Kobra – Sparta 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:0 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 10:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:7 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 8:0 (kon.)
Vítkovice – Technika Brno 7:0 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (2:1, 2:0, 0:2 - N 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 17.11.2018, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    60:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je definitivně hotovo! Stále ještě v první minutě nadstavby nechytatelně vypálil z mezikruží TOMÁŠ TRUNDA. Bez asistence.
     
    59:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Brodští v závěru základní hrací doby ještě korigují. Pěknou křižnou přihrávku Matěje Kozlíka napálil za přesouvajícího se Lukáše Vopravila VLADISLAV JUŘICA. Povzbuzení před nadstavbou pro Bruslařský klub! Asistence: Matěj Kozlík, Filip Dymák.
     
    42:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Michal Beneš vlétl po pravém křídle do útočného pásma a poslal puk před branku. Tam se jej zmocnil VLADISLAV JUŘICA, jenž propálil Vopravila! Bruslaři tak využívají přesilovku. Asistence: Michal Beneš.
     
    31:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Účelná akce znamená navýšení domácího náskoku! Jakub Masař v rychlém protiútoku krásně vysunul do úniku LUKU VODLANA. Slovinský talent si poté rozhýbal Daniela Krále a bekhendem zavěsil zcela přesně pod víko. 4:1! Asistence: Jakub Masař.
     
    28:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou 3:1, a nutno podotknout, že zaslouženě. V blízkosti hostujícího chrámu vznikla poměrně nepřehledná situace, na jejímž konci poslal černou gumu za Krále z levé strany FILIP DAMAŠEK! Bez asistence.
     
    10:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je něco, hned vzápětí se Tygři dostávají do vedení! Matěj Leden přihrál VOJTĚCHU POLÁKOVI, který se po pravém křídle prohnal až do oblasti kruhu. Mohl ještě hledat spoluhráče, ale situaci už vzal na sebe a krásnou ranou o břevno nedal Královi šanci. 2:1! Asistence: Matěj Leden, Filip Damašek.
     
    10:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trošku jsem to zakřikl, máme totiž vyrovnáno! A byla to hokejová paráda. Po dlouhém souboji v domácím obranném pásmu posunul Jakub Masař puk na ADAMA MĚCHURU. Ten si pohledně obhodil obránce a měl před sebou volnou cestu k brance, na jejímž závěru zasunul puk mezi betony Daniela Krále! Asistence: Jakub Masař.
     
    07:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš! Výbornou individuální akci předvedl ONDŘEJ BESMÁK. Obránce Havlíčkova Brodu provedl kotouč středním pásmem, a jelikož dostal poměrně hodně prostoru, mohl si dovolit pokračovat až za kruhy. Poté vystřelil zápěstím a trefil se přesně pod vyrážečku překvapeného Štěpána Vopravila! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 11. Měchura (Masař), 11. Polák (Leden, Damašek), 29. Damašek, 32. Vodlan (Masař), 61. Trunda – 8. Besmák, 43. Juřica (Beneš), 60. Juřica (Kozlík, Dymák)


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Petříček) – Damašek, Duschka, Hladík (A), Šedivý (C), Meisel, Dvořák – Měchura, Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Kříž, Masař, Polák, Rossmy (A).
    BK Havlíčkův Brod: Král (Kubík) – Dvořák, Besmák, Zych (C), Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica, Rauš (A), Holenda, Beneš, Kozlík, Krejčí, Vašák, Prášek.

    Rozhodčí: Horinek – Axman, Kotek
    bahis siteleri