Třinec – Litvínov 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Sobota 17.11.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:42
    Petružálek nahodil puk na Hrubce, třinecký brankář jej raději ukryl do lapačky. Hosté budou v dalším průběhu hry zkoušet štěstí při hře bez brankáře!
     
    56:44
    Skvělý zákrok Šimona Hrubce! Poskakující kotouč v třineckém pásmu doskočil do prostoru mezi kruhy, odkud bez přípravy pálil Viktor Hübl! Hostující útočník mířil do horního rohu, Hrubec se ale dokázal natáhnout a vyrazit puk do ochranné sítě!
    53:48 Aron CHMIELEWSKI - 4:2
     
    53:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do dvoubrankového trháku! Ondřej Kovařčík ve středním pásmu sebral kotouč hostujícím hráčům, třinecký útočník si pak nabruslil do útočného pásma, kde křížným pasem předal puk ARONU CHMIELEWSKÉMU! Polský útočník si tentokráte správně srovnal mířidla a poslal puk do sítě hostující branky! Asistence: Ondřej Kovařčík.
    48:45 Martin ADAMSKÝ - 3:2
     
    48:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale bleskurychle odpovídají a znovu si berou ztracené vedení! Roberts Bukarts ve středním pásmu poslal kotouč rozjetému MARTINOVU ADAMSKÉMU, třinecký rychlík si nabruslil do útočného pásma, dvěma protisměrnými kličkami vyškolil jednoho z hostujících obránců a propálil Januse mezi jeho betony! Asistence: Roberts Bukarts, Vladimír Roth.
    48:25 Jiří HUNKES - 2:2
     
    48:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Branka platí, skóre zápasu je tak opět vyrovnané! JIŘÍ HUNKES šikovně tečoval střelu Marka Baránka od modré čáry, svou hůl navíc dokázal udržet pod úrovní horní tyčky! Hrubec byl zcela bez šance! Asistence: Marek Baránek, Martin Hanzl.
     
    48:25
    Litvínovští dostali kotouč do třinecké branky, sudí ale budou celou situaci konzultovat u videa, zda hosté netečovali puk vysokou holí!
     
    45:25
    Na druhé straně mohl udeřit Juraj Mikúš, který dostal pas za třineckou obrannou linii! Hostující útočník zkusil kličku na levou stranu, Hrubec se ale dokázal natáhnout a vyrazit kotouč mimo svou branku!
     
    44:58
    Tomáš Marcinko se ve středním pásmu dostal ke kotouči a vydal se do útočného pásma. Třinecký útočník si nabruslil do předbrankového prostoru, Januse ale ani nadvakrát nepřekonal.
    35:07 Tomáš MARCINKO - 2:1
     
    35:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají chyby v litvínovské rozehrávce a podruhé v zápase jdou do vedení! Erik Hrňa na útočné modré sebral kotouč jednomu z hostujících obránců, nabruslil si do předbrankového prostoru, Januse ale nepřekonal. To se povedlo až z druhé vlny najíždějícímu TOMÁŠI MARCINKOVI, který doklepl kotouč za záda hostujícího brankáře! Asistence: Erik Hrňa.
     
    31:31
    Oceláři si nakonec svým pohybem vybojovali přesilovku, na trestnou lavici za hákování usedl Jakub Suchánek.
    28:14 Mathias PORSELAND - 1:1
     
    28:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další přesilovková akce hostí již byla úspěšná, Verva srovnává krok! Litvínovští zavezli kotouč do útočného pásma, po pár rychlých přihrávkách se do rány od modré opřel MATHIAS PORSELAND, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Hrubec byl bezmocný. Asistence: František Lukeš.
     
    27:14
    Tomáš Marcinko sice dostal kotouč za Janusova záda, stalo se tak ale až po odpískání faulu Arona Chmielewského. Polský útočník svou holí zasáhl obličej jednoho z protihráčů, Verva si po komerční přestávce zahraje přesilovou hru.
     
    24:13
    Oceláři si zahrají první přesilovku utkání. Lukáš Doudera si v souboji s Polanským pomohl držením, hostující obránce inkasoval dvě minuty.
     
    22:30
    Martin Hanzl držel kotouč v rohu třineckého pásma, na jeho přihrávku do předbrankového prostoru si nakonec sjel David Tůma, který pálil z bezprostřední blízkosti. Hrubec se stačil přesunou a zastavit střelu litvínovského forvarda.
     
    21:45
    Oceláři se znovu podívali do litvínovského pásma a málem podruhé udeřili! Jiří Polanský za hostující brankou předal kotouč Vladimíru Svačinovi, načež si sjel do předbrankového prostoru. Svačina tam poslal ideální přihrávku, Polanský ale tečoval kotouč těsně vedle Janusovy levé tyče!
     
    18:15
    Na druhé straně dokonce zvonila tyč, střele Jakuba Suchánka od modré ke gólové radosti scházelo pár centimetrů!
     
    17:44
    Roberts Bukarts dostal kotouč do předbrankového prostoru, lotyšský forvard ale z otočky těsně minul Janusovu branku! K dorážce se pak dostal Ethan Werek, který ale z bezprostřední blízkosti neusměrnil kotouč za Janusova záda!
    12:53 Tomáš MARCINKO - 1:0
     
    12:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři předvedli bleskurychlou protiakci a radují se z úvodní branky zápasu! Jakub Matyáš z vlastního pásma poslal dlouhou přihrávku na modrou čáru, kde kotouč sklepli hosté přímo k rozjetému TOMÁŠI MARCINKOVI! Slovenský útočník se natlačil do předbrankového prostoru a střelou do horního růžku nedal Janusovi sebemenší šanci! Bez asistence.
     
    05:34
    Ethan Werek mohl otevřít skóre zápasu! Kanadský útočník dostal nabito do mezikruží, Werek ale trestuhodně přestřelil!
     
    04:27
    Obrovská šance pro Litvínov! Martin Hanzl se dostal ke střele z pravého kruhu pro vhazování, následně i k dorážce vlastního pokusu. Hanzl mířil pod Hrubcův beton, třinecký brankář se ale stihl přesunout a zastavit téměř jistý gól!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 13. Marcinko, 36. Marcinko (Hrňa), 49. Adamský (Roberts Bukarts, Roth), 54. Chmielewski (O. Kovařčík) – 29. Porseland (F. Lukeš), 49. Hunkes (Baránek, M. Hanzl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Krajíček (C), Roth, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Matyáš, Haman – Hrňa, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Werek, Roberts Bukarts – Chmielewski, Cienciala, O. Kovařčík.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Porseland, Ščotka, Hunkes, Baránek, Romančík, Suchánek, L. Doudera – Válek, J. Mikúš, Petružálek (A) – F. Lukeš, V. Hübl (A), Myšák – Trávníček (C), M. Hanzl, D. Tůma – Matoušek, Řehoř, Jurčík.

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Gebauer, Hanzlík
    bahis siteleri