Motor ČB – Třebíč 0:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:4 (kon.)
Kadaň – Havířov 4:7 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Přerov – Litoměřice 4:2 (kon.)
Slavia – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 21.11.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:25 Vlastimil DOSTÁLEK - 4:1
     
    58:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tři body pro domácí potvrzeny jest! V obranném pásmu přečetl hru u mantinelu výborně Harkabus, o mantinel vyslal do brejku Adama Zemana, který se neunáhlil, nahrál na druhou stranu VLASTIMILU DOSTÁLKOVI, domácí snajpr si už pak jednoduše poradil. Asistence: Adam Zeman, Tomáš Harkabus.
     
    56:11
    Dukla hraje v plném počtu a jdeme tak do samotného závěru zápasu. Ten otevřel Pekr přesnou přihrávkou Skořepovi před prázdnou branku, avšak Skořepa minul puk!
     
    54:14
    Ani Jihlava nedohraje kompletní přesilovku. Andělovi lehce ruply nervy, sekl Ovčačíka mimo hru a je vyloučen za sekání. Rozhodně se v Jihlavě nenudíme.
     
    52:36
    Nakonec zůstaneme pouze u menšího trestu. Vymazal se v posledních minutách opravdu zapsal tučným písmem do paměti domácích fanoušků, tentokrát dostává za napadení Havránka dvě minuty.
     
    50:08
    48 sekund domácí přesilovky 5 na 3! V útočném pásmu přidržel hostující Vymazal hůl domácímu hráči a je vyloučen. Vymazal byl schopen sice faulovat, odjet po svých na trestnou ale ne a trest za něj odsedí Vojtěch Tomi.
     
    48:51
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Ctirad Ovčačík – 2 min., hákování).
    48:18 Jozef BALÁŽ - 3:1
     
    48:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, Poruba se dostává do hry! Nutno říci, že to byla pro domácí celkem smůla, ale na to se historie neptá. Střelu Slavíka od modré tečoval JOZEF BALÁŽ tak šikovně, že od ledu se puk odrazil přímo do levého vinglu, Lundström nemohl nic dělat. Asistence: Marek Slavík, Radim Toman.
     
    47:37
    Druhé vyloučení pro domácí celek. Dvanáct a půl minuty před koncem třetiny je vyloučen obránce Kajínek za nedovolené bránění.
     
    46:57
    Porubě se dnes v koncovce nedaří. Hudeček se ocitl sám zhruba dva metry od Lundströma, mohl se i zeptat, kam by to švédský brankář chtěl, ale pálí pouze doprostřed branky!
     
    41:33
    Zeman dostal sám před Dolejše přihrávku a položil si ho, nicméně lapačka hostujícího gólmana skvěle zabránila čtvrtému gólu Dukly!
     
    39:39
    Závěrečný tlak Dukly skončil střelou Popelky z úhlu, který dorážel střelu Havránka, hostující gólman ale drží Porubu!
     
    36:04
    Další šance hostí! Káňa využil chyby v rozehrávce a rázem byl sám před Lundströmem, puk ale poslal do pravé tyče!
     
    30:39
    TORAX měl tutovou šanci! V brejkové situaci ujeli Dufek s Hudečkem, Hudeček měl na starost finální střelu, z mezikruží ale i přes spoustu času napálil kotouč skoro přímo do ochranné sítě!
     
    28:07
    Navíc nedohrají Ostravané přesilovku v plném čase. 22 sekund před vypršením Kajínkova trestu je vyloučen Hudeček za držení hole.
     
    26:29
    Po komerční přestávce se rozehraje první přesilovka Poruby. Kajínek totiž nešikovně vyhodil kotouč přes mantinel a dostává dvě minuty za zdržování hry.
    25:14 Tomáš HARKABUS - 3:0
     
    25:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na umělecký dojem se nehraje a pro Porubu lze říci bohužel. Jediná špatná nahrávka, která přeskočila hokejku jednoho z hostujících obránců na modré, dala impuls TOMÁŠI HARKABUSOVI k tomu, se za pukem vydat. Nakonec z toho byl samostatný nájezd, který Harkabus vyřešil jednoduchou střelou. Dukla vede 3:0. Bez asistence.
     
    23:46
    Pekr měl na holi třetí gól! Skořepa ho nenápadnou přihrávkou vybídl ke střele z mezikruží, Dolejšovi prošel kotouč pod betonem, ale také vedle levé tyče!
    18:16 Matěj PEKR - 2:0
     
    18:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dvě sekundy před koncem přesilovky udeřila Jihlava podruhé! Už to vypadalo na další nevyužitou přesilovku, ale změnil to Anděl svým nájezdem do útoku, za brankou přihrál na MATĚJE PEKRA, který z úhlu bombou překonává Dolejše mezi betony! Asistence: Lukáš Anděl.
     
    16:30
    Hosté opět vyhazují a jedou ihned střídat. Domácí si však vytvořili tutovou šanci, když Popelka protáhl puk středem, přehrál na druhou stranu volnému Dostálkovi, ten chvíli čekal, nakonec trefil Dolejšův beton!
     
    16:19
    Jen co Poruba dohrála jedno oslabení, na řadě je to druhé. A vyloučeným je ten, který na Dukle nějakou dobu hrál. Dundáček v souboji se Zemanem vlétl do domácí branky a je trestán za napadení. Zvláštní vyloučení...
     
    14:17
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Luboš Adam – 2 min., držení).
     
    11:17
    Hlinka z nulového úhlu nahodil na Dolejše, který prakticky o ničem nevěděl a rázem měl před sebou jihlavského Anděla, který však z metru kotouč ve vzduchu netrefil a hostující gólman si může oddechnout.
    05:52 Dominik HRNÍČKO - 1:0
     
    05:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dobrých 50 sekund držela Dukla Porubu v pásmu a výsledek? Gól na 1:0! Hlinka odvedl v pásmu velké množství práce a vybruslil mezi kruhy, zde přenechal na DOMINIKA HRNÍČKA, kterému to z otočky sedlo a Dolejš reagoval pozdě. Asistence: Michal Hlinka.
     
    04:48
    Popelka podél prken poslal kotouč až na Dostálka na druhé straně, od něj se mu puk vrátil k pravému kruhu, Popelka mohl otevřít skóre zápasu, trefil ale pouze Dolejšovu lapačku!
     
    04:13
    Chyba domácí obrany, která nechala na pravé straně Tomiho, ten si sjel až na hranici brankoviště před Lundströma, který se však nenechal rozhodit a betonem střelu vykopl!
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Hrníčko (M. Hlinka), 19. Pekr (Anděl), 26. Harkabus, 59. Dostálek (Zeman, Harkabus) – 49. Baláž (Slavík, Toman)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, Půža, Kajínek (A), D. Váňa, Štindl, Vála, Mareš – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Jiránek (A), Zeman, Harkabus – T. Havránek, Popelka, Dostálek – Osmík, M. Hlinka, Hrníčko.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Slavík, Ovčačík (C), Urbanec, Matějíček, Adam, Dundáček, Čypas – Dufek, Hudeček, Tomi – J. Káňa (A), Vymazal, Kanko (A) – Toman, Baláž, Guman – Jankovský, Fojtík.

    Rozhodčí: Kopeček, Obadal – Beneš, Kokrment

    Diváci: 1532
    thejrc.org