Třinec – Litvínov 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Sobota 17.11.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je vše, děkuji za pozornost. Přeji hezký večer! (19:27:07)
     
    Oceláři se třemi body dotáhli na vedoucí Liberec, Slezanům ale bude z důvodu horšího skóre patřit druhá příčka. Litvínov zůstává sedmý.
     
    Nejlepší hráči zápasu

    Tomáš Marcinko (2+0) – Mathias Porseland (1+0).
     
    Předehrávka dvacátého kola je u konce, z tříbodového vítězství 4:2 se radují domácí Oceláři. Litvínovu se v poslední třetině povedlo znovu smazat jednobrankové manko, Oceláři ale trefou Martina Adamského si své vedení vzali zpět a výhry domácím pak potvrdil Aron Chmielewski.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Hrňa poslal kotouč do středního pásma, Litvínovu je při pokusu o návrat do soupeřovy třetiny pískán další ofsajd.
     
    59:30
    Hosté jsou v útočném pásmu, Janus je na střídačce!
     
    59:19
    Adamský ve vlastním pásmu trochu míchal s kotoučem, hosté se sice na puk dostali, stalo se tak ale v ofsajdovém postavení.
     
    58:57
    Litvínovští kombinovali v útočném pásmu, Mikúšovi pak ale sudí odpískali postavení v brankovišti. Hra se přesouvá do středního pásma, Janus se vrací do branky.
     
    58:39
    Z pravého kruhu pro vhazování své štěstí vyzkoušel Hübl, Hrubec ale máchl lapačkou a ukryl v ní puk. Hosté si vybírají oddechový čas.
     
    58:23
    Hosté jsou zpět v útočném pásmu. Od modré pálil Baránek, Hrubec ale nemusel zasahovat. Verva se drží na kotouči.
     
    57:53
    Hrňa u modré čáry zastavil Hunkesovu střelu a posunul kotouč do neutrální zóny.
     
    57:42
    Petružálek nahodil puk na Hrubce, třinecký brankář jej raději ukryl do lapačky. Hosté budou v dalším průběhu hry zkoušet štěstí při hře bez brankáře!
     
    57:24
    Galvinš ve vlastním pásmu sebral Vervě kotouč a chytře jej odrazem o tvrzené sklo poslal do útočné třetiny, puk na zakázané uvolnění nakonec nedojel.
     
    56:44
    Skvělý zákrok Šimona Hrubce! Poskakující kotouč v třineckém pásmu doskočil do prostoru mezi kruhy, odkud bez přípravy pálil Viktor Hübl! Hostující útočník mířil do horního rohu, Hrubec se ale dokázal natáhnout a vyrazit puk do ochranné sítě!
     
    56:03
    Petružálek chtěl u hrazení v třineckém pásmu vymyslet akci pro své spoluhráče, hostující útočník ale byl od kotouče odstaven Chmielewským, který pak poslal puk do středního pásma.
     
    55:42
    Oceláři se opět dostali do útočného pásma. Douderovu střelu od modré dobře tečoval Cienciala, Janus byl připraven.
     
    55:05
    Bukarts to zkoušel z hodně ostrého úhlu, trefil však pouze boční síť Janusovy branky. Na druhé straně se nepovedlo zpracovat kotouč Trávníčkovi.
     
    54:29
    Oceláři se čtvrtou brankou viditelně uklidnili a kontrolují hru. Třinečtí drží kotouč ve vlastním pásmu, domácí se však nikam hnát nemusí.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 13. Marcinko, 36. Marcinko (Hrňa), 49. Adamský (Roberts Bukarts, Roth), 54. Chmielewski (O. Kovařčík) – 29. Porseland (F. Lukeš), 49. Hunkes (Baránek, M. Hanzl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Krajíček (C), Roth, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Matyáš, Haman – Hrňa, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Werek, Roberts Bukarts – Chmielewski, Cienciala, O. Kovařčík.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Porseland, Ščotka, Hunkes, Baránek, Romančík, Suchánek, L. Doudera – Válek, J. Mikúš, Petružálek (A) – F. Lukeš, V. Hübl (A), Myšák – Trávníček (C), M. Hanzl, D. Tůma – Matoušek, Řehoř, Jurčík.

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Gebauer, Hanzlík
    ocianews.com