Slavia – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 3:4 (kon.) | Kladno – Sparta 2:5 (kon.)
HK MD Šumperk – Přerov 4:0 (kon.) | Třinec – Havířov 2:0 (kon.) | Třemošná – Plzeň 1:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:5 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 3:4 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Liberec 3:4 (po pr.)
Kometa Brno – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Pardubice – Tábor 9:2 (kon.) | Warriors Brno – Vítkovice 1:7 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (0:3, 2:0, 1:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 24.11.2018, 15:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    61:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, zmatky v jihlavské rozehrávce potrestal MARTIN GAJDA, který z nulového úhlu z pravé strany zamířil do poloviny volné branky pod víko. Asistence: Martin Böhm.
     
    51:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásný to gól, o tom žádná. Hosté propadli ve středním pásmu, což byla voda na mlýn pro domácí. Pigl byl v rychlosti a na pravé straně měl tedy jasně blíže k puku. Následnou přihrávkou dokázal kotouč dostat před branku na najíždějícího si ŠIMONA BÁŤU, jenž si počínal jako zkušený mazák – po jihlavské juniorce je vymetena levá šibenice i v utkání dorostu. Asistence: Tomáš Pigl.
     
    24:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól je na světě. Broža vyslal puk na modrou pro Číhala, který vystřelil. Franc jeho pokus vytěsnil a v chumlu hráčů se nejlépe zorientoval ŠIMON BÁŤA, který zavěšuje nekompromisně pod horní tyč. Asistence: Lukáš Číhal, Ondřej Broža.
     
    21:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru. Po zřejmě secvičené akci se díky Adamově dobré přihrávce prosazuje DANIEL PAVELEC, který z pravé strany propálil France. Asistence: Tobias Adam, Martin Pigl.
     
    02:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ačkoliv je teprve konec listopadu, Ledne přichystal Dukle další mrazivý pozdrav. Liberecký útočník přichystal před brankou puk pro MIKULÁŠE JENČOVSKÉHO, který se z osy hřiště prosadil a posílá hosty během necelých tří minut do tříbrankového vedení. Asistence: Matěj Leden, Bennet Rossmy.
     
    02:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovou hru a jsou jasně na čele zápasu. Kapitán Šedivý ještě pálil z vrcholu levého kruhu mimo, poté tvrdou ránu od modré v podání Hladíka ještě dokázal Maláč výborně vyrazit pravým betonem, ale proti dorážce DAVIDA PUTZE již neměl nárok zasáhnout, protože to by se musel asi rozkrájet. Asistence: Jakub Hladík.
     
    00:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, Liberec se po dvaceti sekundách dostává do vedení. Krátce po buly se hosté dostali před branku a TOMÁŠ TRUNDA zblízka prostřelil Filipa Maláče. Asistence: Jakub Masař.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 22. Pavelec (Adam, Pigl), 25. Báťa (Číhal, Broža), 52. Báťa (Pigl) – 1. Trunda (Masař), 3. Putz (Hladík), 3. Jenčovský (Leden, Rossmy), 62. Gajda (Böhm)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Švec) – Číhal, Adam, Hrbek, Vranka, Port, Vovsík – Zdarsa, Melenovský, Jungwirth – Pigl, Polodna, Pavelec – Mlejnek, Báťa, Broža. Trenér: Štěpán Moravec
    Bílí Tygři Liberec: Franc (Vopravil) – Duschka, Böhm, Šíma, Šedivý, Meisel, Hladík – Masař, Vodlan, Trunda – Rossmy, Polák, Hujer – Plos, Putz, Gajda – Leden, Jenčovský. Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Vrba – Tichý, Kučera
    bahis siteleri