Kobra – Sparta 2:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 2:0 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 10:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:7 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Jihlava 8:0 (kon.)
Vítkovice – Technika Brno 7:0 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (0:1, 4:1, 2:1 - 1:0)
HCM Warriors Brno
Sobota 17.11.2018, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    60:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jan Půček se zřejmě rozhodl, že chce být jediným mužem, který si v průběhu prodloužení zahraje s kotoučem. Obkroužil celou šíři kluziště, aby poté naservíroval puk do přebrankového prostoru BORISI BABELIAKOVI, který zakončil k pravé tyčce. Vsetín bere z dnešního utkání všechny čtyři body. Asistnce: Jan Půček, Štěpán Jurek.
     
    59:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nejlepší obrana je útok! Tak se v závěru prezentuje Vsetín a definitivně rozhoduje dnešní utkání. Přečíslení dva na jednoho využívá BORIS BABELIAK, který tak dnes dosáhl na hattrick. Asistence: Jan Půček.
     
    48:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ovšem není to tak horké, jak to vypadá. Zelenožlutí totiž skórují v oslabení podruhé v zápase a berou si zpět dvoubrankové vedení. Půček s Babeliakem sice v prvním přečíslení neuspěli, zůstali však v útočném pásmu a BORIS BABELIAK z mezikruží pokořil Geidla. Asistence: Jan Půček.
     
    46:01
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Brňanům se z ničeho nic podařilo snížit na 3:4 a chtějí z dnešního zápasu ještě udělat drama. V souboji o kotouč si nejlépe poradil TOMÁŠ HAVELKA, který v pádu zakončil po ledě k pravé tyči. Bez asistence.
     
    36:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si okamžirě bere zpět dvoubrankové vedení a opět to bylo po rychlé individuální akci VÁCLAVA KOČÍHO, který z mezikruží vypálil švihem za překvapeného Geidla. Asistence: Stanislav Kunst.
     
    35:27
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Je tu rychlé snížení, tak teď se nám s brankami roztrhl pytel. Hosté v přesilové hře snižují zásluhou KRYŠTOFA DENKA, který po rychlé otočce okamžitě vystřelil po ledě a překonal Tkadlece. Asistence: Matěj Zavřel, Tomáš Havelka.
     
    34:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je tomu skutečně tak, protože posléze přidávají třetí branku. Tentokrát to byl opravdu výstavní gól. VÁCLAV KOČÍ si pohrál s obránci, provedl dvě rychlé kličky, a poté vymetl pavučinky v horním rohu branky. Asistence: Boris Babeliak.
     
    32:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a poprvé v utkání jdou do vedení. BORIS BABELIAK si u levé tyčky počkal, až na něj doletí puk nahozený z hole Stanislava Kunsta, naznačil přihrávku, ale místo toho si posunul kotouč do bekhendu, čímž oklamal gólmana, a poté pohodlně zakončil. Asistence: Stanislav Kunst, Václav Kočí.
     
    23:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté své vedení nedokázali navýšit a naopak ve vlastní přesilovce inkasují. Obrana propadla a do přečíslení se vydal Rybár s DAVIDEM BEDNAŘÍKEM. Druhý jmenovaný převzal přihrávku, a poté přesně vypálil k bližší tyči. Asistence: Samuel Rybár.
     
    10:01
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají brankový účet dnešního zápasu. V úvodu zápasu drželi se soupeřem vyrovnanou partií a jejich vedení tak určitě není nezasloužené. V brankovišti se nejlépe zorinetoval ZDENĚK AMBROŽ, který dostal puk za zklamaného Tkadlece. Asistence: Tomáš Havelka.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 24. Bednařík (Rybár), 33. Babeliak (Kunst, Kočí), 35. Kočí (Babeliak), 37. Kočí (Kunst), 49. Babeliak (Půček), 59. Babeliak (Půček), 61. Babeliak (Půček, Jurek) – 11. Ambrož (Havelka), 36. Denk (Zavřel, Havelka), 47. Havelka


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Vilém) – Machů, Mikula, Kočí, Dořičák, Kuchařík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Adámek, Půček, Dědek, Turek, Čajanová
    HCM Warriors Brno: Geidl (Šebo) – Zavřel, Ulbricht, Gryc, Mlčoch, Kala, Svoboda – Kolečkář, Hamřík, Zelinka, Havelka, Lysoněk, Boltvan, Ambrož, Kopřiva, Denk, Heinrich

    Rozhodčí: Cabák – Poruba, Rožánek
    ocianews.com