Ostrava – Chodov 2:5 (kon.) | Střešovice – Slavia Plzeň 5:4 (kon.) | Liberec – Panthers 3:4 (po pr.)
Ne – Vítkovice 3:7 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 24.11.2018, 17:00 • ČPP Aréna, Ostrava • Extraliga žen • 12. kolo
     
    58:40
    Oddechový čas pro FBC ČPP Bystroň Group Ostrava.
     
    56:49
    Oddechový čas pro FAT PIPE Florbal Chodov.
     
    56:18
    Ostrava hraje v šesti!
     
    55:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov dělá velký krok k dnešnímu vítězství. Necelých pět minut před koncem přidává pátou branku NIKOL PEKÁRKOVÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    47:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Téměř okamžitě Ostrava snižuje opět na rozdíl dvou branek. S osudem utkání se nechce smířit KARIN VAVREČKOVÁ, která propálila Provázkovou a dává Ostravě ještě šanci v dnešním utkání. Asistence: Nela Kapcová.
     
    47:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Velky kus práce při čtvrté brance patří Johaně Vrbové, která přešla přes několik bránících hráček a nakonec vypálila. Míček se odrazil Tožičkové, jejíž nepříliš povedenou střelu dokázala následně dostat do branky TEREZA HANZLÍKOVÁ. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    42:02
    Plášková si potáhla míček středem a poté vystřelila míček, který se odrazil od břevna mimo branku!
     
    40:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak to je přesně ten začátek třetiny, který Ostrava potřebovala. Ihned po buly se dostaly domácí hráčky do útoku, který zakončila pohotovou střelou k levé tyči PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Nela Kapcová.
     
    38:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Zpoza branky přišla od Tožičkové přihrávka na střed, kam si seběhla DANIELA FRANTÍKOVÁ, která z první přízemní ranou propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    30:02
    Kristína Hudáková běžela z levé strany sama na Provázkovou, té udělala kličku a snažila se poté z velkého úhlu zasunout míček do branky, to se jí ovšem nepodařilo.
     
    22:06
    Řepková vystihla přihrávku a hostující hráčky šly do přečíslení. To zakončila střelou Martina Řepková pouze do hrudi připravené Tomšové. To byla velká šance Chodova.
     
    16:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    To však nemusí hostující hráčky tolik mrzet. V podstatě ihned z dalšího útoku se prosazuje JANA VÁVROVÁ, která nedala Tomšové šanci. Asistence: Martina Řepková.
     
    12:41
    Bylo nařízené trestné střílení pro FAT PIPE Florbal Chodov.
     
    08:36
    Na druhé straně o sobě dala poprvé více vědět Martina Řepková, která se dostala svou rychlostí před Tomšovou, kterou ale překonat nedokázala.
     
    04:50
    Veronika Káčová běžela od půlky hřiště sama na branku Procházkové. Domácí hráčka míček namířila pouze do hrudi hostující brankářky.
     
    01:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na první branku utkání jsme nemuseli dlouho čekat. Hanzlíková zvedla hlavu, místo střely volila přihrávku na zcela volnou GABRIELU TOŽIČKOVOU, před kterou zívala zcela odkrytá branka Ostravy – 0:1. Asistence: Tereza Hanzlíková.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 41. P. Hudáková (Kapcová), 48. Vavrečková (Kapcová) – 2. Tožičková (Hanzlíková), 17. J. Vávrová (Řepková), 39. Frantíková (Tožičková), 48. Hanzlíková (Tožičková), 56. Pekárková (Řepková)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Vavrečková, Kotzurová, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Vrlíková, Lacková, Šablaturová – Káčová, Šromotová, Kapcová – K. Hudáková, P. Hudáková.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Christiánová) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová, Kr. Kellovská – Suchá, Frantíková, Plášková – Pekárková, Preisslerová, Řepková – J. Vávrová, Belicová, Hanzlíková.

    Rozhodčí: Jakub Krátký, Pavel Vojkůvka
    thejrc.org