Kobra – Sparta 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:0 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 10:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:7 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 8:0 (kon.)
Vítkovice – Technika Brno 7:0 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (2:1, 2:0, 0:2 - N 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 17.11.2018, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    60:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je definitivně hotovo! Stále ještě v první minutě nadstavby nechytatelně vypálil z mezikruží TOMÁŠ TRUNDA. Bez asistence.
     
    60:21
    Nadstavba mohla mít krátkého trvání. Luka Vodlan se totiž výborně protlačil za záda všech, tváří v tvář Danielu Královi ovšem bekhendem zakončil pouze do jeho betonu!
     
    59:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Brodští v závěru základní hrací doby ještě korigují. Pěknou křižnou přihrávku Matěje Kozlíka napálil za přesouvajícího se Lukáše Vopravila VLADISLAV JUŘICA. Povzbuzení před nadstavbou pro Bruslařský klub! Asistence: Matěj Kozlík, Filip Dymák.
     
    59:08
    Tak toto byl neskutečný obranný zákrok Vojtěcha Duschky! Adam Rauš v obrovské šanci dorážel za ležícího Vopravila. Ten dost možná přispěl k tomu, že kus černé gumy vylétl vysokým obloučkem vzhůru. Poté se snášel přesně pod horní tyčku, odkud jej Duschka naprosto fenomenálně vyškrábl hokejkou! Neuvěřitelné.
     
    58:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zych – 2 min., hrubost).
     
    57:57
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., podrážení).
     
    55:54
    Severočeši se dostali do velké šance! Luka Vodlan v akci tři na jednoho ještě hledal na druhé straně volného spoluhráče, jenže puk přes exkluzivní obranný zákrok padajícího Adama Dvořáka neprošel.
     
    50:45
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Meisel – 2 min., držení).
     
    50:45
    Tak to mohl být fantastický gól! Adam Rauš se v oslabení nadechl k velkolepému sólu. Přestože byl držen Lukášem Meiselem, neměl daleko k tomu, aby svůj bekhendový blafák dotáhl do zdárného konce!
     
    50:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., podrážení).
     
    42:32
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rossmy – 2 min., hrubost).
     
    42:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Michal Beneš vlétl po pravém křídle do útočného pásma a poslal puk před branku. Tam se jej zmocnil VLADISLAV JUŘICA, jenž propálil Vopravila! Bruslaři tak využívají přesilovku. Asistence: Michal Beneš.
     
    41:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., faul kolenem).
     
    38:42
    Tak to je parádní hokejová pasáž. Lukáš Meisel střílel od modré čáry. Daniel Král jeho pokus vyrazil před sebe, kde se k dorážce tlačil Vojtěch Polák, nicméně také jeho úsilí strážce havlíčkobrodského chrámu vyčapal!
     
    38:03
    Ale pozor také na druhou stranu! Martin Zych si zkušeně pokryl kotouč v rychlém protiútoku v oblasti mezi kruhy, načež pěkně vypálil. Stadionem se ozvalo cinknutí horní brankové konstrukce!
     
    37:39
    A opět v akci Tomáš Trunda. Nyní ještě přihrával mezi kruhy. Tam si kotouč zpracoval Luka Vodlan a bekhendem jej v krkolmné poloze poslal jen těsně mimo vzdálenější tyč!
     
    37:11
    Tomáš Trunda mířil z levé strany sám na branku! Krále zkoušel rozhodit drzým blafákem do bekhendové strany, nicméně hostující gólman uzavřel mezeru mezi betony včas.
     
    32:46
    Puk se ztratil ve skrumáži těl před Danielem Králem. Nakonec se k němu dostal Adam Měchura, jehož rychlá střela prolétla kolem tyčky pouze z vnější strany!
     
    31:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Účelná akce znamená navýšení domácího náskoku! Jakub Masař v rychlém protiútoku krásně vysunul do úniku LUKU VODLANA. Slovinský talent si poté rozhýbal Daniela Krále a bekhendem zavěsil zcela přesně pod víko. 4:1! Asistence: Jakub Masař.
     
    28:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šedivý – 2 min., napadení).
     
    28:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou 3:1, a nutno podotknout, že zaslouženě. V blízkosti hostujícího chrámu vznikla poměrně nepřehledná situace, na jejímž konci poslal černou gumu za Krále z levé strany FILIP DAMAŠEK! Bez asistence.
     
    16:44
    Teď se Liberci povedlo vytvoření velkého tlaku. Pěkná střela Damaška do sítě Filipem Křížem doražena nebyla, nicméně nápor Tygrů tím nekončil. Zanedlouho si Vojtěch Polák zleva drze vyjel až před Krále, jenže mezírku mezi jeho nohama nenašel!
     
    15:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zych – 2 min., faul kolenem).
     
    12:46
    Mohlo být znovu vyrovnáno! Střelu Filipa Dymáka z pravého kruhu stihl Štěpán Vopravil vyrazit, jenže pouze před sebe. Tam se snažil o dorážku Matěj Kozlík a liberecký brankář nakonec kotouč zalehl.
     
    10:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je něco, hned vzápětí se Tygři dostávají do vedení! Matěj Leden přihrál VOJTĚCHU POLÁKOVI, který se po pravém křídle prohnal až do oblasti kruhu. Mohl ještě hledat spoluhráče, ale situaci už vzal na sebe a krásnou ranou o břevno nedal Královi šanci. 2:1! Asistence: Matěj Leden, Filip Damašek.
     
    10:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trošku jsem to zakřikl, máme totiž vyrovnáno! A byla to hokejová paráda. Po dlouhém souboji v domácím obranném pásmu posunul Jakub Masař puk na ADAMA MĚCHURU. Ten si pohledně obhodil obránce a měl před sebou volnou cestu k brance, na jejímž závěru zasunul puk mezi betony Daniela Krále! Asistence: Jakub Masař.
     
    07:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš! Výbornou individuální akci předvedl ONDŘEJ BESMÁK. Obránce Havlíčkova Brodu provedl kotouč středním pásmem, a jelikož dostal poměrně hodně prostoru, mohl si dovolit pokračovat až za kruhy. Poté vystřelil zápěstím a trefil se přesně pod vyrážečku překvapeného Štěpána Vopravila! Bez asistence.
     
    06:31
    Severočeši ujeli do akce dvou proti jednomu. Vojtěch Polák pěkným bekhendem oslovil Filipa Kříže, jehož ránu bez přípravy výborně vyrazil přesouvající se Daniel Král!
     
    01:09
    První velká šance zápasu! Po velké chybě Adama Dvořáka v rozehrávce se puku chopil Vojtěch Polák, jenž mířil v samostatném úniku proti Královi. Toho chtěl prostřelit pod lapačku, leč rukavici trefil.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 11. Měchura (Masař), 11. Polák (Leden, Damašek), 29. Damašek, 32. Vodlan (Masař), 61. Trunda – 8. Besmák, 43. Juřica (Beneš), 60. Juřica (Kozlík, Dymák)


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Petříček) – Damašek, Duschka, Hladík (A), Šedivý (C), Meisel, Dvořák – Měchura, Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Kříž, Masař, Polák, Rossmy (A).
    BK Havlíčkův Brod: Král (Kubík) – Dvořák, Besmák, Zych (C), Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica, Rauš (A), Holenda, Beneš, Kozlík, Krejčí, Vašák, Prášek.

    Rozhodčí: Horinek – Axman, Kotek
    thejrc.org