Jekatěrinburg – Kazaň 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Sobota 24.11.2018, 15:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Dobré odpoledne! Hlavní město Ruska dnes uvidí souboj dvou hokejových titánů – domácí CSKA, který už přes měsíc neokusil hořkou pachuť porážky, vyzve na souboj úhlavního rivala z Petrohradu.
     
    CSKA MOSKVA
    1. místo v Západní konfrenci
    30 Z, 30-6-0-4, 93:32, 52 b.

    Vicemistr KHL prožívá neuvěřitelnou sezónu. Po třiceti odehraných duelech má na svém kontě pouze čtyři pořážky, tedy o jednu méně než momentální lídr celé ligy z Jekatěrinburgu. Navíc už je to nějaký ten pátek, co se mu naposledy nepodařilo zvítězit – dosud posledním přemožitelem Moskvanů byl čínský Kunlun, který je 16. října přetlačil těsně 4:3. Od té doby si na své konto připsali dalších jedenáct úspěchů, přičemž jen dva z nich museli vybojovat až v prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči
    Michail GRIGORENKO – 29 b. (9+20)
    Kirill KAPRIZOV – 21 b. (13+8)
    Linden VEY – 21 b. (6+15)

    Brankářské statistiky
    Ilja SOROKIN
    – 1127 min. | 93,8% úsp. | prům. 1,22
    Lars JOHANSSON
    – 689 min. | 97,0% úsp. | prům. 0,70
    Ilja Sorokin už čtyři zápasy vkuse neinkasoval!

     
    SKA PETROHRAD
    2. místo v Západní konferenci
    30 Z, 21-2-3-4, 102:42, 49 b.

    Petrohrad nenáviděnému sokovi šlape na paty, z druhého místa v konferenci na něj ztrácí jen tři body. Parta kolem legendárního útočníka Pavla Dacjuka v posledních týdnech také maká na sto deset procent a veze se na vítězné vlně, která čítá už pět utkání. Na rozdíl od CSKA ale celek s druhým nejlepším útokem v celé lize v listopadu už jednou prohrál. Na kom že si vylámal zuby, ptáte se? Právě na Moskvanech...

    Nejproduktivnější hráči
    Nikita GUSEV – 39 b. (8+31)
    Patrik HERSLEY – 26 b. (11+15)
    Alexander BARABANOV – 21 b. (8+13)
    Pavel DACJUK – 21 b. (4+17)

    Brankářské statistiky
    Magnus HELLBERG
    – 966 min. | 93,7% úsp. | prům. 1,30
    Igor ŠESŤORKIN
    – 842 min. | 94,7% úsp. | prům. 1,28
    Igor Šesťorkin ale také není žádné ořezávátko.

     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    SKA má svému soupeři nepochybně co vracet. Od porážky v loňském finále Západní konference jej totiž nezvládl porazit ani v úvodním střetnutí letošní sezóny, ze kterého po nájezdech bral body tým z hlavního města, ani v následné odvetě. Ta se začátkem měsíce odehrála v Moskvě a skončila výsledkem 3:1.

    5. listopadu – CSKA Arena, Moskva
    CSKA Moskva – SKA Petrohrad 3:1
    Třetiny: 1:1, 2:0, 0:0
    --------------------------------------------------------------------
    Branky a nahrávky: 15. Kalinin (Hansen), 32. Okulov (Robinson, Šalunov), 36. Hansen (Andronov) – 6. Chafizullin (Plotnikov).
    Střely na branku: 24 – 23.
    Zblokované střely: 19 – 16.
    Trestné minuty: 6 – 8.
    Využití přesilovek: 0/4 – 0/3.
    --------------------------------------------------------------------
    CSKA: Johansson – Dahlback, Robinson, Marčenko, Blažijevskij, Naumenkov, Nestěrov, Pašnin – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Andronov, Hansen, Kalinin – Popov, Okulov, Šalunov – Tělegin, Slepyšev, Světlakov.
    --------------------------------------------------------------------
    Petrohrad: Šesťorkin – Hersley, Gavrikov, Chafizullin, Zemčjonok, Zub, Zubarev, Rundblad – Dacjuk, Karpov, Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Koskiranta, Plotnikov, Děrgačov – Tichonov, Kablukov, Malcev – Ketov.
    --------------------------------------------------------------------
    Rozhodčí: Gofman, Gašilov – Sivov, Šišlo.
    Počet diváků: 10 966 (91,4% kapacity).
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Nestěrov, Pašnin, M. Robinson, Romanov, Marčenko, Naumenkov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Tělegin, Slepyšev, Světlakov – Hansen, P. Karnauchov, Scott – Rtiščev.

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov, Chafizullin, Rukavišnikov, Tokranov, A. Bělov, Sjomin, Morozov – Prochorkin, Karpov, N. Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Dacjuk, S. Plotnikov, Jakupov – Koskiranta, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Gusev, Ravodin – Lazarev, Otmachov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Armádní derby dnes napíše svůj třetí díl v letošní sezóně.

     
    Oba celky jsou sice ještě v kabinách, v našlapané CSKA Areně to ale vře už teď. Po ledě momentálně krouží jen čtveřice rozhodčích.
     
    Nejprve na led vyjeli na led Petrohradští, hokejisté Moskvy se k nim připojili krátce poté. Týmy jsou nyní seřazeny na modrých čarách, halou zní ruská hymna.
     
    Sudí už svolávají první lajny do středového kruhu, jdeme na věc! Na úvodním buly se proti sobě postaví Linden Vey a Nikolaj Prochorkin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Derby má grády už od prvního střídání, Kirill Kaprizov teď za vlastní brankou tvrdě složil jednoho z protihráčů. Vylučovat se ale nebude.
     
    01:07
    Z otočky se chtěl prosadit Andrej Světlakov, Šesťorkin byl ale připraven a ránu vykryl včas. CSKA je v úvodu utkání mnohem aktivnější.
     
    01:48
    Tělegin poslal krásnou přihrávkou dopředu Slepyševa, jehož zakončení z pravého kruhu hbitý gólman Petrohradu vyrazil mimo nebezpečí betonem.
     
    01:55
    Po přerušení se teď před Šesťorkinem odehrála první agresivnější strkanice, jeden z hráčů skončil na zemi. Ani jeden tým derby nebere na lehkou váhu.
     
    02:28
    Jeden z obránců Moskvy drží kotouč za vlastní svatyní a čeká, až jeho spoluhráči dostřídají. Petrohradští si zatím snad ani jednou nesáhli na kotouč.
     
    03:29
    Anton Slepyšev je dnes při chuti, teď si obkroužil hostující svatyni a zakončil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Šesťorkin měl z pekla štěstí.
     
    04:28
    Blažijevskij nahrál Marčenkovi, který chtěl pryž poslat dopředu. Pas ale původně zamýšleného adresáta nezastihla a skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    05:29
    Sorokin si na své konto připisuje první zákrok, Belovovu střelu z kruhu bez větších obtíží zastavil vyrážečkou. Následně se dopředu vrací zase CSKA.
     
    06:27
    Hosté se konečně dostávají pořádně dostávat do zápasu, momentálně jsou nastěhovaní před Sorokinem a nechtějí se nechat se odtamtud jen tak vyhnat.
     
    07:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přes čtyři zápasy dlouhá šňůra bez inkasovaného gólu končí, Sorokin v osmé minutě armádního derby kapituluje! Moskevská obrana teď úplně zkolabovala a před její klec se přesunuli hned tři petrohradští hráči, přičemž pryž za domácího gólmana se štěstím propasoval u levé tyče připravený NIKOLAJ PROCHORKIN – 0:1! Asistence: Maxim Karpov, Vladislav Gavrikov.
    07:10 Nikolaj PROCHORKIN - 0:1
     
    08:38
    CSKA se dostalo do přečíslení dva na jednoho, na vyrovnávací trefu si ale bude muset moskevská hala ještě nějakou dobu počkat!
     
    09:38
    Dopředu se nyní probil Nestěrov, domácí se snaží rozjet kombinaci v útočném pásmu. Soupeřova dravá defenzíva jim ale pořádně znepříjemňuje život.
     
    10:53
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, sledujeme rychlou a vyrovnanou podívanou. Velmi mírnou převahu má momentálně na ledě Moskva.
     
    11:22
    Na kruhu se uvolnil Dinar Chafizullin a bez váhání na Sorokina vyslal pořádně jednovatou dělovku, kterou domácí brankář nakonec zkrotil.
     
    12:27
    Už přes pět minut se nepřerušovalo, rozhodčí nechávají hře volný průběh. Za Šesťorkinem nyní o kotouč bojují Jarno Koskiranta s Alexandrem Popovem.
     
    13:37
    Maskovaný muž v moskevské kleci zneškodnil další ránu a následně se rozhodl kotouč podržet, průběh hry je tak na moment přerušen. Čeká nás první komerční přestávka dnešního zápasu.
     
    14:41
    A mohlo to být o dvě branky! Dopředu se nyní vysunul Barabanov, který tečoval střelu ze zadní hranice kruhu přímo do Sorokinova betonu.
     
    15:16
    Poprvé v zápase uvidíme přesilovku, zahraje si jí Petrohrad. Michail Grigorenko (MOS) u vlastní branky zbytečně podrazil protihráče a míří za to na trestnou.
     
    16:06
    CSKA se zatím zvládá s přehledem bránit, Petrohradu přesilovka úplně nevychází. Dosud v oslabení na Sorokina neletěla ani jedna střela.
     
    16:55
    SKA se vůbec nedaří proniknout za modrou čáru, domácí mají celou situaci plně pod kontrolou. Grigorenko se vrátí na led za pár sekund.
     
    17:53
    Rozjetého Grigorenka u mantinelu zneškodnil Rukavišnikov a ukončil tak domácí výpad do útočného pásma. Šesťorkin mohl zůstat v klidu.
     
    18:55
    Greg Scott nic neřešil a okamžitě po přejetí modré čáry vypálil, petrohradský gólman střelu z velké vzdálenosti schoval do lapačky.
     
    19:36
    V útočném pásmu pro sebe kotouč vybojoval Nail Jakupov, vzápětí o něj ale zase přišel. V první třetině toho asi už moc zajímavého neuvidíme.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 3 – 9
    Zblokované střely: 4 – 3
    Vhazování: 8 – 1
    Trestné minuty: 2 – 0
    Využití přesilovek: 0/0 – 0/1
     
    Moskvané měli výborný vstup do prvního dějství, pak ale tvrdě narazili. Petohrad se totiž pomalu ale jistě dostával do zápasu a následně nad svým soupeřem začínal mít mírnou převahu, která vygradovala v úvodní gól. Pod něj se podepsal Nikolaj Prochorkin, jenž tak připravil Sorokina o 247 minut dlouhou šňůru bez inkasované branky. Domácí se následně pokusili na zásah odpovědět, najít recept na Igora Šesťorkina se jim ale dosud nepodařilo.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:18.
    Sorokinova série je třetí nejdelší v historii KHL!

     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Hosté velmi rychle zneškodnili první útok Moskvy a následně se sami pokusili přesunout dopředu, ani oni ale nebyli úplně úspěšní.
     
    21:19
    V rohu u Šesťorkinovy klece se bojuje o kotouč, do tahanice je zapojeno hned několik hráčů. Uvidíme, kdo z nich si nakonec pryž odveze.
     
    21:58
    Bývalá naděje olejářů z Edmontonu Nail Jakupov vyráží dopředu, prim zatím ve druhé třetině hrají obrany. Ani jednomu celku se nedaří udržet v útoku.
     
    22:57
    Andrej Kuzmenko si najel k pravé tyči zakončil, Sorokin byl připravený kotouč vykrýt. Petrohrad má momentálně na ledě jasnou převahu.
     
    23:59
    Rozjetý Maxim Karpov vypálil z prostoru pro vhazování, letící pryž po vyrážečce domácího brankáře vyjela nahoru nad branku a trefila plexisklo.
     
    24:52
    Slepyšev vzal kotouč na svou hůl a pokusil se jej rozehrát dopředu, jeho nabídka ale skončila jen na holi jednoho z protihráčů. Moskvě se teď nedaří.
     
    25:36
    Těsně před branku se nyní propracoval Kirill Kaprizov, jehož zakončení zadunělo o beton hbitého maskovaného strážce petrohradské klece.
     
    26:23
    Sorokin je opět pod palbou, tentokrát si musel poradit s prudkým projektilem Jevgenije Ketova z modré čáry. Podržením kotouče následně přerušil hru.
     
    26:46
    Scott u mantinelu ukázkově zneškodnil Barabanova a připravil šanci pro spoluhráče, který si povyjel před branku a zakončil do Šesťorkina.
     
    27:18
    Moskvané chytají druhý dech. Těsně před brankoviště se nastěhoval Šalunov a pokusil se do klece kotouč doslova procpat, Šesťorkin ale byl proti.
     
    27:28
    Odpískáno další zakázané uvolnění, po pauze se hra vrátí do petrohradského pásma. Vhazovat se bude po pravé straně branky SKA.
     
    28:53
    Na kotouči jsou nyní výhradně hráči CSKA, misky vah se nyní obrátily v jejich prospěch. Nedaří se jim však pravidelně ostřelovat soupeřovu klec.
     
    29:56
    CSKA Arena viděla další potyčku, tentokrát se ale vylučovat bude. Andrej Světlakov (MOS) jde ven za hrubost, Sergej Plotnikov (PET) za držení.
     
    30:24
    Nestěrov u mantinelu sestřelil Rundblada, tenhle hit byl pěkně ostrý. Hra ve čtyřech na obou stranách ale zatím vyhovuje spíše Petrohradu, který se dere dopředu.
     
    30:57
    Dalším pánem na holení byl Barabanov, jehož zakončení z těsné blízkosti brankoviště zmizelo kdesi ve výstroji připraveného Sorokina.
     
    31:57
    Jako blesk z čistého nebe se teď na pravém kruhu zjevil Jannik Hansen, Šesťorkin jeho projektil vyrazil betonem do rohu kluziště.
     
    32:19
    CSKA si poprvé ve třetím derby vyzkouší přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Nikolaj Prochorkin (PET), který byl vyloučen za nedovolené bránění.
     
    32:55
    Grigorenkovu prudkou ránu z prostoru pro vhazování zblokoval Gavrikov, Moskvané se k odraženému kotouči dostávají jako první a drží se v útoku.
     
    33:27
    Anton Slepyšev na sebe znovu upoutal pozornost, tentokrát projektilem z levého kruhu. Domácí forvard své štěstí zkusil už poněkolikáté v zápase.
     
    34:30
    Petrohradské oslabení je u konce, Prochorkin se už dávno vrátil na led. Do konce prostřední dvacetiminutovky zbývá přesně pět a půl minuty.
     
    35:17
    Tělegin to zkusil z nevelké vzdálenosti, ani on ale výborného gólmana SKA nepřekonal. Domácí hráči už musí být hodně frustrovaní.
     
    36:22
    CSKA Arena žene své miláčky vpřed a přeje si vyrovnávací branku. Moskvanům ale zdánlivě dochází síly, více ze hry začíná mít Petrohrad.
     
    37:25
    Ketovova slabší pozemní střela trefila Sorokina do betonu, pryže se následně ujímají domácí hokejisté a míří do útočného pásma.
     
    38:37
    Z nuly na sto za pět sekund! Barabanov se dostal do úniku a z prudkého nájezdu poslal pryž přímo do masky Ilji Sorokina!
     
    38:41
    Famózní Sorokin proti prudké ráně z vhazování převedl ukázkový semafor a udržel tak svůj celek ve hře. Další inkasovaný gól by mohl být fatální.
     
    39:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nakonec se přeci jen dočkal – ANTON SLEPYŠEV krásnou ranou čtyřiačtyřicet sekund před koncem periody vyrovnává na 1:1! Útočník domácího CSKA se i přes dotěrného protihráče dostal do zakončení a vkleče rozvlnil síť petrohradské klece. Po slepu. Neskutečný gól! Do druhé přestávky půjdeme za vyrovnaného stavu! Asistence: Alexej Marčenko, Ivan Tělegin.
    39:16 Anton SLEPYŠEV - 1:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 15 – 18
    Zblokované střely: 6 – 9
    Vhazování: 19 – 13
    Trestné minuty: 4 – 4
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/1
     
    Armádní derby bude napínavé až do posledních sekund, po čtyřiceti minutách platí v CSKA Areně stav 1:1. Ten svou ranou těsně před sirénou zařídil nezastavitelný Anton Slepyšev a připravil nám tak nervy drásající závěrečnou periodu. Dokonají domácí ve třetí třetině obrat, nebo si body domů odveze Petrohrad?
     
    Další třetina začne přibližně v 17:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Sorokin před najíždějícími protihráči raději schoval kotouč pod rukavici a na moment tak přerušil průběh hry. Vhazovat se bude před jeho klecí.
     
    40:55
    Linden Vey se i před clonícího protihráče dostal do zakončení, které připravený Šesťorkin betonem vykopl před sebe. Stále je vyrovnáno.
     
    41:42
    Mat Robinson se prodral do útočného pásma, kde jej ale velmi rychle zneškodnila připravená petrohradská defenzíva.
     
    42:16
    Andrej Světlakov (MOS) míří na trestnou lavici za vysokou hůl, Petrohrad si podruhé v zápase zahraje hru v početní výhodě. Bude tentokrát úspěšný?
     
    42:52
    CSKA velmi rychle rozbilo soupeřův tlak a při nejbližší příležitosti vyhodilo kotouč přes všechny čáry. Hosté se tak pro něj musí vracet až za vlastní klec.
     
    43:46
    Chaotickou situaci před brankou uhasil rychlým zákrokem Sorokin, který v dnešním důležitém zápase naplno prokazuje své kvality.
     
    44:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tenhle moment bude Kuzmenka strašit ještě hodně dlouho – čtyři sekund před koncem vlastního oslabení jej u mantinelu obral o kotouč MICHAIL GRIGORENKO. Nejproduktivnější borec CSKA si následně povyjel do mezikruží a bez váhání pohřbil kotouč do pravého rohu soupeřovy svatyně. Moskva tak otáčí skóre zápasu – 2:1! Bez asistence.
    44:13 Michail GRIGORENKO - 2:1
     
    45:47
    Trefa vlila krev do žil nejen moskevským hráčům, ale také přítomným divákům. V téměř vyprodané hale to teď vře, atmosféra je excelentní.
     
    Dnešní utkání sleduje 11 017 diváků (91% kapacity).
     
    46:52
    David Rundblad drží kotouč za vlastní svatyní a přemýšlí, co udělá dál. Petrohradští střídají, pak se pokusí opět prorazit do útoku.
     
    47:51
    Šesťorkin se teď pořádně zapotil, moskevský útok je ve formě a snaží se jej co nejdřív opět překonat. SKA teď na ledě hraje druhé housle.
     
    48:55
    Ruka sudího vyletěla vzhůru, Petrohrad má ponechanou výhodu a čeká ho tak další přesilovka. Na led už naskakuje šestý hráč.
     
    49:06
    Vyloučeným hráčem je Maxim Šalunov (MOS), který se dopustil podrážení. Uvidíme vyrovnávací branku, nebo si Moskva oslabení opět pohlídá?
     
    49:50
    Poprvé v zápase je viděl Pavel Dacjuk, který si s kotoučem na holi zajel za branku. Hokejisté Petrohradu se pomalu rozestavují kolem Sorokina.
     
    50:29
    Nějakou dobu to trvalo, ale CSKA se opět dostalo ke kotouči a aspoň na pár sekund se vymanilo zpod hostujícího náporu. SKA musí ven z pásma.
     
    51:40
    Hraje se nahoru dolu, po konci moskevského oslabení nemá ani jeden celek na ledě jasnou převahu. Uvidíme, co nabídne další průběh hry.
     
    52:52
    Nikým nehlídaný Jakupov chtěl na Sorokina poslat ránu z mezikruží, nemířil ale úplně přesně a domácí gólman tak nakonec nebyl nucen zasahovat.
     
    53:38
    Rukavišnikov rozehrál kotouč dopředu a odjel střídat, následný výpad Petrohradu skončil nebezpečnou ranou Plotnikova z prostoru mezi kruhy.
     
    54:43
    Zakončení jednoho z Petrohradských těsně minulo bližší tyč moskevské klece, následně se do útoku přesunuli Moskvané a trochu Šesťorkina potrápili.
     
    54:57
    Mohlo být rozhodnuto, výborný gólman hostujícího celku ale na poslední chvíli vykryl dorážku Alexandra Popova. K brance opravdu nechybělo mnoho!
     
    55:33
    Teď, nebo nikdy! Michail Pašnin (MOS) hákováním naprosto zbytečně oslabuje svůj celek a naděluje tak Petrohradu další dvouminutovou přesilovku.
     
    56:18
    SKA kuje pikle před Sorokinem, dlouhá kombinace ve střelecký pokus ještě vygradovala. Strážce moskevské branky musí být ve střehu.
     
    57:24
    Kuzmenko mohl svůj kiks z úvodu třetiny napravit gólem, z ideální pozice ale nakonec trefil jenom tyč moskevské klece!
     
    58:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto – domácí porazí rivala i potřetí v sezóně a prodlouží svou vítěznou šňůru na dvanáct utkání! IVAN TĚLEGIN se teď řídil pořekadlem "když to nevyjde napoprvé, zkus to znovu", z dorážky poslal kotouč přímo za záda bezmocného Šesťorkina a pojistil tak dvoubodovou výhru svého výběru! Bez asistence.
    58:30 Ivan TĚLEGIN - 3:1
     
    59:27
    Petrohradští nehodlají skládat zbraně, jejich gólman míří na střídačku! Třicet sekund před koncem zkusí štěstí v power-play!
     
    Konec zápasu.
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 26 – 26
    Zblokované střely: 14 – 7
    Vhazování: 26 – 22
    Trestné minuty: 10 – 4
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/4
     
    Neuvěřitelná podívaná je u konce. CSKA otočil průběh utkání, úhlavního rivala z Petrohradu porazil i potřetí v letošní sezóně a pojistil si svou pozici na čele Západní konference! Hosté dnes v Moskvě předvedli excelentní výkon, rozhodně však ne bezchybný. Kamenem úrazu pro Dacjukovu partu byly hlavně nevyužité přesilovky – ty měla ve třetí části rovnou tři, přičemž v jedné z nich dokonce inkasovala rozhodující gól. Domácí si tak po zásluze do tabulky připisují dva body.
    CSKA se po prohře Avtomobilistu posouvá do čela ligy!

     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. Na počtenou! (17:52:47)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 40. Slepyšev (Marčenko, Tělegin), 45. Grigorenko, 59. Tělegin – 8. Prochorkin (Karpov, Gavrikov)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Nestěrov, Pašnin, M. Robinson, Romanov, Marčenko, Naumenkov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Tělegin, Slepyšev, Světlakov – Hansen, P. Karnauchov, Scott – Rtiščev.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov, Chafizullin, Rukavišnikov, Tokranov, A. Bělov, Sjomin, Morozov – Prochorkin, Karpov, N. Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Dacjuk, S. Plotnikov, Jakupov – Koskiranta, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Gusev, Ravodin – Lazarev, Otmachov.

    Diváci: 11 017
    bahis siteleri