K. Vary – Chomutov 6:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:3 (2:2, 3:0, 1:1 - N 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 23.11.2018, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    64:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí nepřestávají hrát ani na konci prodloužení, a tak se jim podařilo sekundu před sirénou rozhodnout boj o nadstavbový bod. Hohl nahrál od mantinelu ALEXANDRU REMEŠOVI, který prostřelil zblízka Šatného. Asistence: Patrik Hohl.
     
    57:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí ukazují, že si dnes jdou minimálně pro tři body a bleskově odpovídají na inkasovanou branku. ONDŘEJ MATAS dostal nabito od Märze a dostal se při úniku za záda chomutovských obránců, následně prostřelil Šatného z mezikruží. Asistence: Lukáš März, Jakub Vogel.
     
    56:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se tři minuty před koncem třetí třetiny dostává na dostřel dvou branek díky MARTINU P'OSCHLOVI, ten obdržel přihrávku od mantinelu a zpoza kruhu propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Kalčík, Lukáš Koblížek.
     
    54:33
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petretič – 2 min., zásah do nohou).
     
    48:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Perný – 2 min., podrážení).
     
    43:12
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (März – 2 min., podrážení).
     
    39:05
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Blecha – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    35:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rychlý výjezd z obranného pásma do útočného vytvořil šanci domácích, na konci které se dostal ke kotouči před brankářem ALEXANDR REMEŠ a z nápřahu prostřelil Šatného. Asistence: Samuel Šmajda, Petr Houdek.
     
    29:12
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Remeš – 2 min., napadení).
     
    25:20
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petretič – 2 min., hákování).
     
    23:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    DAVID VARVAŘOVSKÝ navazuje na Šmajdu po deseti sekundách a zajišťuje Energii dvoubrankové vedení svou střelou zblízka. Asistence: Josef Blecha.
     
    23:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    SAMUEL ŠMAJDA posílá Energii do vedení, po průjezdu středním pásmem s Hohlem a Remešem, kdy následně zakončil z mezikruží. Asistence: Patrik Hohl, Alexandr Remeš.
     
    22:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pöschl – 2 min., podrážení).
     
    17:50
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Prošek – 2 min., sekání).
     
    10:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! David Prošek střílel na chomutovského gólmana zpoza levého kruhu, kotouč se poté odrazil vysoko od břevna, dopadl však na led bez kontaktu s ochrannou sítí, a když se ho zmocnil JOSEF BLECHA, který následně zakončil za vyjetého Šatného, dostali se energetici znovu na vyrovnaný stav. Asistence: David Prošek.
     
    08:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie odpovídá na dvě soupeřovy branky po dvou minutách. Pěkná kombinace v karlovarské útočném pásmu, kdy se po sérii přihrávek dostal kotouč na hůl LUKÁŠE MÄRZE do mezikruží, odkud zelenobílý hráč překonal Šatného. Asistence: Dominik Rymon, Ondřej Matas.
     
    08:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Koblížek – 2 min., podrážení).
     
    06:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté nepotřebovali moc času a ani ne po půl minutě se jim podařilo podruhé skórovat. Döring nahrál zpoza karlovarské klece JANU SPUDICHOVI a ten z předbrankového prostoru doklepl kotouč za brankovou čáru. Asistence: Filip Döring.
     
    06:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    První branku se podařilo vstřelit chomutovskému LUKÁŠI KOBLÍŽKOVI, ten se zorientoval v tlačenici před Bajgaram a puk za karlovarského gólmana dorazil. Asistence: Jan Ekrt, Dominik Perný.
     
    01:36
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Prošek – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 9. März (Rymon, Matas), 11. Blecha (Prošek), 24. Šmajda (Hohl, Remeš), 24. Varvařovský (Blecha), 36. Remeš (Šmajda, Houdek), 58. Matas (März, Vogel), 65. Remeš (Hohl) – 7. Koblížek (Ekrt, Perný), 7. Spudich (Döring), 57. Pöschl (Kalčík, Koblížek)


    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar (Kubát) – Houdek, Vogel, Petretič, Hohl, Prošek, Žďárský – Matas, Rymon, März, Šmajda, Bubanec, Remeš, Blecha, Botoš, Varvařovský
    Piráti Chomutov: Šatný (Ciple) – Döring, Němec, Frollo, Pöschl, Perný, Kovár, Martínek – Spudich, Kulich, Štefančík, Kalčík, Príhoda, Ilujuk, Koblížek, Ekrt

    Rozhodčí: Malá – Gerát, Matys
    ocianews.com