Jekatěrinburg – Kazaň 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Sobota 24.11.2018, 15:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Petrohradští nehodlají skládat zbraně, jejich gólman míří na střídačku! Třicet sekund před koncem zkusí štěstí v power-play!
    58:30 Ivan TĚLEGIN - 3:1
     
    58:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto – domácí porazí rivala i potřetí v sezóně a prodlouží svou vítěznou šňůru na dvanáct utkání! IVAN TĚLEGIN se teď řídil pořekadlem "když to nevyjde napoprvé, zkus to znovu", z dorážky poslal kotouč přímo za záda bezmocného Šesťorkina a pojistil tak dvoubodovou výhru svého výběru! Bez asistence.
     
    57:24
    Kuzmenko mohl svůj kiks z úvodu třetiny napravit gólem, z ideální pozice ale nakonec trefil jenom tyč moskevské klece!
     
    55:33
    Teď, nebo nikdy! Michail Pašnin (MOS) hákováním naprosto zbytečně oslabuje svůj celek a naděluje tak Petrohradu další dvouminutovou přesilovku.
     
    54:57
    Mohlo být rozhodnuto, výborný gólman hostujícího celku ale na poslední chvíli vykryl dorážku Alexandra Popova. K brance opravdu nechybělo mnoho!
     
    49:06
    Vyloučeným hráčem je Maxim Šalunov (MOS), který se dopustil podrážení. Uvidíme vyrovnávací branku, nebo si Moskva oslabení opět pohlídá?
    44:13 Michail GRIGORENKO - 2:1
     
    44:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tenhle moment bude Kuzmenka strašit ještě hodně dlouho – čtyři sekund před koncem vlastního oslabení jej u mantinelu obral o kotouč MICHAIL GRIGORENKO. Nejproduktivnější borec CSKA si následně povyjel do mezikruží a bez váhání pohřbil kotouč do pravého rohu soupeřovy svatyně. Moskva tak otáčí skóre zápasu – 2:1! Bez asistence.
     
    42:16
    Andrej Světlakov (MOS) míří na trestnou lavici za vysokou hůl, Petrohrad si podruhé v zápase zahraje hru v početní výhodě. Bude tentokrát úspěšný?
    39:16 Anton SLEPYŠEV - 1:1
     
    39:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nakonec se přeci jen dočkal – ANTON SLEPYŠEV krásnou ranou čtyřiačtyřicet sekund před koncem periody vyrovnává na 1:1! Útočník domácího CSKA se i přes dotěrného protihráče dostal do zakončení a vkleče rozvlnil síť petrohradské klece. Po slepu. Neskutečný gól! Do druhé přestávky půjdeme za vyrovnaného stavu! Asistence: Alexej Marčenko, Ivan Tělegin.
     
    38:37
    Z nuly na sto za pět sekund! Barabanov se dostal do úniku a z prudkého nájezdu poslal pryž přímo do masky Ilji Sorokina!
     
    32:19
    CSKA si poprvé ve třetím derby vyzkouší přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Nikolaj Prochorkin (PET), který byl vyloučen za nedovolené bránění.
     
    29:56
    CSKA Arena viděla další potyčku, tentokrát se ale vylučovat bude. Andrej Světlakov (MOS) jde ven za hrubost, Sergej Plotnikov (PET) za držení.
     
    15:16
    Poprvé v zápase uvidíme přesilovku, zahraje si jí Petrohrad. Michail Grigorenko (MOS) u vlastní branky zbytečně podrazil protihráče a míří za to na trestnou.
     
    14:41
    A mohlo to být o dvě branky! Dopředu se nyní vysunul Barabanov, který tečoval střelu ze zadní hranice kruhu přímo do Sorokinova betonu.
     
    08:38
    CSKA se dostalo do přečíslení dva na jednoho, na vyrovnávací trefu si ale bude muset moskevská hala ještě nějakou dobu počkat!
    07:10 Nikolaj PROCHORKIN - 0:1
     
    07:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přes čtyři zápasy dlouhá šňůra bez inkasovaného gólu končí, Sorokin v osmé minutě armádního derby kapituluje! Moskevská obrana teď úplně zkolabovala a před její klec se přesunuli hned tři petrohradští hráči, přičemž pryž za domácího gólmana se štěstím propasoval u levé tyče připravený NIKOLAJ PROCHORKIN – 0:1! Asistence: Maxim Karpov, Vladislav Gavrikov.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 40. Slepyšev (Marčenko, Tělegin), 45. Grigorenko, 59. Tělegin – 8. Prochorkin (Karpov, Gavrikov)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Nestěrov, Pašnin, M. Robinson, Romanov, Marčenko, Naumenkov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Al. Popov, Okulov, Šalunov – Tělegin, Slepyšev, Světlakov – Hansen, P. Karnauchov, Scott – Rtiščev.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov, Chafizullin, Rukavišnikov, Tokranov, A. Bělov, Sjomin, Morozov – Prochorkin, Karpov, N. Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Dacjuk, S. Plotnikov, Jakupov – Koskiranta, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Gusev, Ravodin – Lazarev, Otmachov.

    Diváci: 11 017
    bahis siteleri