Moldavsko – Lucembursko 1:1 (kon.) | San Marino – Bělorusko 0:2 (kon.)
konec
San Marino
0:2 (0:1)
Bělorusko
Neděle 18.11.2018, 18:00 • San Marino Stadium (Serravalle) • Liga národů UEFA - Liga D • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 0:9. Střely mimo: 0:7. Rohy: 0:13. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 19:11. (19:50:58)
     
    Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Běloruska, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. Hostující celek pochopitelně měl výrazně více ze hry, navíc hned ve dvou případech orazítkoval brankovou konstrukci. Naopak domácí celek se dlouho herně hledal, nakonec nejlepší pasáž zaznamenal po druhé brance soupeře, avšak San Marino ani jednou neprověřilo brankáře Černika. Bělorusko tak potvrdilo roli jasného favorita zápasu, skupinovou fázi zvládlo bez jediné porážky. Naopak San Marino nezískalo ani bod, dokonce nevsítilo ani jednu branku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nakonec se Šitov dostal k centrovanému pokusu, který na zadní tyči odklízel Simoncini. Míč navíc směřoval přím do náruče brankáře.
     
    90+1
    Bělorusko i nadále kombinuje na útočné polovině, naopak soupeř na útočení rezignoval. V tuto chvíli má míč na kopačce Dragun.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Jose Hirsch, přichází Davide Cesarini.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Bělorusko celkem pohodlně kráčí za dalším vítězstvím, domácí by se rádi dočkali alespoň jedné branky.
     
    88
    Už to vypadalo, že se domácí forvard Nanni dostane do vyložené šance, nakonec mu ale nevyšlo zpracování míče dle představ.
     
    85
    Jeden z domácí byl udeřen do obličeje, hlavní sudí ale nechává pokračovat ve hře. Bělorusko to zkouší trpělivou kombinací.
     
    84
    O něco více prostoru měl před sebou střídající Kisljak, který ještě hledal volného Saroku, jehož ránu z otočky dokázal Benedetinni zneškodnit.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Bělorusko opět výrazně dominuje, naopak domácí marně napadají rozehrávku.
     
    82
    Jenomže na pořadu dne byl rohový kop v podání Staseviče. Jeho centr našel úplně volného Savickiho, který hlavičkou o zem zamířil kousek vedle brány.
     
    81
    Dalekonosná kolmice směřovala do míst, kam si nabíhal hostující Savickij. Ten se nakonec k míči nedostal, rychleji to zvládl Benedetinni.
     
    80
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Ivan Majevskij, přichází Syarhey Kisljak.
     
    80
    San Marino se ujalo další rozehrávky autového vhazování. Po ní to pohotovým centrem zkoušel Golinucci, který našel pouze protihráče.
     
    79
    Zničehonic měl kolem sebe hodně prostoru Rinaldi, který se ale nedostal přes přehuštěný prostor. Posléze nevyšel centr Battistinimu.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Fabio Tomassini (San Marino).
     
    77
    Stasevič si navedl míč na pravou nohu, načež to zkoušel střílenou nabídkou, která ale trefila pouze hlavu Simonciniho, jenž hraje velmi dobrý zápas.

    David Suchý

    Branky: 8. Dragun (Saroka), 53. Saroka (Dragun)

    Karty:   78. Tomassini (SMA) – 33. Battistini (BLR)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 0:9. Střely mimo: 0:7. Rohy: 0:13. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 19:11.
    San Marino: E. Benedetinni – Ma. Battistini, Vitaioli, Simoncini (C), Palazzi – Gasperoni (62. Tomassini), A. Golinucci, E. Golinucci – Hirsch (90. Cesarini), Nanni (62. Giardi), Rinaldi
    Náhradníci: S. Benedetinni, Mi. Battistini, Censoni, Cesarini, Cevoli, Giardi, Grandoni, Lunadei, Mularoni, Tomassini, Tosi, Zavoli

    Bělorusko: Černik – Šitov, Politevič, Martynovič (C), Poljakov – Majevskij (80. Kisljak) – Savickij (66. Skavyš), Dragun, Hleb (70. Putsila), Stasevič – Saroka
    Náhradníci: Gorbunov, Ščerbickij – Baga, Balanovič, Kisljak, Kovalev, Putsila, Rios, Signevič, Sivakov, Skavyš, Volodjko

    Rozhodčí: Kruašvili – Mentešašvili, Pipia (všichni Gruzie)
    bahis siteleri