Chabarovsk – Minsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:5 (0:1 po s.n.)
N.Novgorod – Omsk 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:0 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
Avangard Omsk
Pondělí 19.11.2018, 17:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:28:31)
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hráč.
     
    Utkání sledovalo 5 350 diváků.
     
    Střely na branku: 22 – 45
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí rozdílem dvou branek, ač v závěru čelili tlaku domácího celku, jenže se snažil o vyrovnání. Deset vteřin před koncem třetí části hry trefil prázdnou domácí branku Kirill Petrov a stanovil tak konečné skóre dnešního duelu. Domácí tak vyšli na domácím ledě naprázdno.
     
    Konec zápasu.
    59:50 Kirill PETROV - 2:4
     
    59:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    A tak se také děje. Desharnais našel na pravém kruhu volného KIRILLA PETROVA, jenž poté v pohodě trefuje odkrytou domácí klec – 2:4. Nyní je už definitivně hotovo. Asistence: David Desharnais.
     
    59:40
    Uhnízdili se v hostujícím pásmu, ale k pořádné střele se nedostali. Hosté poté vytáhli puk na druhou stranu a mohou trefit prázdnou branku.
     
    59:10
    Nyní už ale ano, brankář Galimov je na střídačce a domácí hrají se šesti bruslaři v poli.
     
    58:30
    Domácí hráči zase zahrozili, hosté se ubránili a zamířili s pukem před domácí branku. Dlouho ho tam drželi, aby Novgorod nepustili k odvolání brankáře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:41
    Domácí byli opět velmi nebezpeční ve svém útočném počínání, ale jejich další střela skončila mimo tři tyče.
     
    56:55
    Košelev vypálil z levé strany a jeho pokus kryje Galimov. Na druhé straně pak měl velkou šanci Holm, ale po jeho dělovce vytasil Bobkov další efektní semafor a šanci zlikvidoval.
     
    56:27
    Kirill Urakov dostával puk do útočného pásma, byl ovšem v ofsajdové pasti a hra se tak vrací do střední třetiny, kde se bude vhazovat.
     
    56:02
    Jurij Sergijenko zblízka chtěl překvapit Bobkova, ten ale potáhl svoji hůl a kotouč dostal pod kontrolu. Nakonec nechal hru přerušit a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    55:28
    Andrew Calov z prostoru mezi kruhy vystřelil, jeho pokus vykryla obrana Omsku a hosté jdou do další útočné akce na druhé straně.
     
    54:40
    Domácí na nic nečekají a vrhají své poslední síly do útoku. Snaží se tak o vyrovnání, které mají na dosah.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Smolin (Paršin, D. Sjomin), 54. Orlov (D. Iljin) – 8. Pivcakin (Stålberg, Desharnais), 42. Širokov, 47. Stas (J. Medveděv), 60. K. Petrov (Desharnais)


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Tichomirov) – Holm, Bodie, Barancev (A), Orlov, Sergijenko, Volčenkov, Rodionyčev – Paršin, Galuzin (A), Varnakov (C) – Sabolič, Miele, Žafjarov – Urakov, D. Iljin, Verjajev – Smolin, D. Sjomin, Calof – Makarenko.
    Avangard Omsk: Bobkov (Šilin) – Franson, J. Medveděv (C), Pokka, Jemelin, Čudinov, Pivcakin, Martynov – Košelev, Stas, Fisenko – I. Michejev (A), Zernov, Širokov (A) – K. Petrov, Desharnais, Stålberg – Manukjan, K. Semjonov, A. Galimov – Jaremčuk.

    Rozhodčí: Fraňo, Naumov – Sivov, Otmachov

    Diváci: 5 350
    thejrc.org