Třinec – Litvínov 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Sobota 17.11.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:48 Aron CHMIELEWSKI - 4:2
     
    53:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do dvoubrankového trháku! Ondřej Kovařčík ve středním pásmu sebral kotouč hostujícím hráčům, třinecký útočník si pak nabruslil do útočného pásma, kde křížným pasem předal puk ARONU CHMIELEWSKÉMU! Polský útočník si tentokráte správně srovnal mířidla a poslal puk do sítě hostující branky! Asistence: Ondřej Kovařčík.
    48:45 Martin ADAMSKÝ - 3:2
     
    48:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale bleskurychle odpovídají a znovu si berou ztracené vedení! Roberts Bukarts ve středním pásmu poslal kotouč rozjetému MARTINOVU ADAMSKÉMU, třinecký rychlík si nabruslil do útočného pásma, dvěma protisměrnými kličkami vyškolil jednoho z hostujících obránců a propálil Januse mezi jeho betony! Asistence: Roberts Bukarts, Vladimír Roth.
    48:25 Jiří HUNKES - 2:2
     
    48:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Branka platí, skóre zápasu je tak opět vyrovnané! JIŘÍ HUNKES šikovně tečoval střelu Marka Baránka od modré čáry, svou hůl navíc dokázal udržet pod úrovní horní tyčky! Hrubec byl zcela bez šance! Asistence: Marek Baránek, Martin Hanzl.
    35:07 Tomáš MARCINKO - 2:1
     
    35:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají chyby v litvínovské rozehrávce a podruhé v zápase jdou do vedení! Erik Hrňa na útočné modré sebral kotouč jednomu z hostujících obránců, nabruslil si do předbrankového prostoru, Januse ale nepřekonal. To se povedlo až z druhé vlny najíždějícímu TOMÁŠI MARCINKOVI, který doklepl kotouč za záda hostujícího brankáře! Asistence: Erik Hrňa.
    28:14 Mathias PORSELAND - 1:1
     
    28:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další přesilovková akce hostí již byla úspěšná, Verva srovnává krok! Litvínovští zavezli kotouč do útočného pásma, po pár rychlých přihrávkách se do rány od modré opřel MATHIAS PORSELAND, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Hrubec byl bezmocný. Asistence: František Lukeš.
    12:53 Tomáš MARCINKO - 1:0
     
    12:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři předvedli bleskurychlou protiakci a radují se z úvodní branky zápasu! Jakub Matyáš z vlastního pásma poslal dlouhou přihrávku na modrou čáru, kde kotouč sklepli hosté přímo k rozjetému TOMÁŠI MARCINKOVI! Slovenský útočník se natlačil do předbrankového prostoru a střelou do horního růžku nedal Janusovi sebemenší šanci! Bez asistence.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 13. Marcinko, 36. Marcinko (Hrňa), 49. Adamský (Roberts Bukarts, Roth), 54. Chmielewski (O. Kovařčík) – 29. Porseland (F. Lukeš), 49. Hunkes (Baránek, M. Hanzl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Krajíček (C), Roth, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Matyáš, Haman – Hrňa, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Werek, Roberts Bukarts – Chmielewski, Cienciala, O. Kovařčík.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Porseland, Ščotka, Hunkes, Baránek, Romančík, Suchánek, L. Doudera – Válek, J. Mikúš, Petružálek (A) – F. Lukeš, V. Hübl (A), Myšák – Trávníček (C), M. Hanzl, D. Tůma – Matoušek, Řehoř, Jurčík.

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Gebauer, Hanzlík
    thejrc.org