, ale Hlinka nestihl vyjet z útočného pásma a pískán je ofsajd.
     
    22:59
    Dostálek zavezl za branku Stezky, Dukla kombinuje v útočném pásmu. Zleva přišla nahrávka na Jiránka, který švihem z levého kruhu pálí do tyče!
     
    22:18
    Anděl ledabylou nahrávkou dal hostům šanci dostat se z obranného pásma. Rychlý forčeking ale vše vrátil zpět do starých kolejí.
     
    21:43
    Pekr se napřáhl, kotouč proletěl okolo obránce a Stezka až v poslední chvíli s námahou reagoval!
     
    21:15
    Od modré pálil nebezpečně hostující Weinhold, Brož toho moc neviděl, avšak puk letěl vedle.
     
    20:29
    Jihlava v poklidu dohrála přesilovku a dostala se do oslabení, hra se přestěhovala před Stezku.
     
    20:03
    Úvodní buly pro hostující hráče, kteří dohrávají v oslabení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je po první třetině. Ústí rozhodně nehrálo druhé housle a aktivním hokejem si vytvořilo zejména v úvodu třetiny šance. Ani jedna ale nevzešla v gól, naopak Matěj Pekr potrestal v osmé minutě chybu hostujících hráčů a samostatným únikem dal domácím vedení 1:0. Další třetina začne cca v 18:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Pekr zaváží do útočného pásma a ještě budou chtít domácí navýšit na dvě branky náskoku.
     
    19:15
    Ještě to dopadlo pro domácí dobře. Nezachycení dvou útočníku hostí vyšlo v možnost nájezdu dvou hráčů Slovanu na Brože, Kajínek musel zatáhnout za brzdu, podrazil Volfa. Pokud by neměl Volf vedle sebe Davídka, zřejmě by to bylo trestné střílení.
     
    18:55
    Hosté se brání v klidu a jdeme již do poslední minuty první třetiny.
     
    18:29
    Puk opustil hrací plochu a máme tu dnes první menší zranění. mezi boxy to odnesl buď ledař nebo moderátor. Každopádně je vyhození Janduse bráno jako zdržování hry a s tím odpovídající dvě minuty.
     
    17:55
    Osmík výborně uvolnil na pravé straně Harkabuse, který si sjel za obránce a dostal se až před Stezku. Střelou se pokusil najít pravý vingl, Stezka výborně zasáhl a vytěsnil lapačkou nad branku!
     
    17:35
    Od modré se napřáhl Mert a vyslal „podledovku“, Brož reagoval v pozdějších chvílích, gól to ale Slovanu nepřineslo.
     
    16:44
    Jícha se opět ocitl mezi obránci a dostal tam i kotouč, Vála byl ale naprosto připraven a jednoduchým píchnutím do soupeřovy hole odebral hrací předmět.
     
    16:22
    Jenže přichází přehazování kotouče na obou stranách a domácí se dopustili icingu.
     
    15:51
    Domácí si nechali ve žďárském Tokozu vyrobit pořádně velký visací zámek a uzamkli Ústí v útočném pásmu. A klíč hosté stále hledají...
     
    15:11
    Rýsující se brejk Planého zastavil Doudera včasným dojezdem a odebráním puku. Poslední instance domácích ve hře.
     
    14:51
    Dlouhá přihrávka od Váni nenašla svůj cíl v podobě Davida Tůmy, pískáno je tedy zakázané uvolnění a přesun hry před Brože.
     
    14:19
    Osmík si v přečíslení sjel před branku a chystal se na zpracování, Hlinka mu ale poslal prudší přihrávku a Osmík tak promáchl. Komerční pauza.
     
    13:35
    Skořepa napadal rozehrávku hostí, ale pak ve finále po dlouhém pasu na Davídka v útoku chyběl, Brož ale střelu ústeckého centra pokryl.
     
    12:27
    Davídek se s kotoučem dostal těsně za modrou čáru a tím pádem se dopustil ofsajdu. Na druhou stranu spěchal Kajínek a opět se napřáhl na modré, puk o zadní mantinel přišel na hůl Havránkovi, který trefil pouze Stezku.
     
    11:38
    Krliš byl na puku ve středu hřiště velice silný a probojoval se až ke střele, ta ale vyprášila kalhoty prvního bránícího domácího plejera. Hra se pak přesunula do rohu kluziště.
     
    11:05
    Do jízdy dostal kotouč Jícha, za obranou měl nějaké místo, ale to hned rychle špatným zpracováním ukončil.
     
    10:11
    Oba týmy střídají přesně na sekundu času, čehož využívají hosté a napadají domácí rozehrávku.
     
    09:28
    Rychlá kombinace před ústeckou brankou způsobila drobný závar, kotouč vyplaval před branku k Douderovi, který ještě obstaral dohru situace tvrdou střelou, avšak vedle pravé tyče.
     
    09:11
    Vrdlovec nestihl otočku za vlastní brankou a Slovan řešil situaci ve svém pásmu opět vyhozením.
     
    08:27
    Tůma si udělal drobný prostor na kličku mezi kruhy, ale už na to neměl vůbec čas. Musel tak zabrat nazpět, pohotový Doudera ale vše vrátil zpět před Stezku, který po Werbikově střele šel do zákroku.
    07:48 Matěj PEKR - 1:0
     
    07:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hrubá chyba hostujícího Tůmy na středovém kruhu, který si neporozuměl s obráncem, čehož využil MATĚJ PEKR, vypíchl kotouč a zkušeně zakončil za Stezkova záda! Jak jinak oslavit návrat do sestavy, než gólem... Bez asistence.
     
    07:31
    Krliš se dostal přes dva obránce, ale jeho střela nebyla nijak výrazná.
     
    06:46
    Anděl zprava pořádně zabral, natlačil se až před Stezku, zakončení mu však nepřišlo ideálně na hůl a bez problémů se hosté pak ubránili.
     
    06:26
    V obraně Dukly to pořádně zahořelo, stejně jako hala elektroodpadu v Letech! Špatná nahrávka od jednoho z domácích obránců dala možnost vedoucího gólu hostům, Volf ale sám proti domácímu gólmanovi neproměnil! Komerční přestávka.
     
    05:35
    Pohl kličkou na modré vyvezl puk z pásma, nahrál dále a odjel střídat. Nepomohlo to však, neboť hosté zásluhou Volfa získali kotouč zpět a okupují oblast před Brožem.
     
    04:58
    Zásah ústecké střídačky do hry znamená vstup zadarmo Dukly do útočného pásma. Kdo by čekal hru na jednu branku, mýlil by se. Zatím je to vyrovnané utkání, Ústí však zde nemá vůbec co ztratit.
     
    04:44
    Icing hostí, Pekr dobře obsadil prvního hráče Ústí, ten již musel volit tento nepopulární krok v podobě vyhození.
     
    04:20
    Tůma do toho pořádně vlétl, dostal se až před branku, vlétl do Brože, ale netrefil bránu! Brož dostal něco od cesty, hostující útočník se omluvil, oba hráči to vzali sportovně a jedeme dále.
     
    03:49
    Weinhold to vzal na sebe a přehrál na branku před Jánského, který byl sražen Douderou. Dá se říci, že naštěstí pro Duklu, neboť by to byla vážná akce zápasu. Takhle z toho je postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    03:09
    Harkabus získal dobrou prací v obranném pásmu kotouč a vyvezl ho až za Stezku. Tím zlomil Severočechy v přesilovce a ti hledají cestu do pásma.
     
    02:44
    Od modré pálil Hes, Brož pouze jednoduše vyrazil betonem, střela to nebyla nijak poutavá.
     
    02:14
    První trest dnešního zápasu. Brejk 2 na 1, respektive najíždějícího Davídka, zastavil Zeman poctivou sekerou a je vyloučen na dvě minuty. Ústí má tak první přesilovku.
     
    02:02
    Tečovaná střela od modré Stezku vážněji neohrozila, ústecký gólman bez potíží kryje a přerušuje hru. Po buly to zkusil z první Štindl, ale netrefil.
     
    01:26
    Pekr hledal Skořepu, ten však na modré o puk přišel a přes Janduse se dostal k palbě hostující Chrpa, Brož pouze kontroloval. Opatrný začátek z obou stran.
     
    00:57
    Za úvodní minutu se toho moc neudálo. Dukla se snažila zaútočit, Ústí ale dvakrát vyhodilo a dochází ke střídání formací.
     
    00:03
    Úvodní buly pro domácí, kteří ihned nahodili do útočného pásma, nic z toho ale nevzešlo a Ústí naopak vyhazuje na druhou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Před utkáním bude vzdán hold válečným veteránům, Dukla jednak nastupuje ve speciálních army dresech, také se bude vhazovat slavnostní buly.
     
    Do dnešního zápasu nastoupí v pozici duklácké brankářské dvojky mladý Ondřej Chaloupek. Jedná se pro něj tak o premiéru v Chance Lize.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Brož (Chaloupek) – Kajínek, L. Doudera, D. Váňa, J. Pohl, Štindl, Mareš, Vála – D. Tůma, Werbik, T. Havránek – Anděl, Skořepa, Pekr – Jiránek, Zeman, Dostálek – Harkabus, M. Hlinka, Osmík.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Groh) – Eminger, Hes, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček, Mert, Zukal – Severa, Vrdlovec, L. Volf – Jánský, T. Jandus, Chrpa – Tůma, Davídek, Krliš – Planý, Čermák, Jícha.

    Rozhodčí: Přikryl, Šindel – Hejl, Komínek.
     
    HC Dukla Jihlava
    2. místo, 39 bodů, skóre 74:41, bilance 11-2-2-5
    Dukla je oproti svému pondělnímu soupeři v jiném postavení. Po nevýrazném startu sezony, kdy prohry střídaly výhry, se vše zlomilo v zápase 13. kola. Spolu s novou posilou, Nicolasem Werbikem, otočila z 1:0 na konečných 4:1. A to odstartovalo cestu vzhůru. Další dvě domácí utkání nabídla celkové skóre 8:0. Nejprve to odnesla Slavia, která po deseti zápasech v řadě vyšla naprázdno (0:3) a úspěch si nepřišil ani Přerov, který na jihlavském ledě dostal rovnou pětku.

    Potvrzení formy mohlo přijít v Českých Budějovicích. I přes vedení 1:0 po první třetině se Motor vzchopil a vyhrál o tři branky (4:1). Náprava za tento zápas přišla o dva dny později proti Prostějovu, ani přítomnost Lukáše Žálčíka v prostějovském dresu nepřinesla Jestřábům body a Dukla vyhrála 8:2. Povedlo se ubojovat body i v Kadani, kde se rozhodlo o výhře 5:3 až v poslední minutě. Dobře dopadla i bitva s Kladnem (2:1) a to samé platí o venkovním utkání v Havířově (3:0).
     
    HC Slovan Ústí nad Labem
    15. místo, 12 bodů, skóre 59:83, bilance 3-0-3-14
    V případě Ústí se rozhodně nedá mluvit o povedené sezoně. Nedávno odvolalo trenéra Jana Čalouna, který se jal v klubu razit novou, dle jeho názoru, finskou cestu. I přes, dle jeho slov, oblibu jeho stylu trénování a metod mezi hráči Slovan pod jeho vedením získal ve 12 zápasech pouze osm bodů a po šesti porážkách v řadě na přelomu září a listopadu olympijský vítěz z Nagana rezignoval. Na konci října se rozhodl stáhnout i z pozice jednatele klubu a nyní se věnuje mládeži.

    Jenže ani odstoupení Čalouna nedovedlo Ústí k potřebnému zlepšení. Přišlo dalších sedm porážek v řadě a v období od 24.9. do 31.10. si ústečtí hokejisté připsali při třinácti porážkách jen dva body, v obou případech se soupeři z Vysočiny – doma prohráli s Duklou na nájezdy, v Třebíči padli v prodloužení. Chuť vítězství tak poznalo Ústí znovu až po měsíci a deseti dnech. Před reprezentační přestávkou totiž modrožlutí otočili zápas proti Benátkám zejména díky výborné druhé třetině, kterou vyhráli 4:1, nakonec z toho vzešla výhra 5:2.
     
    Dobrý večer příznivcům hokeje! Po reprezentační pauze je na programu již 22. kolo Chance Ligy. Tentokrát se v Jihlavě představí doposud trápící se Ústí nad Labem. Utkání se ponese ve stylu vzpomínky na válečné veterány, Dukla pak nastoupí k zápasu ve speciálních dresech. Začínáme v 17:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. Pekr, 41. D. Tůma (Werbik), 53. J. Pohl – 44. Eminger (T. Jandus, Chrpa)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Chaloupek) – Kajínek, L. Doudera, D. Váňa, J. Pohl, Štindl, Mareš, Vála – D. Tůma, Werbik, T. Havránek – Anděl, Skořepa, Pekr – Jiránek, Zeman, Dostálek – Harkabus, M. Hlinka, Osmík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Groh) – Eminger, Hes, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček, Mert, Zukal – Severa, Vrdlovec, L. Volf – Jánský, T. Jandus, Chrpa – Tůma, Davídek, Krliš – Planý, Čermák, Jícha.

    Rozhodčí: Přikryl, Šindel – Hejl, Komínek
    ocianews.com