Toronto – Columbus 4:2 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:5 (po pr.)
Montreal – Washington 4:5 (po pr.) | Ottawa – Florida 5:7 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:2 (kon.)
Nashville – Tampa 3:2 (kon.) | Calgary – Vegas 7:2 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 3:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
7:2 (5:0, 2:0, 0:2)
Vegas Golden Knights
Úterý 20.11.2018, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:14 Max PACIORETTY - 7:2
     
    45:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Třetí třetina je v tomto zápase tou nejlepší ze strany Vegas, které nyní znovu trochu zmírňuje svou porážku a psychicky se lépe připravuje na příští zápas. Byla to bleskurychle využitá přesilovka. Od modré vystřelil Marchessault, jeho střelu tečoval Smith. S tím si ještě Rittich poradil, ale na dorážku MAXE PACIORETTYHO už nedosáhl. Asistence: Reilly Smith, Jonathan Marchessault.
    40:47 Nick HOLDEN - 7:1
     
    40:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté poprvé v zápase skórují a David Rittich taj přichází o své čisté konto. NICK HOLDEN dostal kotouč na modrou čáru, odkud tvrdě vypálil a trefil se přesně nad rameno Ritticha a vymetl tak šibenici jeho branky. Asistence: Ryan Reaves. William Karlsson.
    24:22 Sam BENNETT - 7:0
     
    24:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Také třetí přesilovku utkání Calgary využívá, a to doslova bleskově. Flames vyhráli vhazování, zakombinovali a z pravé stran vypálil Ryan. Jeho střelu tečoval nohou SAM BENNETT a Subban musí opět lovit puk ze své sítě. Asistence: Derek Ryan, Noah Hanifin.
    20:24 Matthew TKACHUK - 6:0
     
    20:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, Calgary nezabrzdila ani přestávka, okamžitě pokračuje v kanonádě. Z pravého kruhu vystřelil zápěstím MATTHEW TKACHUK a svou rychlou střelou překonal Subbana a zvýšil už svým čtvrtým bodem v utkání na 6:0. Asistence. Mikael Backlund.
    16:57 Sean MONAHAN - 5:0
     
    16:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary pokračuje ve velkém stylu, využitou přesilovkou se dostává už do vedení 5:0. Tkachuk svou rychlou střelou ještě trefil tyčku, ale pak se puk odrazil k SEANU MONAHANOVI, a ten se z dorážky nemýlil, prostřelil Subbana mezi betony. Asistence: Matthew Tkachuk, Johnny Gaudreau.
    13:52 TJ BRODIE - 4:0
     
    13:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Demolice Vegas pokračuje. Calgary zatím vychází úplně všechno. Calgary se znovu dostalo jednoduše do pásma, přišla přihrávka na TJ BRODIEHO na modrou čáru, a ten se s ničím nepáral. Tvrdě vypálil a jeho střela nikým netečována proplula až za Subbanova záda.
    10:59 Sean MONAHAN - 3:0
     
    10:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně nejlepší první třetina Calgary v této sezóně pokračuje. Už to vypadalo, že se hosté tentokrát ubránili, ale pak se dopustili ztráty puku ve svém obranném pásmu. Gaudreau zvedl hlavu, našel SEANA MONAHANA, a ten se střelou z pravého kruhu nemýlil a Subban inkasoval potřetí. Asistence: Johnny Gaudreau.
    06:49 Johnny GAUDREAU - 2:0
     
    06:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup domácích hokejistů do utkání pokračuje. Tentokrát se Calgary prosadilo z rychlého protiútoku. Na jeho konci byl JOHNNY GAUDREAU, který dostal přihrávku mezi kruhy odkud se většinou nemýlí a potvrdil to i tentokrát. Subban se snažil marně. Asistence: Sean Monahan, Elias Lindholm.
    02:36 Matthew TKACHUK - 1:0
     
    02:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary se poprvé v přesilové hře dostalo do útočného pásma a hned je z toho po rychlé kombinaci vedoucí gól pro domácí. MATTHEW TKACHUK dostal kotouč na pravý kruh, kde byl volný, měl dostatek času a přesně namířil k tyči Subbanovy branky. Ten nedokázal zasáhnout. Asistence: Johnny Gaudreau, Mark Giordano.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 3. Tkachuk (J. Gaudreau, Giordano), 7. J. Gaudreau (Monahan, E. Lindholm), 11. Monahan (J. Gaudreau), 14. Brodie (Tkachuk, Giordano), 17. Monahan (Tkachuk, J. Gaudreau), 21. Tkachuk (Backlund), 25. S. Bennett (D. Ryan, Hanifin) – 41. Holden (Reaves, W. Karlsson), 46. Pacioretty (R. Smith, Marchessault)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Välimäki – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – S. Bennett, Backlund (A), Tkachuk – Neal, D. Ryan, Frolík – Hathaway, Jankowski, Dubé.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt, Theodore, McNabb, C. Miller, Holden, Engelland (A) – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Eakin, Pacioretty – Nosek, O. Lindberg, Carpenter – Reaves, Bellemare (A), Carrier.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Kozari – Barton, Miller

    Diváci: 17 635
    thejrc.org