Trenčín – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Nitra – Poprad 7:2 (kon.) | Zvolen – Detva 4:3 (po pr.)
Miskolc – Košice 1:2 (0:1 po s.n.) | MAC Budapešť – Banská Bystrica 3:6 (kon.)
po prodl.
HKM Zvolen
4:3 (0:1, 2:0, 1:2 - 1:0)
HK Detva
Pátek 23.11.2018, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:39
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Přesilová hra domácích byla sice dlouhou dobu hodně kostrbatá, přesto Zvolen v této herní situaci rozhoduje a bere bonusový druhý bod. V mezikruží si na svou šanci počkal PETR OBDRŽÁLEK, neváhal a tvrdou ranou pokořil Zalivina. Asistence: Michal Chovan, Rastislav Špirko.
     
    52:31
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Český útočník MICHAEL VANDAS se podruhé v tomto utkání prosazuje a srovnává na 3:3. Vandas ukázal svým spoluhráčům, jak zužitkovat přihrávku do mezikruží a ranou k levé tyči překonal Zalivina. Asistence: Rastislav Špirko.
     
    49:51
    Tým Detva právě vstřelil branku! Ščurko u pravého mantinelu zvedl hlavu a našel ve druhé vlně najíždějícího JOZEFA SLÁDOKA, který od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Že by se ve Zvoleně rodilo obrovské překvapení? Asistence: Ladislav Ščurko, Peter Hraško.
     
    41:36
    Tým Detva právě vstřelil branku! Góly zatím padají pouze v úvodech nebo závěrech třetiny. Gilák sice ještě Skapského nepřekonal, v další akci ale pokračoval Murček, který poslal kotouč na modrou čáru, kde se jej ujal Jozef Sládok a střelou do horních partií branky vyrovnal. Puk byl ještě tečován MARTINEM ĎALOGOU, který je tak označen jako střelec branky. Asistence: Jozef Sládok, Michal Murček.
     
    39:00
    Zvolen právě vstřelil branku!
    U videorozhodčího hlavní sudí příliš mnoho času nestrávil, ihned dostal pokyn, aby branku uznal. MILAN KYTNÁR tedy překonal Zalivina a posílá domácí poprvé v utkání do vedení. Asistence: Davis Vandane, Michal Chovan.
     
    20:28
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Zvolen ukazuje, že přesilové hry jsou v této sezoně jeho silnou stránkou. Český útočník MICHAEL VANDAS si dravě vyjel zpoza branky, nikdo jej atakoval, a tak nadvakrát protlačil puk až za Zalivina. Vedení hostů netrvalo příliš dlouho. Asistence: Rastislav Špirko.
     
    19:51
    Tým Detva právě vstřelil branku! Detva si z ničeho nic připisuje v samotném závěru třetiny úvodní gól. Nahození Fekiače tečoval v předbrankovém prostoru Puliš, Skapski vyrazil puk pouze před sebe, kde jej úspěšně dorazil do sítě MICHAL MURČEK. Asistence: Radovan Puliš, Frederik Fekiač.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 21. Vandas (Špirko), 39. Kytnár (Vandane, Chovan), 53. Vandas (Špirko), 64. Obdržálek (Chovan, Špirko) – 20. Murček (Puliš, Fekiač), 42. Ďaloga (Sládok, Murček), 50. Sládok (Ščurko, Hraško)


    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Ulrych, Růžička, Zeleňák, Drgoň, Pufahl, Pöyhönen – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Šišovský, Lušňák, Obdržálek – Zuzin, Kytnár (A), Mich.Chovan (C) – Marcinek, Holovič, S.Petráš (tréner – A.Podkonický)
    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Mar.Chovan, Kuklev, Hraško, F.Fekiač, Gachulinec, Šimon – Ščurko, Murček, Puliš – Ďaloga, V.Fekiač, Gašpar – Tibenský, Mat.Chovan, Žilka – Král, Valent, M.Surový – Giľák

    Rozhodčí: Goga, D.Konc st. – Kacej, Vyšný
    thejrc.org