Liberec – Zlín 5:3 (kon.) | Litvínov – K. Vary 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:0 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:0, 0:3, 4:0)
Berani Zlín
Středa 14.11.2018, 17:20 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 Tyler REDENBACH - 5:3
     
    58:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Skóre se mění, ovšem na druhé straně! TYLER REDENBACH byl Petrem Jelínkem vyslán do úniku proti prázdné bráně. Stíhal jej obránce, nicméně Kanaďan od modré čáry zamířil přesně. 5:3! Asistence: Petr Jelínek.
    44:25 Petr JELÍNEK - 4:3
     
    44:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Liberečtí zaznamenávají nevídaný obrat a už vedou. Jan Ordoš nejprve spálil velkou šanci, ale neklesl na mysli a vyjel si za branku. Poté našel mezi kruhy volného PETRA JELÍNKA, jenž z ideální pozice neomylně zavěsil. 4:3! Asistence: Jan Ordoš.
    42:40 Martin ŠEVC - 3:3
     
    42:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je něco, Severočeši srovnávají krok! Jan Ordoš se snažil vystřelit z mezikruží, jenže se mu to přes obránce nepodařilo. Touš se nicméně dostal přímo na hůl MARTINA ŠEVCE, který jej okamžitě poslal na bránu a ukázkově vymetl její horní růžek. 3:3! Asistence: Jan Ordoš, Lukáš Krenželok.
    41:46 Libor HUDÁČEK - 2:3
     
    41:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je sníženo! LIBOR HUDÁČEK to znovu udělal parádně. Mezi kruhy si nejdříve položil padajícího obránce Zlína, načež se mu trošku se štěstím kotouč vrátil zpět. Slovenský útočník poté jednoduše objel Sedláčka a zakončil do prázdné branky! Asistence: Marek Kvapil.
    32:29 Michal POPELKA - 1:3
     
    32:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Druhá třetina je v podání hostů jako z říše snů! Jan Václavek se mezi kruhy snažil zakončit. Od obránce se mu kotouč vrátil nazpět, načež jej mladý forvard pěkně posunul směrem k MICHALU POPELKOVI. Ten poté z pravé strany propálil přesouvajícího se Romana Willa krásnou ranou bez přípravy! Pro domácího gólmana to byla poslední kapka. Asistence: Jan Václavek, Tomáš Žižka.
    29:45 Dalibor ŘEZNÍČEK - 1:2
     
    29:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tu obrat! Zlínští to sehráli parádně. Michal Popelka vyslal z pravé strany přesnou přihrávku za kruhy na DALIBORA ŘEZNÍČKA. Ten si povyjel do co možná nejideálnější pozice a neomylně prostřelil Willa. Zakončení se jemně otřelo o tyčku a skončilo v síti! Asistence: Michal Popelka, Daniel Gazda.
    22:44 Pavel KUBIŠ - 1:1
     
    22:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si ve vlastní přesilovce počínali lajdácky a jsou potrestáni vyrovnávacím gólem. Zdeněk Okál dojel nahozený puk a zpoza brány parádně našel PAVLA KUBIŠE. Ten stál před Willem trestuhodně neobsazen a z první jej bez problémů propálil! Asistence: Zdeněk Okál.
    01:01 Libor HUDÁČEK - 1:0
     
    01:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová paráda, Tygři vedou 1:0! Radan Lenc v útočném pásmu zpomalil, navázal na sebe obránce a z otočky parádně našel před brankou LIBORA HUDÁČKA. Ten si elegantně položil gólmana a zasunul za jeho záda! Asistence: Radan Lenc, Marek Kvapil.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 2. L. Hudáček (Lenc, M. Kvapil), 42. L. Hudáček (M. Kvapil), 43. Ševc (Ordoš, L. Krenželok), 45. P. Jelínek (Ordoš), 59. Redenbach (P. Jelínek) – 23. Kubiš (Okál), 30. Řezníček (Popelka, Gazda), 33. Popelka (Václavek, Žižka)


    Bílí Tygři Liberec: Will (33. Schwarz) – Doherty, Šmíd (A), Stříteský, Derner, Havlín, Ševc – Valský, Redenbach, Ordoš – Lenc, L. Hudáček, M. Kvapil – Teplý, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Jeník, J. Vlach, M. Zachar.
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek, Valenta, Řezníček, Žižka, Gazda – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš – Okál, Honejsek, Šlahař – E. Kulda, Popelka, Poletín – Š. Kratochvíl, Hrníčko, Václavek.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 4 086
    thejrc.org