Philadelphia – NY Rangers 4:0 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:2 (kon.) | Washington – Detroit 3:1 (kon.)
Buffalo – Montreal 3:2 (po pr.) | Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1)
New York Islanders
Pátek 23.11.2018, 22:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:40 Mathew BARZAL - 3:4
     
    63:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Pokračovalo se protiakcí, kterou vedl MATHEW BARZAL. Hostující borec unikl Seversonovi a nadvakrát překonal bezmocného Kinkaida v brance Devils! Islanders tak berou z dnešní bitvy dva body. Asistence: Brock Nelson.
    59:50 Marcus JOHANSSON - 3:3
     
    59:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Poslední sekundy a důraz MARCUSE JOHANSSONA přináší s největší pravděpodobností prodloužení! Hallovi se rána z první se nepovedlo a kotouč se dostal k pravé tyčce. Zde se prosadil švédský útočník, který dal branku ze vzduchu. Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
    52:45 Nick LEDDY - 2:3
     
    52:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Pohledná branka NICKA LEDDYHO z pozice beka! Hostující hráč prošel zpoza vlastní branky až do útoku, kde nadvakrát překonal vyjetého Keitha Kinkaida! To byla paráda... Bez asistence. Asistence: Valtteri Filppula.
    42:43 Brian BOYLE - 2:2
     
    42:43
    Devils právě vstřelili branku!
    BRIAN BOYLE je hrdinou domácích! Velký bojovník se opět prosazuje na Hockey Fights Cancer. Domácí útočník před brankou parádně tečoval nahození Colemana od modré čáry. Asistence: Blake Coleman a Sami Vatanen.
    34:14 Anders LEE - 1:2
     
    34:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hodně rychle ale Islanders odpovídají a opět vedou! Valtteri Filppula za brankou zamíchal a u pravé tyčka našel ANDERSE LEEHO, který svižnou střelou vrací vedení svému celku. Asistence: Valtteri Filppula a Scott Mayfield.
    31:48 Taylor HALL - 1:1
     
    31:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ale domácí Devils již prosadili a je vyrovnáno! Když to nejde na krásu, musí to jít agresivně. TAYLOR HALL nyní puk do branky Greisse přímo dotlačil. Thomas Greiss po dlouhé době inkasuje. Bez asistence.
    07:24 Jordan EBERLE - 0:1
     
    07:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Isles ovšem ve snažení pokračovalo a dostává se do vedení! JORDAN EBERLE dostal přihrávku před branku, kde střílel do Kinkaida. Následně se ovšem dostal k dorážce a jeho bekhend již úspěšný byl. Asistence: Anthony Beauvillier.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 32. Hall, 43. Boyle (Coleman, Vatanen), 60. Ma. Johansson (Hall, Butcher) – 8. Eberle (Beauvillier), 35. Lee (Filppula, Mayfield), 53. Leddy (Filppula), 64. Barzal (B. Nelson)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, Müller, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Dea.
    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Boychuk, Hickey, Pulock, Pelech, Mayfield – Beauvillier, Barzal, Jo. Bailey – Lee, B. Nelson, Eberle – Kühnhackl, Filppula, Komarov – Johnston, Gionta, Clutterbuck.

    Rozhodčí: Joannette, Anderson – Kovachik, Berg

    Diváci: 16 514
    thejrc.org