Kobra – Sparta 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:0 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 10:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:7 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 8:0 (kon.)
Vítkovice – Technika Brno 7:0 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
8:0 (4:0, 2:0, 2:0 - N 0:0 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 17.11.2018, 12:15 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Rozhodující nájezd si připsal Jonáš Jungwirth.
     
    57:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zanedlouho si to ale hradecká elitní lajna vynahradila. LUKÁŠ PAJER dostal puk od Juraje Slafkovského, na levém kruhu zamířil a trefil se přesně ke vzdálenější tyči – 8:0. Asistence: Juraj Slafkovský.
     
    46:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ke skórování je potřeba mít taky trochu štěstí. A to přeje připraveným. Své o tom ví nyní i ŠIMON MARHA, ke kterému se v přesilové hře odrazil kotouč a syn bývalého výborného hokejisty ho hned zametl za Puldu. Pro hradeckého forvarda je to čtvrtý gól v zápase a už devatenáctý v sezóně. Asistence: Marek Pelda, Lukáš Pajer.
     
    32:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Místo korekce skóre je tady šestá hradecká branka. Defenzíva hostů včetně Puldy si nevedla při rozehrávce dobře, kotouč se dostal na hůl ADAMA JIRKŮ. Útočník čtvrtého týmu v tabulce si počkal na vhodný okamžik a prostřelil chytajícího obránce. Matěj Beneš.
     
    28:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Slovenský reprezentant Juraj Slafkovský ukázal, že není hamoun. I když mohl zleva střílet, našel ještě na druhé tyči osamocenou hůl ŠIMONA MARHY, který završuje hattrick. Ten stihl už za první polovinu zápasu – 5:0! Asistence: Juraj Slafkovský, Marek Pelda.
     
    19:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    A to mnohem víc, než se ještě před chvílí zdálo. Čtvrtou trefu přidává domácí celek 6,3 vteřiny před první sirénou. MATĚJ BENEŠ měl už dvě dobré šance, prosazuje se "až" z té třetí. V mezikruží měl spoustu času na to přesně zamířit a povedlo se mu to ideálně. Vymetl horní roh branky a je to 4:0! Asistence: Šimon Marha, Jiraj Slafkovský.
     
    17:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhá krásná akce ŠIMONA MARHY v zápase a je to 3:0. Hradecký forvard ukázal velkou dávku sebevědomí, projel středem jako nůž máslem a zvýšil vedení svého týmu. Bez asistence.
     
    11:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují vedení na 2:0. Nevedla k tomu úplně typická přesilovková souhra, ale spíše individuální počínání ŠIMONA MARHY. Ten se vydal z rohu před bránu, přehrál obránce a prostrčil puk mezi betony gólmana do sítě – 2:0. To vše vteřinu před vypršením Hrbkova trestu. Asistence: Marek Pelda.
     
    00:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je úvod od domácích jako hrom. Uteklo jen 31 vteřin a Mountfield jde do vedení. Celá elitní lajna se tlačila do brankoviště, odkud prostrčil puk do sítě JURAJ SLAFKOVSKÝ. Asistence: Šimon Marha, Lukáš Pajer.
    Marken.cz

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 1. Slafkovský (Marha, Pajer), 12. Marha (Pelda), 18. Marha, 20. Beneš (Marha, Slafkovský), 29. Marha (Slafkovský, Pelda), 33. Jirků (Beneš), 47. Marha (Pelda, Pajer), 58. Pajer (Slafkovský) – rozh. náj. Jungwirth

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Pavelec (JIH)
    0:0   Pajer (HKM)
    2. série:
    0:1   Jungwirth (JIH)
    0:1   Slafkovský (HKM)
    3. série:
    0:2   Báťa (JIH)
    0:2   Beneš (HKM)
    4. série:
    0:2   Melenovský (JIH)
    0:2   Gaspar (HKM)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Králik, Táborský, Boukal, Havlíček, Pelda (C), Pinkas – Giesl, Gaspar, Pajer, Jirků, Beneš, Souček, Slafkovský, Jerman, Marha. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Dukla Jihlava: Pulda (Černý) – Port, Vovsík, Vranka, Adam (C), Matějíček, Hrbek – Pigl, Melenovský, Zdarsa, Polodna, Broža, Pavelec, Kuba, Jungwirth, Báťa, Bulík. Trenér: Štěpán Moravec.

    Rozhodčí: Veinfurter – Roischel, Řezníček
    thejrc.org