Dvůr Králové n. L. – Sokolov 1:2 (2:3 po s.n.) | Letňany – Řisuty 4:6 (kon.) | Nymburk – Mostečtí Lvi 2:6 (kon.)
Kolín – Bílina 9:2 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Klatovy 0:2 (kon.)
Trutnov – Kobra 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Letci Letňany
4:6 (3:2, 0:3, 1:1)
HC Řisuty
Sobota 24.11.2018, 17:00 • Ice arena Letňany • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:21
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí přece jen snižují a prosazují se v přesilové hře! Eliáš poslal kros na levý kruh, kde z první vypálil DENIS HELDÁK a poslal puk do branky. Asistence: Filip Eliáš a Bartoloměj Uhlíř.
     
    41:30
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka! TOMÁŠ LIBOVICKÝ se dostal k odraženému puku mezi kruhy a tvrdou dělovkou poslal puk přímo pod víko! Asistence: David Vyskočil a Matěj Kos.
     
    39:30
    Řisuty právě vstřelily branku!
    JIŘÍ DOSTÁL stál na konci další přesilovkové akce a uklidil puk k pravé tyči! Asistence: Tomáš Rod a Petr Patyk.
     
    36:03
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté otáčí vývoj skóre! ONDŘEJ KRPATA prostřelil brankáře a upravuje stav na 3:4! Asistence: Václav Kolářík a Tomáš Libovický.
     
    35:51
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Využitá přesilová hra a je to vyrovnáno! JAKUB KUČERA se nejlépe zorientoval před brankou a ve zmatku těl získal puk. Ten poté uklidil do branky! Asistence: Šimon Náprstek a Michal Šíma.
     
    16:36
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Během chvíle je sníženo na rozdíl jediné branky! V ponechané výhodě se prosazuje JAKUB KUČERA, který dostal nahrávku na pravou stranu a přesnou ranou poslal puk k bližší tyči. Asistence: Matěj Kos a Pavel Řepka.
     
    15:59
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! PETR PATYK vystřelil z pravého kruhu a procedil puk mezi betony. Černý nesmysl se sice klouzal chvíli po ledě za zády brankáře, ale nakonec měl takovou sílu, že dorazil až do branky. Asistence: Tomáš Rod.
     
    14:23
    Letňany právě vstřelily branku!
    velká efektivita střelby v podání domácích! Nejprve Řepka (Řisuty) skvěle vypíchl puk a do samostatného nájezdu se dostal Kučera. Ten ovšem nedal a domácí šli do protiútoku, z kterého se prosadil DENIS HELDÁK! Asistence: Tomáš Fabiánek.
     
    11:20
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci jdou do dvoubrankového vedení! Domácí předvedli rychlý výpad a do přečíslení se dostal TOMÁŠ SOUKUP a Uhlíř. Druhý zmiňovaný dostal nahrávku a poslal puk pod víko. Asistence: Bartoloměj Uhlíř a Filip Eliáš.
     
    06:48
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení! FILIP ELIÁŠ nabral ve středním pásmu rychlost, projel obranou soupeře a zavěsil nad beton Ilašenka. Asistence: Dominik Barbora.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 7. Eliáš (Barbora), 12. Soukup (Uhlíř, Eliáš), 15. Heldák (Fabiánek), 49. Heldák (Eliáš, Uhlíř) – 16. Patyk (Rod), 17. Kučera J. (Kos, Řepka), 36. Kučera J. (Náprstek, Šíma), 37. Krpata (Kolářík, Libovický), 40. Dostál (Rod, Patyk), 42. Libovický (Vyskočil, Kos)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Fürst) – Gebell, Uhlíř, Beran (C), Eliáš, Keller – Fabiánek, Nedorost, Hanuš, Procházka, Soukup, Barbora, Chlouba, Valdhans, Vobořil, Narovec, Horák, Saňa, Heldák
    HC Řisuty: Ilašenko (Stahl) – Kučera J., Chládek, Potěchin, Dostál, Kolářík, Šíma, Kašák, Libovický – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera M., Rod (A), Kalla

    Rozhodčí: Škrobák – Horažďovský, Štěpánek
    bahis siteleri