Třebíč – Jihlava 0:1 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 5:4 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 2:1 (po pr.)
Ústí n/L – Slavia 2:4 (kon.) | Havířov – Přerov 2:1 (po pr.) | Kladno – Motor ČB 5:0 (kont.)
Kadaň – Prostějov 2:6 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 14.11.2018, 17:30 • KHNP Aréna, Třebíč • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:27
    Sporné vyloučení. Zeman dostal od Pohla dlouhý pas na útočnou modrou, udělal dvě otočky jako hráč v NHL 09 a pak šel na zem. Bartejs je vyloučen za podrážení, ač možná Zemana ani k zemi neposlal.
     
    51:10
    Kajínek zachyboval v rozehře a Raška se dostal mezi kruhy sám před Brože, měl hodně dobrou šanci na skórování, HST ale dnes není souzeno, srovnat zápas!
     
    47:55
    Opět to byla akce Skořepy s Andělem. Skořepa vracel mezi kruhy na Anděla, který byl lehce zahákován Bilčíkem, toho tak čekají dvě minuty na trestné.
     
    43:04
    Szathmáry důsledně dojížděl Válu, který se ale nakonec ke kotouči dostal a přes Hlinku poslal do šance Tůmu, ten se natlačil před Dostála, zblízka ale trefil pouze Dostálovu hruď!
     
    41:21
    Anděl se dostal do tutové šance, místo střely ale volil nahrávku na Skořepu, ten to tam měl jako na podnose, ale puk nezvedl nad beton Dostála! Možná klíčový zákrok domácího brankářského talenta!
     
    39:27
    Jiránek se výborně otočil okolo obránce, Dostálek se Zemanem si dvakrát vyměnili puk a prvně jmenovaný střílel, Dostál ho levým betonem výborně vychytal!
     
    36:41
    HST má ideální šanci na srovnání zápasu. Vála byl vyloučen za pozdní dohrání a 199 sekund před koncem třetiny jde za katr.
     
    36:02
    Domácí musí z toho být už zoufalí. Vyvinuli v pásmu Dukly totální tlak, navíc měli výhodu hráče hostí bez hole, Brož ale snad pět střel za sebou pochytal. Bylo to také hodně dáno výhodou, bude se totiž vylučovat!
     
    32:42
    Tohle byla brutální tutovka pro domácí, kterým pomohl odraz od mantinelu a Škvrně měl přímo před sebou prázdnou bránu, jakoby se ale zalekl gólu, Kajínek do jeho střely skočil a zneškodnil ji!
     
    30:01
    Dostálek v útočném pásmu fauloval, zasáhl vysokou holí obličej jednoho ze svých soupeřů a je vyloučen na dvě minuty.
     
    27:29
    Jan Brož? Jistota v jihlavské brance! Třebíč se dostala ihned po buly do útočného pásma a tlačila. Nedvídek vypálil z mezikruží a dorážku obstaral Raška, Brož mu ale vleže zabránil srovnat!
    26:36 Tomáš HAVRÁNEK - 0:1
     
    26:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    25 sekund před koncem oslabení přichází gól Jihlavy! Hrubice domácího Vodného, který si nepohlídal pohyb Skořepy. Jihlavský forvard nahrávku Vodného přečetl, dostal se k puku, pustil za sebe na TOMÁŠE HAVRÁNKA, který zkušeně proměnil nabídnutou šanci! Asistence: Josef Skořepa.
     
    24:59
    Během práce Dostála s pukem hrála Jihlava v šesti a Osmík jde tento trest odpykat. Třebíč cítí šanci na vedení.
     
    20:03
    Úvodní buly vyšlo pro Duklu, která byla mimochodem střelecky aktivnější v první části (6-17). Ale mohlo to být 1:0 pro Třebíč! Vodný si ujížděl sám na branku, zblízka ale trefil pouze Brožovu pravou lapačku!
     
    10:28
    Domácí Brož vypíchl a ujížděl sám na branku, zezadu mu muziku přitvrdil jeden z Jihlavských, Brož díky tomu na 100 % nezakončil a není nařízené ani trestné střílení!
     
    10:13
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Robert Havlát – 2 min., podrážení).
     
    05:23
    Paták při zakončení zahákoval Werbika a jako první hráč si dnes sedne na trestnou lavici.
     
    03:25
    Na druhé straně poprvé zahřmělo! Obrana domácích nezachytila nájezd Skořepy, kterému poslal kotouč za obránce Pekr, Dostál však vyjel a pozičně zneškodnil Skořepův pokus!
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 27. T. Havránek (Skořepa)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Bilčík, Szathmáry, L. Vágner, Vl. Brož, Bartejs, D. Mikyska, V. Čejka – Vodný, Raška, Střondala – Kusko, Nedvídek, Havlát – Malec, Tadeáš Král, Paták – Süss, Škvrně, M. Novák.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Chaloupek) – Kajínek, D. Váňa, J. Pohl, Štebih, Štindl, Mareš, Vála – D. Tůma, Werbik, T. Havránek – Anděl, Skořepa, Pekr – Jiránek, Zeman, Dostálek – Harkabus, M. Hlinka, Osmík.

    Rozhodčí: Doležal, Kostourek – Votrubec, Ševic

    Diváci: 3 574
    thejrc.org