Řisuty – Kolín 1:8 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:7 (kon.) | Sokolov – Letňany 5:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 4:7 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (po pr.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 5:1 (kon.)
konec
HC Děčín
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 17.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po tom, co se Medvědi ubránili, navyšují ještě svůj náskok. ŠTĚPÁN KUCHYNKA zužitkoval přihrávku od Jana Bárdoše a zařízení hostů trefuje naprosto přesně – 5:1. Asistence: Jan Bárdoš.
     
    56:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale musel lovit znovu puk ze své sítě. Michal Oliverius svou jedovatou střelou hostujícího brankáře nepřekonal, jenže hned po něm dorážel PAVEL KORDULE a ten už dokázal puk dostat za jeho záda – 4:1. Asistence: Michal Oliverius a Tomáš Faigl.
     
    46:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté nyní po pěkně sehrané akci snižují na rozdíl dvou branek. Zblízka dokázal prostřelit Lavingera MICHAL PROCHÁZKA, který tak dost možná vrací hosty do hry – 3:1. Nyní se dá očekávat hostující tlak. Asistence: Štěpán Matějček a Patrik Hidveghy.
     
    41:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách se lépe dařilo domácím a ti nyní dávají třetí gól. TOMÁŠ FAIGL z levé strany švihl do kotouče a ten umístil do šibenice v hostující brance – 3:0. Medvědi tak v úvodu třetího dějství jdou do tříbrankového náskoku. Asistence: Jan Kaltenböck a Pavel Kordule.
     
    36:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po další pěkně sehrané kombinaci před vrchlabskou klecí dostal do mezikruží nabito kapitán děčínského celku MICHAL OLIVERIUS, který přízemní svižnou střelou poslal puk k bližší tyči a Abrahám tak musí lovit puk ze své sítě dnes již podruhé – 2:0. Asistence: Radomír Vaněk a Jan Kaltenböck.
     
    35:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    A drtivý tlak Děčína je přetaven ve vedoucí branku. Daniel Volráb vyslal zpoza brankáře, který byl povyjetý přihrávku do mezikruží, kde ji převzal ZDENĚK PETRÁŠ a kolem vracejícího se Abraháma pak zakončil prakticky do prázdné branky – 1:0. Asistence: Daniel Volráb a Jan Bárdoš.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Petráš (Volráb, Bárdoš), 37. Oliverius (Vaněk, Kaltenböck), 42. Faigl (Kaltenböck, Kordule), 57. Kordule (Oliverius, Faigl), 59. Kuchynka (Bárdoš) – 47. Procházka (Matějček, Hidveghy)


    HC Děčín: Lavinger (Volke) – Hříbal, Hes, Kaltenböck, Loukota, Zukal, Vaněk, Procházka J. – Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Soukup) – Muška, Vašíček (A), Bendík (A), Moník J., Voženílek, Jirků (C), Kynčl, Bučko – Matějček, Půlpán T., Pšurný, Hozák, Půlpán A., Procházka M., Hidveghy, Urban, Chalupa, Bláha, Moník F.

    Rozhodčí: Nepomucký – Žídek, Hnát
    thejrc.org