New Jersey – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 1:2 (kon.)
Buffalo – Tampa 2:1 (kon.) | Detroit – Arizona 6:1 (kon.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Edmonton – Montreal 6:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 1:5 (kon.) | San Jose – Nashville 5:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Pittsburgh Penguins
Středa 14.11.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Taylor HALL - 4:2
     
    59:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává čtvrtou branku a rozhoduje o své výhře! TAYLOR HALL dojel vyhozený kotouč, rychlou kličkou se zbavil obránce a zakončil do prázdné branky! Asistence: Stefan Noesen.
    48:07 Taylor HALL - 3:2
     
    48:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek se znovu vrací do vedení! Pittsburgh bude muset potřetí v utkání dotahovat. Zajac našel krásnou přihrávkou TAYLORA HALLA, který zakýval rameny a našel mezírku mezi betony soupeřova brankáře! Asistence: Travis Zajac, Kyle Palmieri.
    44:04 Jake GUENTZEL - 2:2
     
    44:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Pittsburgh dotahuje náskok domácího celku! Sidney Crosby projel do útočného pásma, natlačil se před branku, ale brankář jeho pokus vyrazil. Dojíždějící JAKE GUENTZEL kotouč doklepl do sítě! Asistence: Sidney Crosby, Phil Kessel.
    28:06 Damon SEVERSON - 2:1
     
    28:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek se znovu dostává do vedení! Na krásnou přihrávku zpoza branky si do volného prostoru nabruslil DAMON SEVERSON, jehož rána se zastavila až v brance. Asistence: Taylor Hall, Jesper Bratt.
    13:58 Phil KESSEL - 1:1
     
    13:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté využívají přesilovou hru! Hosté si v útočném pásmu vyměnili několik skvělých přihrávek. PHIL KESSEL poté dostal moře prostoru a uklidil puk do sítě! Asistence: Sidney Crosby, Jevgenij Malkin.
    00:28 Travis ZAJAC - 1:0
     
    00:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Taylor Hall nahodil puk od mantinelu před branku Penguins, odkud jej nikdo nedokázal odklidit. TRAVIS ZAJAC prokázal skvělý důraz a doklepl puk do sítě! Asistence: Taylor Hall, Damon Severson.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Zajac (Hall, Severson), 29. Severson (Hall, Bratt), 49. Hall (Zajac, Palmieri), 60. Hall (Noesen) – 14. Kessel (Crosby, Malkin), 45. Guentzel (Crosby, Kessel)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Müller, Vatanen, Severson, A. Greene, Lovejoy, Butcher – Palmieri, Zajac, Hall – Bratt, Zacha, Ma. Johansson – J. Anderson, Seney, Coleman – Noesen, Dea, Wood.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang, J. Johnson, Ruhwedel, J. Schultz, Oleksiak, Määttä – Rust, Crosby, Simon – Hörnqvist, Malkin, Hagelin – Kessel, Sheahan, Guentzel – Aston-Reese, Cullen, G. Wilson.

    Rozhodčí: Skilliter, O´Rourke – Baker, Knorr

    Diváci: 15 108
    bahis siteleri