Motor ČB – Třebíč 0:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:4 (kon.)
Kadaň – Havířov 4:7 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Přerov – Litoměřice 4:2 (kon.)
Slavia – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (2:1, 2:0, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Středa 21.11.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:06 Marcus KORKIAKOSKI - 4:2
     
    55:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Povedená souhra hostů, kteří snižují na rozdíl dvou branek! Přihrávku od Kadlece obdržel na opačnou stranu MARKUS KORKIAKOSKI, který pohotově trefil odkrytou část branky. Brankář Klimeš se totiž nestíhal přesunout a signalizovaný trest se tedy neukládá. Asistence: Martin Kadlec.
    32:40 Tomáš SÝKORA - 4:1
     
    32:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ SÝKORA obdržel skvělou přihrávku z obranného pásma a hrnul se sám na Michajlova! Ve velké šanci sice neuspěl, ale s přispěním napadajícího Doležala se udržel na dostřel od litoměřické branky a z hrany levého kruhu pár vteřin poté navyšuje přerovské vedení na 4:1! Štěstěna teď znovu stála na přerovské straně, jelikož Sýkora trefil obránce poblíž, od něhož puk zapadl do klece. Bez asistence.
     
    23:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odskakují na dvoubrankový rozdíl! Na dostřel se z Dvořákova pohledu z levé strany dostal obránce ĽUBOMÍR MALINA a střelou k tyči trefil volné místečko, které tam Dvořák ponechal! Puk pak doskákal až za brankovou čáru. Asistence: Šimon Kratochvil.
    18:04 Marek SIKORA - 2:1
     
    18:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí obecenstvo už se hodně zlobilo, přerovští totiž tak dlouho kombinovali, až dvojnásobnou přesilovku promrhali a o pásmo přišli chvíli před jejím koncem. Dvě vteřiny po jejím uplynutí už ale byli Zubři zpátky v pásmu, křižnou přihrávku z rohu kluziště obdržel MAREK SIKORA od Čápa, se střelou neotálel a mezi betony prostřelil Daniel Dvořáka! Přerované měli velké štěstí, přihrávka od Čápa totiž původně vůbec nebyla mířená na Sikoru. Pomohl jim dotek vracejícího se soupeře. Asistence: Zdeněk Čáp, Lukáš Klimeš.
    03:21 Matyáš KANTNER - 1:1
     
    03:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V čase 3:21 máme vyrovnáno! Do útočného pásma si povyjel MATYÁŠ KANTNER, jenž střelou přes obránce z poměrně velké vzdálenosti překonal přerovského gólmana. Asistence: Aleš Pavlas, Daniel Voženílek.
    01:58 Jaroslav MOUČKA - 1:0
     
    01:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští rychle využívají přesilovou hru a otevírají skóre zápasu! V rohu kluziště nalevo od Dvořáka vybojoval kotouč Pšurný, a předal jej JAROSLAVU MOUČKOVI, který si vybruslil na pravý kruh a prostřelil hostujícího brankáře!
    Asistence: Roman Pšurný, Mikuláš Zbořil.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Moučka (Pšurný, Zbořil), 19. Sikora (Čáp, Klimeš), 24. Malina (Š. Kratochvíl), 33. T. Sýkora – 4. Kantner (Pavlas, Voženílek), 56. Korkiakoski (M. Kadlec)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala (A), Čáp, Padrnos, Zbořil, R. Černý, Malina, M. Pohl – T. Doležal, T. Sýkora (C), Rachůnek – Milan Procházka (A), Pšurný, Sikora – Moučka, Hejcman, Navrátil – Kopta, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl.
    HC Stadion Litoměřice: D. Dvořák (24. Michajlov) – Pavlas (C), Dluhoš, Smetana (A), Gaspar, Jebavý (A), Buchtela, D. Málek – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, M. Zadražil, Kantner – Šik, Przybyla, J. Dvořák – Pour, Jirásek, Machač.

    Rozhodčí: Kašík, Vrba – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 1505
    ocianews.com