Minnesota – Winnipeg 4:2 (kon.) | Washington – Detroit 3:1 (kon.) | Buffalo – Montreal 3:2 (po pr.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Vegas – Calgary 2:0 (kon.)
Columbus – Toronto 4:2 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Tampa – Chicago 4:2 (kon.)
Carolina – Florida 4:1 (kon.) | Arizona – Colorado 1:5 (kon.) | Dallas – Ottawa 6:4 (kon.)
St. Louis – Nashville 6:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:0 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:5 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Calgary Flames
Sobota 24.11.2018, 00:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    59:54
    Marc-André Fleury levým betonem fantasticky vyrazil střelu Flames z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Johnny Gaudreau byl vyloučen na dvě minuty za podržení, zatímco Deryk Engelland a Matthew Tkachuk za hrubost.
     
    57:59
    Marc-André Fleury u své levé tyče vychytal Matthewa Tkachuka v momentě, kdy už byla brána Calgary prázdná! Flames hrají bez brankáře a pokouší se ještě zdramatizovat závěr utkání.
     
    55:10
    James Neal byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a s největší pravděpodobností je rozhodnuto.

     
    54:17
    Dnešní utkání sleduje 18206 diváků.
    46:47 Nick Holden parádní bombou orazítkoval vzdálenější tyč!
     
    46:47
    Nick Holden jedovatou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil těsně nad lapačkou Davida Ritticha ke vzdálenější pravé tyči, od které se puk odrazil do levého betonu českého brankáře! David Rittich ho ale dokázal zalehnout a poté puk dostat se spoluhráči do bezpečí.
    46:25 Shea Theodore ztroskotal na lapačce Davida Ritticha!
     
    46:25
    Shea Theodore si najel na vrcholu mezikruží na přihrávku Maxe Paciorettyho z pravého rohu útočného pásma a prudkou střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, jenže David Rittich lapačkou puk senzačně vytáhl!
    42:34 Colin MILLER - 2:0
     
    42:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    COLIN MILLER si na levém křídle zpracoval puk po zpětné přihrávce Reillyho Smitha podél hrazení a poté napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která nad vyrážečkou Davida Ritticha vymetla bližší levý horní roh brány! David Rittich vůbec nic neviděl a Vegas vede gólem v přesilové hře 2:0. Asistence: Reilly Smith a Alex Tuch.
     
    41:08
    Johnny Gaudreau fauloval za vlastní brány a dostal dvě minuty za krosček. Vegas vede 1:0 a v úvodu závěrečné třetí třetiny si zahraje první přesilovou hru.
    36:09 Alex TUCH - 1:0
     
    36:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Cody Eakin na ose útočného pásma napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která mířila směrem do levého horního rohu brány Flames, v mezikruží do ní ale těsně pod úrovní horní tyče vložil hůl ALEX TUCH a puk sklepl výborně pod vyrážečkou Davida Ritticha ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Cody Eakin a Max Pacioretty.
    28:33 Tomáš Nosek si na krajana Davida Ritticha nepřišel!
     
    28:33
    Ryan Carpenter z levého kruhu nahodil puk před bránu a na přední tyči ho nebezpečně tečoval Tomáš Nosek, David Rittich ale puk zastavil levým betonem a rychle ho přikryl lapačkou!
    26:40 Kovboj William Karlsson a jeho krásná individuální akce

     
    26:40
    William Karlsson předvedl na útočné modré čáře nádhernou stahovačku a poté se dostal mezi třemi protihráči v mezikruží ke střele, která minula pravý horní roh brány! Flames na opačné straně vystřelili z levého křídla a jejich pokus byl přizvednut do ochranné sítě. Nádherná akce.

     
    25:43
    James Neal mohl skórovat do sítě svého bývalého týmu, když prudkou střelou z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější pravé tyči a Marc-André Fleury jeho pokus skvěle vyrazil levým betonem!
    18:37 Spektakulární zákrok v podání brankáře Davida Ritticha!
     
    18:37
    William Karlsson se kolem dvou hráčů na pravém křídle krásně protáhl až před bránu a parádní zpětnou bekhendovou přihrávkou oslovil Reillyho Smitha, který z levého kruhu pro vhazování mohl skórovat do prázdné brány, jenže jeho pokus se těsně nad ledem odrazil od přední tyče do vyrážečky spektakulárního Davida Ritticha a ven! Kotouč od tyče mířil do brány.
    13:21 Marc-André Fleury skvěle zareagoval na tečovaný puk
     
    13:21
    Flames parádní přihrávkou přes šířku útočného pásma přenesli hru na vzdálenější levou tyč, kde bez přípravy pálil Sean Monahan, jeho střelu z úhlu ale Marc-André Fleury po dalším skvělém přesunu vyrazil svým pravým betonem mimo!
     
    13:11
    Matthew Tkachuk si za bránou Vegas dobře pokryl puk u hrazení tělem a Cody Eakin ho zezadu podrazil. Rozhodčí poprvé vylučovali a Flames si zahrají přesilovou hru.
     
    11:33
    Tomáš Nosek přišel o svého parťáka a krajana Tomáše Hyku, který byl vyměněn do Chicaga výměnou za Daniela Carra, který dnes nastoupil.
    05:51 Český brankář si dokázal poradit i s tečí Codyho Eakina!
     
    05:51
    Max Pacioretty z levého křídla nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde ho ve vzduchu skvěle tečoval Cody Eakin, jenže David Rittich puk lapačkou vytáhl a poté ho pod ní zmrazil!
    04:17 David Rittich v rychlém sledu vytáhl dva skvělé zákroky!
     
    04:17
    Jonathan Marchessault z levého kruhu pálil s příklepem na vzdálenější pravou tyč a David Rittich výborně puk levým betonem vykopl! Následně si poradil i s dorážkou domácích.
    01:14 První a zároveň úžasný zákrok Marca-Andrého Fleuryho!
     
    01:14
    Vegas se ke střele na bránu nedostalo a Flames vyrazili na levém křídle do přečíslení dva na jednoho, po kterém byla přihrávka z ostrého úhlu před bránou zablokována, ze druhé vlny si ovšem najel na puk Johnny Gaudreau a bez přípravy pálil těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, jenže Marc-André Fleury předvedl vleže úžasný zákrok a pravým betonem puk vykopl!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 37. Tuch (Eakin, Pacioretty), 43. C. Miller (R. Smith, Tuch)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland (A), Holden, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Pacioretty, Eakin, Tuch – Carr, Nosek, Carpenter – Carrier, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano (C), Brodie, Hanifin, Hamonic, Välimäki, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – Tkachuk (A), Backlund, S. Bennett – Czarnik, D. Ryan, Neal – Dubé, Jankowski, Hathaway. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Graham Skilliter. Čároví: Lonnie Cameron, Ryan Gibbons

    Diváci: 18206
    bahis siteleri