Zlín – Havířov 4:2 (kon.) | Kladno – Slavia 1:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.)
Salzburg – Jihlava 1:3 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:6 (0:2 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (3:2, 1:0, 1:1 - N 0:0 - 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pátek 16.11.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina D
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým VHK ROBE Vsetín.
    Autorem vítězné branky je JAKUB JENÁČEK.
     
    47:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Branka Vsetína je doprovázena i gólem Zubrů. Od modré čáry prostřelil vsetínského brankáře svižnou přízemní střelou DAVID TAKÁČ. Asistence: Adam Hradil, David Dobša.
     
    46:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A jsou to naopak domácí, kdo svůj náskok ještě navyšuje. Dalo by se říct, že po gólové stránce je to dnes zápas ŠIMONA JENÁČKA, protože právě tento vsetínský obránce se prosazuje již podruhé v zápase. Tentokrát střelou od modré, která se přes levé rameno brankáře dostala až do branky. Asistence: Lukáš Jindra, Marco Lukačka.
     
    37:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ŠIMON JENÁČEK odstartoval radost na vsetínské straně a i on sám si okamžiky po své druhé přesilovkové trefě v sezóně užívá. Kotouč se dostal před branku, kde nejprve nastřelil Klímek brankářovy betony, od nichž se puk odrazil na zcela volného Jenáčka u levé tyčky. Hosté tak inkasovali z úplně stejné situace, jako v 18. minutě skórovali. Asistence: Daniel Klímek, Jakub Jenáček.
     
    18:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov minutu před koncem první třetiny pohotově snižuje na rozdíl jediného gólu. Kotouč do branky domácích dostal další hráč, který je části vsetínského týmu známý. Kromě toho, že stejně jako Indrák, působil DANIEL PAŤAVA předchozí sezóny v Olomouci, odehrál několik sezón také za Vsetín. Asistence: Jiří Krátký, Matyáš Gréč.
     
    17:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se nacpali k brankovišti a vše začalo střelou Zmeškala, která se od betonů Málka odrazila na druhou stranu brankoviště. Zde už stál DANIEL INDRÁK, který i přes rychlý pohyb gólmana dostal puk za jeho záda. Asistence: Lukáš Zmeškal, Patrik Mašín.
     
    14:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se na led postavil vsetínský kapitán DANIEL KLÍMEK. Už to vypadalo, že přerovského gólmana po zamíchání pukem na betony nepřekoná, on však celou akci vyšperkoval zvednutím kotouče pod horní tyčku, kterou už ležící gólman nečekal. Asistence: Bez asistence.
     
    12:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Velké zaváhání přerovského brankáře způsobilo, že se kotouč dostal na hokejku LUKÁŠE JINDRY, jenž stál na pravém kruhu a před sebou měl úplně prázdnou bránu. Vracející se Šimonů neměl šanci chybu napravit. Asistence: Bez asistence.
     
    06:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ze svého úvodního snažení těží první branku a nutno dodat, že zaslouženě. Po souhře obránců putoval kotouč před branku k levé tyčce, odkud jej dostal za brankovou čáru JAN VAŠENKA. Asistence: Martin Lašák, Jakub Jenáček.

    Helena Hegeďová

    Anna Pavlína Sedláčková

    Branky a nahrávky: 7. Vašenka (Lašák, Jenáček J.), 13. Jindra, 15. Klímek (TS), 38. Jenáček Š. (Klímek, Jenáček J.), 47. Jenáček Š. (Jindra, Lukačka), rozh. náj. Jenáček – 18. Indrák (Zmeškal, Mašín), 19. Paťava (Krátký, Gréč), 48. Takáč (Hradil, Dobša)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Pěcha (PRE)
    0:0   Jindra (VSE)
    2. série:
    0:0   Zmeškal (PRE)
    0:0   Klímek (VSE)
    3. série:
    0:0   Paťava (PRE)
    1:0   Jenáček J. (VSE)
    4. série:
    1:0   Dobša (PRE)
    1:0   Lukačka (VSE)
    5. série:
    1:0   Indrák (PRE)


    VHK ROBE Vsetín: Málek – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Pernický, Kožený, Jenáček J. – Jindra, Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel.
    HC ZUBR Přerov: Šimonů – Kopeček, Tischer, Takáč, Bieniek, Gréč, Moučka – Dobša, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Paťava. Zmeškal, Tarnoczy, Mašín, Kleniar, Pěcha.

    Rozhodčí: Škach – Novák, Kurtin

    Diváci: 128
    bahis siteleri