NY Islanders – NY Rangers 7:5 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 3:4 (kon.)
Columbus – Florida 7:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Calgary – Montreal 2:3 (kon.) | Arizona – Nashville 2:1 (kon.) | San Jose – Toronto 3:5 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
Montreal Canadiens
Pátek 16.11.2018, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:14 Artturi LEHKONEN - 2:3
     
    52:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    ARTTURI LEHKONEN na levém křídle zavezl puk do pásma a na bodu kruhu pro vhazování využil clony před sebou, když napřáhl k táhlé střele zápěstím a procedil puk mezi betony klečícího Mikea Smitha na přední tyči do sítě! Montreal otočil skóre a znovu vede, tentokrát 3:2. Asistence: Jesperi Kotkaniemi a Noah Juulsen.
    48:32 Jonathan DROUIN - 2:2
     
    48:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    Max Domi střelou z mezikruží ztroskotal na pravém betonu Mikea Smitha, jenže před bránou poté došlo k několika odrazům puku a JONATHAN DROUIN u pravé tyče zametl puk po ledě do odkryté sítě! Montreal vyrovnal skóre na 2:2. Asistence: Andrew Shaw a Max Domi.
    35:53 Matthew TKACHUK - 2:1
     
    35:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ Brodie si v levém kruhu rychle narazil puk s Markem Giordanem a po objetí brány našel krátkou zpětnou přihrávkou MATTHEWA TKACHUKA, který u pravé tyče střelou po ledě propálil klečícího Careyho Price mezi koleny a rukama! Asistence: TJ Brodie a Mark Giordano.
    23:43 Matthew TKACHUK - 1:1
     
    23:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATTHEW TKACHUK si rychle vyměnil puk s Markem Giordanem a výstavní ránou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější levý horní roh brány! V Calgary je vyrovnáno – 1:1. Asistence: Mark Giordano a Elias Lindholm.
    08:00 Tomáš TATAR - 0:1
     
    08:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Brendanovi Gallagherovi sice u levé tyče sjel kotouč z hole, jenže v mezikruží si na něj najel TOMÁŠ TATAR a střelou bez přípravy prostřelil Mikea Smitha kolem lapačky! Puk zamířil k pravé tyči a Canadiens vedou na ledě Calgary 1:0. Asistence: Brendan Gallagher a Phillip Danault.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Tkachuk (Giordano, E. Lindholm), 36. Tkachuk (Brodie, Giordano) – 8. Tatar (Gallagher, Danault), 49. Drouin (A. Shaw, Domi), 53. Lehkonen (Kotkaniemi, Juulsen)


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano (C), Brodie, Hanifin, Hamonic, Välimäki, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – Tkachuk, Backlund (A), S. Bennett – Czarnik, Jankowski, Neal – Frolík, D. Ryan, Hathaway. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Jo. Benn, Petry (A), Schlemko, Juulsen, Ouellet, Mete – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Drouin, Domi, A. Shaw – Agostino, Kotkaniemi, Lehkonen (A) – Deslauriers, Peca, Hudon. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Brian Pochmara. Čároví: Brian Mach, Libor Suchánek

    Diváci: 18443
    thejrc.org