Liberec – Plzeň 1:1 (kon.) | Dukla Praha – Teplice 1:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:0 (1:0)
FK Teplice
Pátek 23.11.2018, 18:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    77
    Kučerův nepovedený centr se k hostujícímu fotbalistovi vrátil, ani druhý pokus dostat míč před branku se ale Kučerovi nepovedl a Hyčka poté byl v souboji pozdě a za podražení soupeře vidí žlutou kartu.
    69. Jeřábek nakopl Tetoura jak pytel brambor a dostal červenou.
     
    69
    Teplice budou dohrávat v devíti! Michal Jeřábek ve středu hřiště bez míče hrubě podkopl Tetoura zcela bez šance hrát balón, rozhodčí Ginzel mu po druhé žluté ukazuje červenou a teplický stoper míří předčasně do sprch.
     
    59
    Žluté karty na teplickém kontě neustále přibývají, tentokrát si ji prohlíží Jakub Hora za nafilmování pádu u pokutového území Dukly.
     
    50
    Po Jindráčkově zákroku se strhla mela ve středovém kruhu, kterou rozhodčí řeší žlutými kartami pro Miloševiće a Jeřábka.
    50. Červená karta po 2. žluté
     
    50
    O několik momentů později byl podobný souboj ve středu hřiště, po nedovoleném zákroku Jindráčka rozhodčí Ginzel ukázal hostujícímu útočníkovi druhou žlutou a potažmo červenou kartu!
     
    37
    Žluté karty na kontě teplických fotbalistů začínají přibývat, Tomáš Kučera ve středu hřiště podrazil Davida Bezdičku a je také karetně varován, což se mu evidentně vůbec nelíbí, na rozhodnutí sudího Ginzela jeho hněv ale nic nezmění.
     
    33
    Rychlý přechod domácích na útočnou polovinu, Bezdička se ale ošklivě ukopl při centru, který nasměroval daleko za teplickou branku a obecenstvo na Julisce si pouze povzdechlo.

    V přerušení vidí žlutou kartu Daniel Soungole za podražení soupeře ve středovém kruhu, po čemž rozhodčí Ginzel ponechal výhodu, později se ale k tomuto zákroku vrátil.
     
    32
    Martin Jindráček v osobním souboji příliš ostře povalil k zemi Nikolu Raspopoviće a stává se prvním žlutě napomenutým fotbalistou.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 17. Djuranović

    Karty:   50. Milošević (DUK) – 32. Jindráček (TEP), 33. Soungole (TEP), 37. Kučera (TEP), 50. Jeřábek (TEP), 59. Hora (TEP), 77. Hyčka (TEP)   50. Jindráček (TEP), 69. Jeřábek (TEP)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:8. Rohy: 3:6.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Ostojić, Raspopovič, D. Souček – Douděra, Daniel Tetour, Bezdička (71. Schranz), Bilovský (80. D. Breda), Podaný – Djuranović (23. Brandner).
    Náhradníci: M. Hruška – Brandner, D. Breda, Doumbia, Chlumecký, Krunert, Schranz.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob (C) – Soungole (46. Žitný), Kučera – Hora, Trubač (56. Hyčka), Luts (46. Vaněček) – Jindráček.
    Náhradníci: Grigar – Čmovš, Hošek, Hyčka, Moulis, Žitný, Vaněček.

    Rozhodčí: Ginzel – Fišer, Černý
    bahis siteleri