Zlín – Třinec 1:3 (kon.) | Kladno – Chomutov 5:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 3:1 (kon.)
Sparta – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 5:4 (po pr.) | Vsetín – Vítkovice 4:3 (kon.)
Havířov – Přerov 0:2 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
5:4 (3:1, 0:1, 1:2 - 1:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 23.11.2018, 17:30 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    60:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané nakonec dokázali vstřelit vítězný gól. Obránce Komety DANIEL KOWALCZYK ujel do samostatného úniku a jednoduchou kličkou poslal puk mezi Dvořákovy betony. Asistence: Marek Minárik.
     
    48:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští vzápětí srovnávají. Minárik zavezl kotouč do útočného pásma, jeho následné nahození dokázal přesně mezi Dvořákovy betony ztečovat PETR KREJČÍ, který tak střílí svůj druhý gól v zápase. Asistence: Marek Minárik.
     
    47:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přečíslení tří na jednoho a otáčí vývoj utkání. PAVEL NOVÁK se s pukem usadil před brankou a počkal na své spoluhráče. Nakonec se rozhodl pro střelu a udělal dobře, puk si našel místo mezi Mickou a tyčí. Asistence: Jakub Čížek, Daniel Dudáček.
     
    41:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba brněnských hokejistů vede ke srovnání zápasu. Novák dokázal v rohu útočné třetiny vybojovat kotouč a poslal ho před bránu, kde byl naprosto nechráněný JAKUB ČÍŽEK. Ten měl spoustu času rozmyslet si, kam zamíří a nakonec se rozhodl pro prostor mezi brankářovým pravým betonem a tyčí. Asistence: Pavel Novák.
     
    34:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dvě vteřiny před skončením oslabení Brněnští inkasují. Na modré se napřáhl Dudáček, projektil tečoval ŠIMON MASOPUST a kotouč se se silou vůle hostů došoural až za brankovou čáru. Asistence: Daniel Dudáček, Tomáš Hubata.
     
    19:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kadlic dokázal vybojovat puk u mantinelu, chytrým pasem poslal puk na MICHALA KUNCE, který se střelou z první nemýlil. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    06:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kowalczykovo nahození od modré nešťastně vypadlo Marku Dvořákovi přímo na hůl brněnského VOJTĚCHA KADLICE, který se zakončením neváhal a navrací Kometě vedení. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    05:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor rychle srovnává. Velmi nešťastný gól pro Kometu, puk nejprve proplul středním pásmem a poté, co ho hned dva hráči Komety netrefili, se ho ujal Řezáč. Jeho krkolomná přihrávka doputovala až k VOJTĚCHU KRCHOVI, který střelou ke vzdálenější tyči srovnává stav utkání. Asistence: Aleš Řezáč.
     
    02:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští otevírají skóre zápasu! meluzín střílel od modré, úspěšně prostřelil chumel hráčů i Marka Dvořáka, ovšem kotouč se zastvail o tyč a zůstal ležet v brakovišti. Zde byl však připravený PETR KREJČÍ, který pohotovou dorážkou získává Kometě vedení. Asistence: Erik Meluzín.

    Adéla Hrabálková

    Branky a nahrávky: 3. Krejčí (Meluzín), 7. Kadlic (Kowalczyk), 20. Kunc (Kadlic), 49. Krejčí (Minárik), 61. Kowalczyk (Minárik) – 6. Krcho (Řezáč), 35. Masopust (Dudáček, Hubata), 42. Čížek (Novák), 48. Novák (Čížek, Dudáček)


    HC Kometa Brno: Micka (Vystavěl) – Kučera (C), Holemý, Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Popelka, Karpíšek, Snášel, Minárik, Meluzín, Hubáček, Krejčí, Kadlic, Kunc, Bartes.
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Hubata, Dudáček, Svach, Novák J., Doktor, Prospal – Vaculík, Řezáč, Masopust Š., Masopust M., Pouzar, Janoch, Schwartz, Novák P., Čížek, Silný (C), Krcho

    Rozhodčí: Reich – Brzobohatý, Komínek
    bahis siteleri