Třinec – Vítkovice 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 0:1 (kon.) | Zlín – Sparta 0:4 (kon.)
Chomutov – Pardubice 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (2:0, 1:0, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 23.11.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Pavel Klhůfek se dostal do útoku a přihrával na modrou čáru. Radek Duda nahazoval kotouč do brankoviště, kde se do zakončení dostal Marek Tomica. Zblízka ale Kacetla neprostřelil!
    55:47 Vladimír RŮŽIČKA - 6:1
     
    55:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    VLADIMÍR RŮŽIČKA ke třem asistencím přidává také branku a zažívá čtyřbodový večer! Jakub Sklenář dostával puk před branku, kde ale nezakončil. Chomutovská dvaašedesátka následně střílela do odkryté branky, kde byl Kacetl v leže se svým spoluhráčem. Asistence: Ronald Knot a Stanislav Dietz.
    53:03 Tomáš SVOBODA - 5:1
     
    53:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ SVOBODA měl na hokejce dvě branky. Nejdříve střílel z mezikruží do Kacetla, následně se již prosadil. Bývalý hráč Pardubic poslal na východ Čech jasný vzkaz – mě jste trejdovat neměli. Svoboda si najel před Kacetla a bekhendem jej přehodil. Asistence: Vladimír Růžička.
    50:08 Pavel KLHŮFEK - 4:1
     
    50:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek se vzápětí dostal do útoku a z nenápadné akce vede opět o tři branky! PAVEL KLHŮFEK se dostal ke kotouči za brankou. Následně si najel před Kacetla a bekhendem po ledě na zadní tyčku zase uklidňuje svůj celek. Asistence: Radek Duda a David Štich.
    46:33 Rostislav MAROSZ - 3:1
     
    46:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí obrana se nyní lehce zapomněla a Pardubice snižují na rozdíl dvou branek! Tomáš Vondráček se dostal do pásma a z levého kruhu přihrával na ROSTISLAVA MAROSZE. Ten si najel před Peterse, kterého bekhendově překonal na hranici brankoviště! Asistence: Tomáš Vondráček a Josef Hrabal.
     
    43:10
    Brett Flemming se v útočné třetině dostával ke střele, ale nezakončil. Následně hosté ujeli do protiakce a přišel faul. Kanadský bek inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Masi Marjamäki – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rhett Holland – 2 min., hrubost).
     
    40:00
    Tak ještě jedno snažení a vyloučení na konci. Masi Marjamäki dostal puk mezi kruhy, ale prostor před sebou neprostřelil. Následně se finský útočník a jeden z hostů dostali do křížku a bude se vylučovat.
     
    36:19
    Patrik Poulíček v oslabení parádně ujel. Hostující útočník si obhodil napadajícího obránce a dostal se do pásma. Jeho rána z levé strany byla ovšem Petersem vyražena nad branku!
     
    36:01
    Aktivně hrající Radek Duda následně vybojoval přesilovku pro domácí celek. Před brankou jej fauloval obránce Vojtěch Budík a Piráti mají další šanci na branku v přesilovce.
     
    29:25
    Radek Duda si v útočné akci počínal nedovoleně a za hrubost dostává dvouminutový trest. Vůbec poprvé v duelu si početní výhodu zahrají Pardubice.
    29:02 Ronald KNOT - 3:0
     
    29:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Třetí branka padá až nyní, Piráti využívají svou početní výhodu! RONALD KNOT byl na konci útočné akce. Chomutovský bek stál u pravé tyčky, kde Ondřej Kacetl vyrážel střelecký pokus Tomáše Svobody. Produktivní obránce Pirátů tak zakončoval do prázdné klece. Asistence: Tomáš Svoboda a Vladimír Růžička.
     
    28:46
    Tomáš Svoboda měl na hokejce svůj druhý zásah v duelu, ale Ondřej Kacetl řekl ne! Vladimír Růžička chomutovského hráče našel u levé tyčky, ale ani natřikrát se Svobodovi nepovedlo rozvlnit síť.
     
    28:21
    Miloš Bubela si následně počínal nedovoleně a domácí mužstvo čeká další přesilovka. Hostující forvard dostává dvě minuty za pozdní dohrání.
     
    27:34
    Ve velké akci se následně zjevil Petr Sýkora, který po pravé straně unikal naprosto sám. Zvolil své klasické zakončení, a to tvrdou ránu. Justin Peters ale drží čisté konto!
     
    20:52
    Při hostech nyní stáli všichni svatí! Vladimír Růžička a Radek Duda stříleli z blízkosti, ale Kacetl neskutečně oba pokusy pokryl. Dynamo následně vyhodilo na icing.
    17:34 Tomáš SVOBODA - 2:0
     
    17:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla veliká paráda od chomutovských hráčů! Brett Flemming našel přihrávkou přes celé hřiště TOMÁŠE SVOBODU, jenž stál v útočném pásmu proti jednomu bránícímu hráči. Chomutovský útočník s kotoučem zamíchal a přesnou střelou se prosazuje proti svému bývalému celku! Asistence: Brett Flemming a David Štich.
     
    14:18
    Rostislav Marosz se následně provinil naprosto zbytečným nedovoleným bráněním a domácí celek čeká druhá přesilovku v první třetině.
     
    13:55
    Dvě tyčky nyní zachránily domácí celek! Josef Hrabal posílal kotouč po ledě a ten skončil na tyčce. Tomáš Rolinek dorážel do odkryté branky, ale trefil trestuhodně také jen brankovou konstrukci!
     
    09:01
    Petr Koblasa mohl navyšovat vedení svého celku poté, co dostal přihrávku mezi kruhy. Domácí útočník střílel k pravé tyčce, ale Kacetl nyní pohotově zakročil.
    08:38 Jakub SKLENÁŘ - 1:0
     
    08:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dynamo sice přesilovku přežilo, ale následně inkasuje a Piráti jdou do vedení! JAKUB SKLENÁŘ dostal parádní přihrávku před branku, kde do kotouče jen položil hokejku a překonal Kacetla v brance. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    07:34
    Vladimír Růžička se u pravé tyčky následně dostal k bekhendovému pokusu, který se dostával do branky. Tomáš Svoboda mohl skórovat, ale puk byl ve vzduchu z brankoviště odehrán!
     
    06:34
    Následně se domácí celek dostal do útoku a píská se faul. Ilja Děrvuk podrazil útočícího hráče Chomutova a následně zablokoval ránu Svobody. Pokračuje se přesilovkou Pirátů.
     
    06:00
    Rostislav Marosz se dostával po střele od levého mantinelu k zakončení u levé tyčky. Hostující borec zakončoval bekhendem, ale branku minul!
     
    01:38
    Jan Stránský následně hledal přihrávkou na vzdálenější tyčku Marjamäkiho, kterému se ale nepovedlo před Kacetlem zakončit ideálně. Kotouč skončil vedle branky!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Sklenář (V. Růžička), 18. T. Svoboda (Flemming, Štich), 30. Knot (T. Svoboda, V. Růžička), 51. Klhůfek (Duda, Štich), 54. T. Svoboda (V. Růžička), 56. V. Růžička (Knot, Dietz) – 47. Marosz (Vondráček, Hrabal)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Trefný – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, Duda – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – Koblasa, Hanták, J. Havel.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Čáslava, Holland, Děrvuk, Hrabal, Wishart, Budík – Rolinek, Marosz, Skokan – Treille, Bubela, P. Sýkora – Perret, Dušek, Vondráček – Kusý, Welsh, Poulíček.

    Rozhodčí: Hodek, Veselý – Malý, Klouček

    Diváci: 3 876
    bahis siteleri