Kobra – Sparta 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:0 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 10:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:7 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 8:0 (kon.)
Vítkovice – Technika Brno 7:0 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:7 (0:3, 1:2, 0:2 - N 0:1)
AZ Havířov
Sobota 17.11.2018, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    60:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a Havířovští našli recept na domácího brankáře i v prodloužení, když se za záda Běhala trefil ANTONÍN ZMARZLÁK. Asistence: Martin Pavlačka.
     
    55:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov znovu čerpá z důrazu před brankou a po střele KEVINA HORVÁTHA se raduje už ze sedmé branky. Asistence: Martin Pavlačka.
     
    53:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    A znovu jsou to Havířovští, kteří se radují z další branky, když střelou zblízka vyzrál na olomouckého brankáře MARTIN PAVLAČKA. Asistence: Jan Moškoř.
     
    31:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tentokrát jsou to Kohouti, kteří těží z rychlého protiútoku, když hostujícího brankáře prostřelil ADAM MASARE. Asistence: Petr Ševčík, Adam Spurný.
     
    24:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    O chvíli později se znovu rozvlnila síť za zády olomouckého brankáře, když skulinku v jeho výstroji našel DENIS BÁRTA. Asistence: Gabriel Szturc, Kevin Horváth.
     
    22:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo Pavlačkovi, napravil jen o chvíli později JAN MOŠKOŘ, který z těsné blízkosti procedil puk přes výstroj domácího brankáře. Asistence: Jakub Urbančík.
     
    07:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    O chvíli později uskakují Havířovští už o tři branky, když po skrumáži před svatyní Hořejšího dostrkal puk za domácího brankáře MARTIN PAVLAČKA. Asistence: Ondřej Becher, Jan Moškoř.
     
    07:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov znovu těží z rychlého protiútoku, když do protipohybu olomouckého brankáře poslal kotouč kapitán Havířova GABRIEL SZTURC. Asistence: Denis Bárta.
     
    03:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se dostal do rychlého protiútoku ve třech a z těsné blízkosti pak dokázal prostřelit olomouckého brankáře ONDŘEJ BECHER. Asistence: Martin Pavlačka.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 31. Masare (Ševčík, Spurný) – 4. Becher (Pavlačka), 8. Szturc (Bárta), 8. Pavlačka (Becher, Moškoř), 23. Moškoř (Urbančík), 25. Bárta (Szturc, Horváth), 54. Pavlačka (Moškoř), 56. Horváth (Pavlačka), 61. Zmarzlák (Pavlačka)


    HC Olomouc: Hořejší (Běhal) – Nesvadba, Drábek, Spurný, Lambert, Přecechtěl (C), Stratil, Pekr, Holcman, Sedláček – Havel, Kusák, Martinec, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda.
    AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Wlodara, Bílek, Dobeš, Kremnický, Kubíček, Křivohlávek, Zmarzlák – Mikula, Pavlačka,Moškoř, Kolat Becher, Urbančík, Vojkůvka, Kusák, Szturc, Bárta (C), Horváth.

    Rozhodčí: Holibka – Bubela, Zedník
    thejrc.org