New Jersey – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 1:2 (kon.)
Buffalo – Tampa 2:1 (kon.) | Detroit – Arizona 6:1 (kon.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Edmonton – Montreal 6:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 1:5 (kon.) | San Jose – Nashville 5:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:4 (3:0, 0:3, 2:1)
Nashville Predators
Středa 14.11.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Sissons vedle levé tyče po přihrávce okamžitě předal kotouč Boninovi, který pálil z prostoru před levou tyčí! Jones drží těsné vedení!
    53:18 Joe THORNTON - 5:4
     
    53:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To je otočka a SAP Center šílí. Braun obloučkem poslal hru až na útočnou modrou, kde Sörensen našel najíždějícího JOE THORNTONA, který přesným zakončením dovršil hranici čtyřsté branky. Asistence: Marcus Sörensen a Justin Braun.
    53:05 Joe PAVELSKI - 4:4
     
    53:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Sörensen přihrávkou z levé strany vyzval k zakončení JOE PAVELSKIHO, který po zpracování na pravém kruhu zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Marcus Sörensen a Brent Burns.
    51:27 Zákrok Jonese proti střele Smitha.
     
    51:27
    Jones drží šance Sharks naživu! Po křižné přihrávce pálil z první Smith na bližší tyč, ale trefil pouze lapačku roztáhlého Jonese.
    50:25 Thornton si na gól č. 400 bude muset počkat.
     
    50:25
    Útočníci Sharks stáhli hru až do brankoviště a mezi kruhy měl spoustu prostoru nebezpečně střílející Thornton! Jeho střelu na levou tyč ale Saros dokázal zastavit a ve zmatcích se brankář Predators rozvalil v brankovišti.
     
    44:24
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Kevin Labanc – 2 min., hákování).
    42:43 Rocco GRIMALDI - 3:4
     
    42:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po ubráněném náporu poslal Fiala do samostatného úniku rozjetého ROCCA GRIMALDIHO, který v ponechané výhodě forhendovou kličkou překonal Jonese. Čtvrtou brankou v řadě se Nashville poprvé dostává do vedení. Asistence: Kevin Fiala a Matt Irwin.
    37:52 Filip FORSBERG - 3:3
     
    37:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tříbrankový náskok Sharks je minulostí! FILIP FORSBERG zavezl hru do útočné třetiny přes pravé křídlo a při pokusu o přihrávku jej zastavil Ryan. Forsberg proto plácl do kotouče a ten propadl pod Jonesovým betonem. Asistence: Craig Smith.
     
    34:22
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kevin Fiala.
     
    32:42
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Ellis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:26
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brenden Dillon – 2 min., nedovolené bránění).
    25:23 Filip FORSBERG - 3:2
     
    25:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Drobná chyba a Predators jsou během necelé minuty v kontaktu! Hertlova přihrávka propadla Braunovi na modré a do rychlého úniku tak vystartoval FILIP FORSBERG, který po zamíchání kotouče poslal rychlou střelu mezi Jonesovy betony. Bez asistence.
     
    Branka je po konzultaci s videorozhodčím uznána – ke kopnutí nedošlo.
     
    Kontroluje se video, zda Smith nedokopl puk za brankovou čáru.
    24:43 Craig SMITH - 3:1
     
    24:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Pár sekund po konci trestu domácích se Predators mohou radovat z první branky. Bonino zpoza branky našel mezi kruhy Johansena, jenž po přejetí před levou tyč poslal puk bekhendem na protější stranu. Tam byl na malou chvíli osamocený CRAIG SMITH, kterému se leč se štěstím povedlo vstřelit první branku hostí. Asistence: Ryan Johansen a Nick Bonino.
     
    22:40
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Kevin Labanc – 2 min., hákování).
     
    22:00
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Nick Bonino – 2 min., sekání).
    20:52 Nashivlle byl blízko první branky.
     
    20:52
    Smith vracel puk zpět na Turrise, přičemž se Jones při snaze o zásah dostal zcela mimo brankoviště. Turris při pokusu o zpracování nestihl trefit naprosto odkrytou branku a obrana Sharks ho rychle odzbrojila!
     
    19:17
    Karlsson šlápl na pedál a dojel puk mezi kruhy jako první. Z otočky hledal Labance, jenž po zpracování nemohl střílet.
    16:51 Antti SUOMELA - 3:0
     
    16:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Chybný pokus o rozehrávku domácí trestají a vedou už o tři branky! Forsberg chtěl přihrávat na pravé křídlo, ale puk po postavení na hranu poslal pouze na mantinel, od kterého se kotouč odrazil přímo mezi kruhy. Tam byl zcela osamocený ANTTI SUOMELA, který nic nevymýšlel a rychlou střelou překonal Sarose. Bez asistence.
    15:05 Další nebezpečná teč kapitána Sharsk.
     
    15:05
    O něco těžší to měl na druhé straně Saros. Pavelski si opět skvěle sjel k vnitřnímu oblouku a zase se mu povedlo tečovat puk, tentokrát z hole Ryana. Saros rychle zasáhl a ještě podržel nápor Kane s Donskoim.
     
    11:43
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Yannick Weber – 2 min., podrážení).
    07:05 Joe PAVELSKI - 2:0
     
    07:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí šli do přesilovky aktivně a navyšují své vedení! Po vyražené střele posunul Hert kotouč na Karlssona, který si sjel na střed modré čáry, odkud poslal taženou střelu na úroveň horní tyče. Těsně před brankářem Predators byl dobře postavený clonící JOE PAVELSKI, jenž čepelí sklepl letící puk k pravé tyči. Asistence: Erik Karlsson a Tomáš Hertl.
     
    06:31
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Filip Forsberg – 2 min., podrážení).
    05:09 Marcus SÖRENSEN - 1:0
     
    05:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Aktivní hrou vybojovali Sharks kotouč a jdou do vedení! Na pravém kruhu se ujal kotouče MARCUS SÖRENSEN, jenž přes zdvojenou obranu ještě nemohl zakončit. Po přikopnutí puku se posunul až k levé tyči, odkud střelou téměř pod horní tyč přestřelil roztáhlého Sarose. Bez asistence.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 6. Sörensen, 8. Pavelski (E. Karlsson, Hertl), 17. Suomela, 54. Pavelski (Sörensen, Burns), 54. J. Thornton (Sörensen, Braun) – 25. C. Smith (Johansen, Bonino), 26. F. Forsberg, 38. F. Forsberg (C. Smith), 43. Grimaldi (Fiala, Irwin)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Braun – E. Kane, Pavelski, Donskoi – Hertl, Couture, Meier – Sörensen, J. Thornton, Labanc – Goodrow, Suomela, M. Karlsson.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Sissons – Fiala, Turris, C. Smith – Salomäki, Bonino, Hartman – Rinaldo, F. Gaudreau, Grimaldi.
    thejrc.org