K. Vary – Kometa Brno 5:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:4 (2:1, 2:2, 1:1)
HC Kometa Brno
Sobota 24.11.2018, 16:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Petr HOLÍK - 5:4
     
    57:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se ještě dvě minuty před závěrečnou sirénou dotahuje na dostřel jedné branky. Při hře v šesti se dostal ke střele z úhlu PETR HOLÍK a přesně propálil Novotného. Asistence: Ondřej Němec.
    56:51 Jakub FLEK - 5:3
     
    56:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Bravurně to teď vymyslelo trio Gríger, Šenkeřík a Flek. Gríger posunul puk na Šenkeříka k pravé tyči, ten následně nabil JAKUBU FLEKOVI na druhou stranu branky a ten přesně zakončil do odkryté klece. Asistence: Petr Šenkeřík, Dávid Gríger.
    39:58 Petr HOLÍK - 4:3
     
    39:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se dotahuje na dostřel jednoho gólu. Při kombinaci se po střele odrazil puk na volného PETRA HOLÍKA, který dvě sekundy před sirénou propálil Novotného. Asistence: Lukáš Kašpar, Ondřej Němec.
    38:49 Martin KOHOUT - 4:2
     
    38:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Beránek vysunul MARTINA KOHOUTA přes modrou za záda hostujících obránců, ve svém úniku Kohout parádně prostřelil Kašíka. Asistence: Ondřej Beránek.
    29:07 Petr STLOUKAL - 3:2
     
    29:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Gorčík ujel brněnským bekům a dostal se až ke střele, tu si ale Kašík pohlídal, odraženého puku se však zhostil PETR STLOUKAL a zakončil do prázdné. Asistence: Sebastian Gorčík.
    25:13 Jan ŠTENCEL - 2:2
     
    25:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme znovu vyrovnaný stav. Po střele z úhlu JANA ŠTENCELA se puk odrazil od Novotného a ocitl se na pokraji brankové čáry, Štencl se stihl otočit a puk dorazit do karlovarské branky. Asistence: Martin Zaťovič, Tomáš Bartejs.
    08:20 Petr ŠENKEŘÍK - 2:1
     
    08:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Před Kašíkem vznikla menší tlačenice po střele z mezikruží, puk skončil někde v Kašíkově výstroji, ještě před hvizdem sudích však vypadl a PETR ŠENKEŘÍK ho dorazil za ležícího brněnského brankáře. Asistence: Jakub Flek, Dávid Gríger.
    03:12 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
     
    03:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie vyrovnává! Karlovarští najeli v přesile do útočného pásma a několikrát se pokusili dostat puk za Kašíka, následně se kotouč za záda brněnského brankáře podařilo protlačit TOMÁŠI RACHŮNKOVI. Asistence: Dávid Gríger, Jakub Flek.
    00:20 Martin ZAŤOVIČ - 0:1
     
    00:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesně dvacet sekund z první třetiny stačilo hostům na vstřelení první branky zápasu. O tento gól se postaral MARTIN ZAŤOVIČ ve spolupráci s Ondřejem Němcem, kdy dostal od druhého jmenovaného přihrávku před Novotného a následně přesně zakončil. Asistence: Ondřej Němec.
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 4. T. Rachůnek (Gríger, Flek), 9. Šenkeřík (Flek, Gríger), 30. Stloukal (Gorčík), 39. Kohout (O. Beránek), 57. Flek (Šenkeřík, Gríger) – 1. Zaťovič (O. Němec), 26. Štencel (Zaťovič, Bartejs), 40. P. Holík (Kašpar, O. Němec), 58. P. Holík (O. Němec)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, Podlipnik, Sičák (A), Kozák, M. Rohan – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – Stloukal, Skuhravý (C), Gorčík – Lapšanský, Balán (A), Kohout.
    HC Kometa Brno: Kašík (Vejmelka) – Barinka, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Schaus – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – R. Zohorna, L. Čermák (C), Kašpar – Dočekal, Hruška, Mallet – L. Horký, Střondala, Köhler.

    Rozhodčí: Svoboda, Pražák – Jindra, Zíka

    Diváci: 4764
    bahis siteleri