Kobra – Sparta 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:0 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 10:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:7 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 8:0 (kon.)
Vítkovice – Technika Brno 7:0 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (2:1, 2:0, 0:2 - N 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 17.11.2018, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To už je ode mne z města pod Ještědem vše. Přeji příjemný zbytek dne a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (18:28:58)
     
    Je dobojováno. Liberečtí dnes i s hráči ze širšího kádru získali plný počet čtyř bodů, i když soupeř z Havlíčkova Brodu nehrál vůbec špatně. Diváci museli být spokojeni, jednalo se o velice pohledné utkání!
     
    Konec zápasu.
     
    60:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je definitivně hotovo! Stále ještě v první minutě nadstavby nechytatelně vypálil z mezikruží TOMÁŠ TRUNDA. Bez asistence.
     
    60:43
    Havlíčkobrodští se snažili o odpověď, ale ocitli se v postavení mimo hru. Máme tedy přerušeno, vhazování proběhne v neutrálním pásmu.
     
    60:21
    Nadstavba mohla mít krátkého trvání. Luka Vodlan se totiž výborně protlačil za záda všech, tváří v tvář Danielu Královi ovšem bekhendem zakončil pouze do jeho betonu!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Brodští v závěru základní hrací doby ještě korigují. Pěknou křižnou přihrávku Matěje Kozlíka napálil za přesouvajícího se Lukáše Vopravila VLADISLAV JUŘICA. Povzbuzení před nadstavbou pro Bruslařský klub! Asistence: Matěj Kozlík, Filip Dymák.
     
    59:08
    Tak toto byl neskutečný obranný zákrok Vojtěcha Duschky! Adam Rauš v obrovské šanci dorážel za ležícího Vopravila. Ten dost možná přispěl k tomu, že kus černé gumy vylétl vysokým obloučkem vzhůru. Poté se snášel přesně pod horní tyčku, odkud jej Duschka naprosto fenomenálně vyškrábl hokejkou! Neuvěřitelné.
     
    58:54
    Toto vyloučení už zřejmě Brodu zamezí ve vyrovnání skóre, ale stále je před námi nadstavbová část. Hosté to však ještě zkoušejí a ženou se směrem k Vopravilovi.
     
    58:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zych – 2 min., hrubost).
     
    58:19
    Dělovka Zycha od modré čáry byla jednou z obětavých šelem sražena mimo prostor tří tyček. Krátce na to vyvezl puk do bezpečí Luka Vodlan.
     
    57:57
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas a zkouší hru bez brankáře!
     
    57:57
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., podrážení).
     
    57:38
    Bruslaři disponují ponechanou výhodou, Jenčovský totiž hasil rychlý brejk za cenu faulu. Hosté zatím kombinují v útočné třetině, jenže bez střelby.
     
    56:51
    Vladislav Juřica se chopil kotouče, postoupil za modrou lajnu a poslal jej na branku. Štěpán Vopravil podává dobrý výkon, tento pokus pro něj neznamenal velkou hrozbu.
     
    55:54
    Severočeši se dostali do velké šance! Luka Vodlan v akci tři na jednoho ještě hledal na druhé straně volného spoluhráče, jenže puk přes exkluzivní obranný zákrok padajícího Adama Dvořáka neprošel.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 11. Měchura (Masař), 11. Polák (Leden, Damašek), 29. Damašek, 32. Vodlan (Masař), 61. Trunda – 8. Besmák, 43. Juřica (Beneš), 60. Juřica (Kozlík, Dymák)


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Petříček) – Damašek, Duschka, Hladík (A), Šedivý (C), Meisel, Dvořák – Měchura, Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Kříž, Masař, Polák, Rossmy (A).
    BK Havlíčkův Brod: Král (Kubík) – Dvořák, Besmák, Zych (C), Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica, Rauš (A), Holenda, Beneš, Kozlík, Krejčí, Vašák, Prášek.

    Rozhodčí: Horinek – Axman, Kotek
    ocianews.com