Spišská N. Ves – Skalica 4:0 (kon.) | Michalovce – Prešov 4:2 (kon.) | Humenné – Topoľčany 3:6 (kon.)
Martin – Osmos Bratislava 1:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Dubnica 4:3 (po pr.) | Nové Zámky B – Trnava 0:11 (kon.)
konec
HC 19 Humenné
3:6 (0:0, 2:2, 1:4)
HC Topoľčany
sk Pátek 23.11.2018, 17:30 • Zimný štadión Humenné • 1. liga (SR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:23
    Topoľčany dali gól!
    MICHAL KLUKA sa vrátil z lavice najlepším spôsobom. Babinets ho podcenil v rýchlosti a rozbehnutý Dubničan sa natlačil na bránu a ľahkým bekhendom definitívne zlomil odpor Humenného. Asistencie: Patrik Bečka a Ronald Dvonč.
     
    52:51
    Topoľčany dali gól!
    Veľké veci sa dejú pod Vihorlatom. Topoľčany skórujú vo vlastnom oslabení a majú na dosah tri body. Duo bývalých hráčov Nitry sa postaralo o prekonanie Sidora. Kováčik prihrával, zakončoval ALBÍN PODSTAVEK. Asistencia: Jozef Kováčik.
     
    45:58
    Topoľčany dali gól!
    V predošlej možnosti sa spomínaní hráči nedočkali, ale MILOŠ BYSTRIČAN už áno. Medzi kruhmi ostal zabudnutý a pridal štvrtý gól svojho mužstva, keď využil prihrávku Tábiho. Asistencie: Lukáš Tábi a Albín Podstavek.
     
    43:08
    Topoľčany dali gól!
    Topoľčany vyrovnávajú po obrovskej hrúbke Buraľa. PETER ŠŤASTNÝ dostal puk od súpera na čepeľ ako na podnose a prepálil betóny Dušana Sidora. Bez asistencie.
     
    41:37
    Humenné dáva gól! ŠTEFAN MAJERNÍK krásnou strelou ponad betón zariadil prvé vedenie domácich v zápase. Bez asistencie.
     
    37:16
    Humenné dáva gól! Obrovská radosť humenského publika. Vaško sa pohral s obranou. Síce sa mu nepodarilo hneď prepáliť hradbu tiel, no puk sa odrazil k SERGEJOVI BABINETSOVI a z jednej a dokonca v páde vyrovnal. Asistencie: Filip Vaško a Ivan Fedorko.
     
    36:36
    Humenné dáva gól! Kto iný, ak nie prvá formácia Humenného sa mala postarať o zníženie. Baláž neúnavne forčekoval súpera za jeho bránou a stihol ešte poslať puk pred bránu, kde čakal GLEB BYLINA. Asistencie: Marcel Baláž a Vladislav Solomončak.
     
    28:46
    Topoľčany dali gól!
    Tlak hostí priniesol logické vyústenie. Je však nepochopiteľné, že Babinets sa dal ľahko odbiť od puku a MARTIN KALINÁČ druhým gólom v stretnutí zvyšuje vedenie svojho tímu. Asistencia: Filip Nemček a Michal Kluka.
     
    24:18
    Topoľčany dali gól!
    Zároveň s ukončením trestu Lenďáka hostia skórujú. Výbornú prácu na čiare odviedol Kováčik a MARTIN KALINÁČ prestrelil domáceho brankára. Asistencia: Jozef Kováčik.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 37. Bylina (Baláž, Solomončak), 38. Babinets (Vaško, Fedorko), 42. Majerník – 25. Kalináč (Kováčik), 29. Kalináč (Nemček, Kluka), 44. Štastný, 46. Bystričan (Tábi, Podstavek), 53. Podstavek (Kováčik), 55. Kluka (Bečka, Dvonč)


    HC 19 Humenné: Sidor – Ondrej, Buraľ, Pavúk, Mačkovič, Michalčin, Lenďák, Labanc, Rusňák – Solomončak, Bylina, Baláž – Vaško, Babinets, Fedorko – Jokeľ, Markuš, Šiňanský – Matej, Majerník, Kamenický.
    HC Topoľčany: Halo – Ďurčo, Král, Kováčik, Hrudík, Klenko, Bystričan, Hřebíček, Šťastný – Podstavek, Laššo, Tábi – Kluka, Tomčák, Grman – Dvonč, Kalináč, Uhnák – Nemček, Pekarčík, Bečka.

    Rozhodčí: Smerek – Riš, Homola.
    bahis siteleri