Vladivostok – Minsk 5:1 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 0:2 (kon.) | Jokerit – Barys 1:2 (0:1 po s.n.)
Riga – Omsk 3:0 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 2:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 23.11.2018, 10:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a Dinamem Minsk. Zápas začíná v 10 hodin.
     
    HC Dinamo Minsk

    Jediný běloruský zástupce v KHL zatím neprožívá zrovna dobrou sezónu. Minsk zatím odehrál třicet zápasů, ve kterých nasbíral dvacet bodů a patří mu až jedenáctá pozice Západní konference. Dinamo totiž nezvládá rozhodnout vyrovnané zápasy, což běloruský celek stojí spoustu sil. Naposledy prohrálo 4:1 na ledě Kunlunu. Nejproduktivnějším hráčem je Andrej Kosticyn, který má na kontě sedmnáct kanadských bodů.
     
    Admiral Vladivostok

    Dnešní domácí Admiral Vladivostok zatím odehrál třicet zápasů, ve kterých nasbíral čtrnáct zápasů a je na posledním místě Východní konference. Na předposlední Novosibirsk už nyní ztrácí pět bodů. V posledních pěti zápasech navíc Admiral nasbíral jediný bod. Naposledy prohrál doma 2:4 se Spartakem Moskva a inkasoval už 103 branek! Nejproduktivnějším hráčem Vladivostoku je Černikov.
     
    Češi a Slováci

    V dresu domácího celku nastupuje trio Kubát, Hovorka, Polák.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kozlovskij, Miščenko, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – V. Polák, Koňkov, Zajcev – Glazačev, Mereskin, K. Voronin.

    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gotovec, Wiercioch, Lisovec, Chenkel, D. Osipov, Blum, Znacharenko – Kogaljov, A. Kosticyn, S. Kosticyn – Denis Kazionov, Pavlovič, Gavrus – An. Stěpanov, Kovyršin, Bujnickij – Litvinov, Arťomov, Drozdov..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Vladivostok bude hrát v modrém, zatímco běloruský celek přijel v bílých dresech.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní běloruská a ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Dinamo se ihned vydalo do útoku, ale prudké nahození zastavil první obránce.
     
    00:35
    Alexandr Ugolnikov vybojoval kotouč za vlastní brankou, počkal na dostřídání svých spoluhráčů a rozjel akci Admiralu. Nikdo v modrém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    01:02
    Vladimir Butuzov byl příliš netrpělivý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    01:28
    Vladimir Butuzov projel po pravém křídle do útočného pásma a bakhendem hledal Poláka. Český útočník se k zakončení nedostal.
     
    02:15
    Lisovec dostal přihrávku do středního pásma a poslal krásnou pobídku do útočného pásma. Domácí zadáci však vybojovali puk pro sebe.
     
    02:35
    Kristian Chenkel dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně zakončení se mu vůbec nepovedlo. Hostující obránce při zakončení zlomil hokejku.
     
    03:01
    Vladivostoku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Butuzov nedosáhl na prudké nahození a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    03:35
    Denis Kazionov vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, vybruslil si kolem mantinelu do střelecké pozice, ale Anton Krasotkin jeho pokus zastavil.
     
    04:10
    Roman Tatalin rozjel další akci Vladivostoku po levém křídle. Nakonec se dostal až před soupeřovu branku, jenže jeho rána byla nepřesná.
     
    04:35
    Alexandr Mereskin dostal přihrávku za branku hostujícího celku, krásně se otočil, jenže jeho bekhendová pobídka byla nepřesná.
     
    05:10
    Kirill Voronin dostal přihrávku za branku vlastního celku. Domácí brankář poté našel Glazačeva přihrávkou na pravou stranu, který však přišel o puk.
     
    05:32
    Jurij Kozlovskij poslal krásnou přihrávku do útočného pásma, jenže Alexandr Černikov byl příliš netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    06:10
    Ivan Miščenko neprocedil přihrávku přes střední pásmo. Jeden z hráčů Dinama jeho pobídku dokázal zablokovat.
     
    06:27
    Dmitrij Bujnickij vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, kde u něj okamžitě vyplavali dva obránci v modrém, kteří jej obrali o kotouč.
     
    06:29
    Bude se poprvé vylučovat. Dvě minuty za podrážení dostává domácí Vojtěch Polák.
     
    07:05
    Hostům se zatím v přesilovce zatím nedaří. Domácí hokejisté vybojovali kotouč a bez problému jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    07:38
    Sergej Kosticyn dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho zakončení prolétlo kolem branky a domácí následně vyhodili puk.
     
    08:05
    Sergej Kosticyn se tentokrát dostal až na pravý kruh, ale jeho zakončení zápěstím prosvištělo kolem branky domácího celku. Hosté ale zůstávají u puku.
     
    08:29
    Domácí v plném počtu.
     
    09:10
    Gleb Zajcev napadal rozehrávku hostujícího celku v jeho obranném pásmu. Hokejisté Admiralu se na malou chvíli usadili v útočném pásmu, ale zatím tomu chybí střelba.
     
    09:36
    Kirill Voronin vybojoval vyhozený kotouč v obranném pásmu, vybruslil s ním do středního pásma, ale jeho nahození dokázala obrana Minsku zneškodnit.
     
    10:12
    Artur Karmaškov projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho nahození za branku Dinama neskončilo na holi nikoho v modrém dresu.
     
    10:37
    Stěpan Zacharčuk dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, prosmýkl se za modrou čáru, ale Kristian Chenkel jej v důrazném souboji zastavil.
     
    11:12
    Anton Koroljov napadal rozehrávku běloruského celku na modré čáře. Domácí útočník málem dosáhl na pomalou přihrávku.
     
    11:35
    Hraje se hodně dlouhou dobu bez přerušení. Nikdo z hráčů na ledě se zatím nemůže dostat do zakončení. Bojuje se o každý metr ledové plochy.
     
    12:06
    Jevgenij Lisovec vybojoval puk za brankou běloruského celku a dokázal jej vyhodit podél mantinelu. Nikdo v bílém za jeho vyhozením nespěchal.
     
    12:08
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Karel Kubát – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    13:05
    Domácí se skvěle brání! Hokejisté Admiralu Vladivostok vybojovali kotouč za brankou domácího celku a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    13:22
    Jevgenij Kovyršin projel s kotoučem do útočného pásma, nicméně jeho zakončení skončilo v lapačce připraveného Krasotkina. Vhazovat se bude po levé straně domácího gólmana.
     
    14:08
    Domácí v plném počtu.
     
    14:26
    Jeden z hráčů hostujícího celku zahrál při přechodu do útočného pásma vysokou holí, což neuniklo zraku rozhodčího. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    15:10
    Kirill Voronin nahodil kotouč před branku hostujícího celku. Nikdo v modrém dresu ale nedokázal odražený kotouč dorazit do sítě.
     
    15:22
    Hokejisté Dinama Minsk se nyní osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude před Jhonasem Enrothem.
     
    16:16
    Jevgenij Lisovec projel s kotoučem po levém křídle do útočného pásma, jenže jeden z obránců jej vytlačil k mantinelu.
     
    16:38
    Denis Vicharev bojoval o kotouč na modré čáře, nicméně jeden z hostujících hráčů mu vystavil stopku tvrdým hitem. Sudí vylučovat nebudou.
     
    17:10
    Hostující obránci si nyní vyměňují krátké přihrávky v obranném pásmu. Nikdo v modrém dresu jejich rozehrávku neatakuje. Oba týmy střídají.
     
    17:41
    Artur Gavrus se na modré čáře snažil udržet kotouč v útočném pásmu, nicméně Alexandr Strelcov jej bekhendem dokázal vypíchnout za modrou čáru.
     
    18:00
    Konstantin Glazačev dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zakončení skončilo na levém betonu hostujícího brankáře Enrotha.
     
    18:10
    Rozhodčí se ještě radí s kolegou u videa, zda po předchozím závaru před branku Dinama neskončil kotouč za brankovou čárou!
     
    18:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A nakonec je to branka! Vladivostok se dostává do vedení! Po předchozím zakončení poslal jeden z domácích hráčů přihrávku mezi kruhy a ALEXANDR MERESKIN dopravil puk do sítě. Obránce Minsku jej zastavil až za brankovou čárou! Asistence: Kirill Ďjakov, Konstantin Glazačev.
    18:10 Alexandr MERESKIN - 1:0
     
    18:29
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácím jejich vedení dlouho nevydrželo! DMITRIJ BUJNICKIJ dostal krásnou přihrávku na levou stranu a jeho zakončení příklepem skončilo za zády domácího brankáře! Asistence: Denis Osipov, Patrik Wiercioch.
    18:29 Dmitrij BUJNICKIJ - 1:1
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:28
    Vladimir Butuzov dostal krásnou přihrávku na levou stranu, projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho zakončení bylo hodně nepřesné.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavý hokej. Dlouhou dobu se bojovalo prakticky o každý metr ledové plochy. Domácí Vladivostok se v 19. minutě dostal do vedení zásluhou Mereskina! Vedení však Vladivostoku dlouho nevydrželo. O třicet sekund později totiž dokázal vyrovnat Dmitrij Bujnickij! Do šaten se proto odchází za stavu 1:1.
     
    Střely na branku: 10 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Hráči Minsku se ihned vydali do útočného pásma, ale nikdo v bílém se nedostal do zakončení.
     
    20:38
    Kristian Chenkel dostal přihrávku na modrou čáru, skvěle si kotouč zpracoval a nahodil jej od modré čáry. Jeho pokus pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    21:10
    Vladimir Butuzov vybojoval kotouč ve středním pásmu. Domácí hokejista získal kotouč, poslal přihrávku na levou stranu, ale nikdo v modrém se k puku nedostal.
     
    21:38
    Alexandr Černikov svedl souboj v rohu útočného pásma. Ihned se u něj zjevil obránce v bílém dresu, nicméně nikdo z hráčů Minsku jej o puk neobral.
     
    22:10
    Anton Koroljov dostal pobídku na modrou čáru, prosmýkl se do útočného pásma, ale nikdo v modrém dresu mu nepřišel pomoci.
     
    22:32
    Vasilij Strelcov spěchal za pobídkou do útočného pásma, nicméně proti pozornému obránci Lisovcovi nedokázal přesně zakončit. Puk vybojoval Minsk.
     
    23:10
    Vladimir Butuzov vybojoval puk za brankou Dinama, poslal prudkou přihrávku mezi kruhy, jenže jeho střela byla nepřesná.
     
    23:38
    Stěpan Zacharčuk udržel pro domácí celek útočné pásmo, srovnal si kotouč na forhend, jenže jeho nahození prolétlo kolem branky.
     
    23:55
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává druhou branku a znovu se dostává do vedení! Alexandr Strelcov poslal zajímavou zadovku mezi kruhy a VASILIJ STRELCOV! Asistence: Alexandr Strelcov, Alexandr Černikov.
    23:55 Vasilij STRELCOV - 2:1
     
    24:50
    Hosté vybojovali kotouč ve středním pásmu a nahodili jej za branku domácího mužstva. V hale nyní panuje parádní atmosféra.
     
    25:15
    Kirill Gotovec dostal nabito na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho dělovka prolétla kolem branky Admiralu Vladivostok.
     
    25:34
    Denis Kazionov dostal přihrávku do útočného pásma, prosvištěl do rohu kluziště, ale jeho bekhendová pobídka skončila na holi domácího hráče.
     
    26:01
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí celek se znovu dokázal prosadit a navyšuje své vedení na 3:1! Jhonas Enroth vyjel ven z branky, Kirill Voronin byl rychlejší, přihrál před branku a ALEXANDR ČERNIKOV už měl snadnou práci! Asistence: Kirill Voronin, Artur Karmaškov.
    26:01 Alexandr ČERNIKOV - 3:1
     
    26:38
    Konstantin Glazačev dostal přihrávku do útočného pásma, ale už se nedokázal prosmýknout do zakončení.
     
    27:03
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Jevgenij Lisovec.
     
    27:26
    Kirill Voronin poslal prudkou přihrávku před branku Dinama Minsk. Nikdo v modrém dresu se do zakončení nedostal.
     
    28:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral Vladivostok využívá přesilovou hru a přidává svou čtvrtou branku! VOJTĚCH POLÁK dostal prostor před brankou a skvěle tečoval nahození od modré čáry! Asistence: Roman Tatalin, Sergej Koňkov.
    28:14 Vojtěch POLÁK - 4:1
     
    29:36
    Hosté vypadají hodně opaření! Hráčům Dinama Minsk se v posledních minutách nedaří vůbec nic. Vladivostok jasně vévodí dění na ledě.
     
    29:51
    Alexandr Strelcov se natahoval po prudké přihrávce před branku Minsku, jenže špičkou čepele nedokázal kotouč usměrnit do branky.
     
    30:20
    Alexandr Černikov se krásně otočil v rohu útočného pásma, ale jeho pobídka byla hodně nepřesná. Kotouč se odrazil mimo tři tyče.
     
    30:45
    Roman Tatalin dostal nabito na modrou čáru a pohotově vypálil příklepem. Jhonas Enroth předvedl vynikající zákrok betonem.
     
    30:46
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Roman Tatalin – 2 min., podrážení).
     
    31:15
    Jevgenij Lisovec zavezl kotouč do útočného pásma, ale hosté si nedokázali přesně přihrát. Hráči Vladivostoku vyhodili kotouč přes všechny čáry.
     
    31:38
    Vladimir Butuzov vyvezl puk do útočného pásma a nahodil jej za branku Dinama Minsk. Běloruskému celku se nedaří ani v přesilové hře.
     
    32:25
    Znovu se domácím hráčům podařilo vyvézt kotouč do útočného pásma. Hokejisté Vladivostoku se mohou těšit skvělé podpory svých fanoušků.
     
    32:29
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Patrik Wiercioch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:05
    Domácí jeli ve třech proti jedinému zadákovi hostujícího celku, jenže hráčům Vladivostoku nevyšla kombinace a sami se připravili o zakončení.
     
    34:00
    Hosté se nyní dostali ke kotouči za vlastní brankou a vyhodili kotouč přes všechny čáry. Vladivostok musí zaútočit od své branky.
     
    34:29
    Hosté v plném počtu.
     
    35:10
    Konstantin Glazačev si nabruslil na pěknou přihrávku do útočného pásma, ale příliš dlouho si rovnal kotouč na čepeli a nedostal se ke střele.
     
    35:36
    Domácí hráči uklidňují hru ve vlastním obranném pásmu a čekají na vystřídání. Čerstvé síly posílá na led také hostující lodivod.
     
    36:10
    Koňkov si nabruslil na krásnou přihrávku do útočného pásma, ale vůbec mu nevyšlo převzetí kotouče. Hosté mohou zaútočit.
     
    36:38
    Alexandr Kogaljov spěchal za nahozením do rohu útočného pásma, nicméně jeho přihrávka bekhendem před branku nenašla nikoho v bílém.
     
    37:10
    Roman Tatalin projel s kotoučem po pravém křídle do útočného pásma, ale jeho průnik skončil už kousek za modrou čárou.
     
    37:38
    Konstantin Glazačev uspěl v souboji u mantinelu na levé straně hrací plochy, jenže nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhl na následnou přihrávku.
     
    38:12
    Jurij Kozlovskij vybojoval kotouč ve středním pásmu, dostal se ke kotouči, ale jeho následná rozehrávka byla hodně kostrbatá.
     
    38:38
    Ivan Drozdov dostal dlouhou přihrávku do útočného pásma, dostal se do zakončení, ale jeho rána zápěstím skončila na betonu brankáře.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Jonathon Blum – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:32
    Konstantin Glazačev zavezl kotouč do útočného pásma, jenže neuspěl v přetlačované u mantinelu. Domácí přesto udrželi útočnou třetinu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je minulostí! Prostřední perioda se mnohem lépe vydařila domácímu Vladivostoku! Do vedení poslal domácí celek Vasilij Strelcov! Ve 26. minutě navíc udělal velkou chybu brankář Enroth a Alexandr Černikov si připsal snadný zásah! Domácí navíc hráli přesilovku, ve které se pěknou tečí trefil Vojtěch Polák! Po čtyřiceti minutách je stav 4:1.
     
    Střely na branku: 22 – 14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Vladivostok v jejím úvodu dohrává přesilovou hru z předchozí části.
     
    40:42
    Hosté v plném počtu.
     
    41:10
    Ivan Miščenko dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, ale vůbec mu nevyšlo zpracování. Jeho pobídka prolétla nad brankou soupeře.
     
    41:35
    Ivan Miščenko uspěl v souboji ve středním pásmu a získal kotouč pro domácí Vladivostok. Domácí hokejisté rozjeli útok od vlastní klece.
     
    42:10
    Karel Kubát se skvěle vrátil do obranného pásma a před Sergejem Kosticynem odehrál kotouč do bezpečí. Dinamo se nemůže dostat do zakončení.
     
    42:35
    Konstantin Glazačev poslal prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila na holi připraveného obránce soupeře.
     
    43:15
    Jhonas Enroth vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození Vladivostoku. Hostující brankář si počínal o mnoho lépe než před třetí brankou.
     
    43:45
    Kirill Ďjakov uspěl v souboji u mantinelu v obranném pásmu a vyhodil kotouč za modrou čáru. Hraje se dlouhou dobu bez přerušení.
     
    43:49
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Litvinov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    44:10
    Enroth přečetl přihrávku před brankou a podařilo se mu vypíchnout kotouč do bezpečí. Domácí se nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    44:38
    Hokejisté Vladivostoku tentokrát vyrazili do přechodu středem ledové plochy. Zakončení od modré čáry bylo předem odsouzeno k záhubě.
     
    45:12
    Hostům se znovu podařilo vyhodit puk přes všechny čáry. Vladivostoku se v této přesilové hře rozhodně nedaří.
     
    45:49
    Hosté v plném počtu.
     
    46:10
    Vladimir Butuzov svedl tvrdý souboj o puk v rohu útočného pásma. Přetlačovanou s obráncem běloruského celku nakonec prohrál.
     
    46:38
    Denis Osipov dojel odražený kotouč v obranném pásmu, jenže sám jej nedokázal vyhodit za modrou čáru. Hráči Vladivostoku skvěle napadají.
     
    47:10
    Stěpan Zacharčuk vyslal zajímavé nahození od modré čáry. Jeho pobídka letěla na branku, nicméně jeden z hráčů Dinama puk zblokoval.
     
    47:41
    Konstantin Glazačev dojel nepřesné vyhození soupeře a ihned vrátil hru před branku Dinama Minsk. V hale panuje opravdu skvělá atmosféra.
     
    48:17
    Jevgenij Kovyršin uspěl za brankou domácího celku a poslal přihrávku bekhendem mezi kruhy. Nikdo z jeho spoluhráčů se v tomto prostoru nepohyboval.
     
    48:41
    Anton Koroljov vybojoval puk v útočném pásmu, jenže nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel pomoci. Ve třetí části se přerušuje opravdu minimálně.
     
    49:15
    Jeden z hráčů Dinama Minsk přejel do útočného pásma ještě před kotoučem a způsobil postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    49:45
    Ivan Drozdov uspěl v souboji v útočném pásmu, krásně se s pukem otočil a dokonce vypálil. Jeho střela prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    50:08
    Andrej Kosticyn projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho zakončení z ostrého úhlu nemohlo domácího brankáře ohrozit.
     
    50:45
    Patrik Wiercioch vyhodil puk z obranného pásma. Na jeho pobídku nikdo v bílém dresu nedosáhl a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    51:16
    Domácí se usadili v útočném pásmu a snaží se šetřit čas. Vladivostok stále drží svůj náskok a sahá po důležitém vítězství.
     
    52:10
    Denis Vicharev vybojoval kotouč v obranném pásmu, objel vlastní branku a rozjel další akci Vladivostoku.
     
    52:35
    Jevgenij Lisovec neuspěl v přetlačované za brankou domácího celku, nicméně obránce Dinama se skvěle vrátil a odehrál puk do bezpečí.
     
    53:10
    Alexandr Strelcov projel po pravém křídle do útočného pásma a poslal zajímavou pobídku před branku. Nikdo v modrém se ale nenatlačil před obránce.
     
    53:35
    Kirill Gotovec drží kotouč za brankou běloruského celku a vyčkává na dostřídání svých spoluhráčů. Střídají také domácí.
     
    54:12
    Andrej Stěpanov se po pravé straně dral do útočného pásma, nicméně obránce Stěpan Zacharčuk mu ve středním pásmu vystavil stopku.
     
    54:45
    Domácí celek už dnešní duel pouze dohrává. Hráči domácího Admiralu si jsou vědomi svého vedení a s přehledem nepouštějí soupeře ke střelám.
     
    55:10
    Ivan Miščenko podržel puk za vlastní brankou a počkal na střídání svých spoluhráčů. Domácí příznivci si dnešní duel užívají.
     
    55:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok přidává ještě pátou branku! Domácí se nastěhovali do útočného pásma. Kotouč nakonec propadl mezi kruhy a GLEB ZAJCEV jej bekhendem uklidil pod břevno! Asistence: Sergej Koňkov, Karel Kubát.
    55:50 Gleb ZAJCEV - 5:1
     
    56:34
    Dinamo se probilo do útočného pásma, nicméně nikdo v dresu hostujícího celku se nedostal ke střele.
     
    57:10
    Alexandr Mereskin uspěl v souboji v obranném pásmu a bekhendem vyhodil kotouč do středního pásma. Domácí už nikam nespěchají.
     
    57:41
    Ivan Miščenko dostal prostor na pravé straně, projel s pukem do útočného pásma, ale z ostrého úhlu nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:27
    Konstantin Glazačev se natahoval po přihrávce do útočného pásma, jenže ke zpracování mu scházely dva kroky.
     
    59:08
    Kirill Gotovec dostal přihrávku do útočného pásma, jenže za brankou Vladivostoku si posunul kotouč daleko před sebe a nechal se o něj obrat.
     
    59:35
    Vasilij Strelcov našel Vichareva, který projel do útočného pásma, nicméně v mezikruží už nedostal prostor ani čas k zakončení.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Admiral Vladivostok zvládl dnešní utkání s velkým přehledem a poráží Dinamo Minsk vysoko 5:1! Ve třetí části si už domácí hokejisté s přehledem hlídali svůj náskok a skvěle bránili od červené čáry. Vladivostoku se navíc podařilo přidat pátou branku, kterou vsítil Gleb Zajcev! Dinamo Minsk dnes pouze potvrdilo své trápení!
     
    Střely na branku: 29 – 18
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Polák (VLD) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 15:24
    Karel Kubát (VLD) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 14:28
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4656 diváků!
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:26:11)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Mereskin (Ďjakov, Glazačev), 24. V. Strelcov (A. Strelcov, Černikov), 27. Černikov (K. Voronin, Karmaškov), 29. V. Polák (Tatalin, Koňkov), 56. Zajcev (Koňkov, Kubát) – 19. Bujnickij (D. Osipov, Wiercioch)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kozlovskij, Miščenko, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – V. Polák, Koňkov, Zajcev – Glazačev, Mereskin, K. Voronin.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gotovec, Wiercioch, Lisovec, Chenkel, D. Osipov, Blum, Znacharenko – Kogaljov, A. Kosticyn, S. Kosticyn – Denis Kazionov, Pavlovič, Gavrus – An. Stěpanov, Kovyršin, Bujnickij – Litvinov, Arťomov, Drozdov.

    Rozhodčí: Fatějev, Ovčinkov – Judin, Bersenjov

    Diváci: 4656
    thejrc.org