NY Islanders – NY Rangers 7:5 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 3:4 (kon.)
Columbus – Florida 7:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Calgary – Montreal 2:3 (kon.) | Arizona – Nashville 2:1 (kon.) | San Jose – Toronto 3:5 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:4 (2:1, 1:3, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 16.11.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:56 Yanni GOURDE - 3:4
     
    27:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa Bay využívá další přesilovou hru a opět se dostává do vedení! Domácí zadáci zůstali poněkud rozhození. YANNI GOURDE dostal krásnou přihrávku a ještě lepší střelou vrátil hosty do vedení! Asistence: Michail Sergačjov, Alex Killorn.
    24:29 Patric HÖRNQVIST - 3:3
     
    24:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Parádní utkání pokračuje! Domácí skvěle napadali a Domingue nedokázal rozehrát. Malkin poslal přihrávku na brankoviště a důrazný PATRIC HORNQVIST přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Jevgenij Malkin.
    21:28 Brayden POINT - 2:3
     
    21:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa otáčí vývoj dnešního utkání! Hosté se opět usadili v útočném pásmu a v přesilovce strhávají vedení na svou stranu! Miller našel BRAYDENA POINTA, který dovršil hattrick! Asistence: J. T. Miller, Nikita Kučerov.
    20:41 Brayden POINT - 2:2
     
    20:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Tampa se usadila před brankou. Steven Stamkos dostal přihrávku nahoru na kruh, naznačil střelu, ale přihrál do skvělé pozice BRAYDENU POINTOVI, který přidal svůj druhý zásah. Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.
    19:57 Brayden POINT - 2:1
     
    19:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa využívá svou přesilovku ještě před koncem první třetiny a snižuje na 2:1! BRAYDEN POINT dostal přihrávku po mantinelu, vybruslil si před branku a ránou o tyčku uklidil puk do sítě! Asistence: Tyler Johnson, Nikita Kučerov.
    13:49 Phil KESSEL - 2:0
     
    13:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh využívá druhou přesilovou hru a navyšuje své vedení! Skvělou práci odvedl před brankou Patric Hörnqvist. K odraženému puku se dostal PHIL KESSEL, který jej uklidil pod břevno! Asistence: Jevgenij Malkin.
    10:33 Patric HÖRNQVIST - 1:0
     
    10:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Letang na modré čáře našel Kessela, jehož nahození tečoval do sítě PATRIC HORNQVIST! Asistence: Phil Kessel, Kris Letang.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 11. Hörnqvist (Kessel, Letang), 14. Kessel (Malkin), 25. Hörnqvist (Malkin) – 20. B. Point (T. Johnson, Kučerov), 21. B. Point (Stamkos, Kučerov), 22. B. Point (J. T. Miller, Kučerov), 28. Gourde (Sergačjov, Killorn)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Letang, J. Johnson, Ruhwedel, Dumoulin, Oleksiak, Määttä – Hörnqvist, Malkin, Pearson – Kessel, Sheahan, Guentzel – Rust, D. Grant, Simon – Cullen, Aston-Reese, G. Wilson.
    Tampa Bay Lightning: Domingue (Vasilevskij) – Hedman, Girardi, McDonagh, Černák, Sergačjov, Coburn – Kučerov, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Gourde – Joseph, Cirelli, Killorn – Callahan, Paquette, Erne.

    Rozhodčí: South, Rank – Nagy, Sericolo

    Diváci: 18 422
    bahis siteleri