Bournemouth – Arsenal 1:2 (kon.) | Wolverhampton – Huddersfield Town 0:2 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
0:2 (0:1)
Huddersfield Town
Neděle 25.11.2018, 17:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:8. (18:54:21)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Huddersfieldu, který svého soupeře porazil poměrem 2:0. Úvodní branka přišla hodně brzy, což Wolverhamptonu přineslo dostatek času na vyrovnání. Domácí celek měl ve druhém poločase územní převahu, avšak stále narážel na obranu soupeře. Zlomový moment přišel v momentě, kdy Jiménezovu hlavičku zastavil na brankové čáře jeden z protihráčů. Na druhé straně si druhou branku večera připsal Mooy, který tak svému celku zajistil velmi cenné tři body.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Alex Pritchard, přichází Isaac Mbenza.
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Philip Biling, přichází Danny Williams.
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Jonathan Hogg, přichází Jon Stankovič.
     
    90+2
    Naopak se směrem kupředu vydal Mounié, který si to nakonec rozmyslel. Místo toho přihrál vedle stojícímu Hoggovi, který se rozhodl uklidnit hru.
     
    90+1
    Stále ten stejný obrázek. Wolves sice drží míč na svých kopačkách, hostující obrana ale předvádí velice zodpovědný výkon.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. S domácím celkem to nevypadá moc optimisticky, naopak Huddersfield kráčí za letošním druhým vítězstvím.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers).
     
    86
    Střídající Jota si chytře navedl míč na levou nohu a poté se z úhlu snažil překvapit Lössla. Hostující brankář nakonec dokázal zasáhnout nohou.
     
    85
    Jenomže domácí hráči se stále s míčem nacházejí na vlastní polovině. Bennett sice přešel na útočnou polovinu, záhy ho ale zpět vytlačil Billing.
     
    84
    Billing chtěl spolupracovat s Mouniém, nicméně přihrávka byla natolik prudká, že skončila až za brankovou čárou. Patrício musel s rozehrávkou spěchat.
     
    83
    Dlouhý nákop sice směřoval na Hadergjonaje, nicméně ten míč nakonec nestihl odehrát před postranní čárou. Wolverhampton tak bude vhazovat.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, domácí se marně pokoušejí s nepříznivým výsledkem něco udělat. Podaří se jim alespoň zkorigovat skóre?
     
    81
    Obrovské množství prostoru měl před sebou Mounié, který ale svojí dělovku poslal vysoko nad branku. Patrício si na míč vůbec nesáhl.
     
    80
    Jiménez šikovně roztáhl hru na levou stranu, kde měl dostatek času na centr Vinagre. To mu ale natolik uškodilo, že centroval přímo na nohu prvního protihráče.
     
    79
    Záhy se za obranu dostal rychlonohý Traoré, který si balón píchl kolem vyběhnuvšího Lössla, avšak poté se stihla vrátit smečka protihráčů.
     
    78
    Centrovaná nabídka nepřinesla nic nebezpečného, posléze to ještě zkoušel Pritchard, kterého před hranicí šestnáctky čistě zastavil Neves.
     
    77
    Navíc si pro nedovolený zákrok došel hostující Durm, Huddersfield tak bude zahrávat další standardku. U míče se i tentokráte nachází Mooy.

    David Suchý

    Branky: 6. Mooy (Durm), 74. Mooy

    Karty:   87. Neves (WOS) – 17. Smith (HUD), 60. Hogg (HUD)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Doherty, R. Bennett, Coady (C), Boly, Vinagre – Neves, Moutinho (46. Gibbs-White), Cavaleiro (46. Traoré) – Costa (75. Diogo Jota), Jiménez.
    Náhradníci: Ruddy – Dendoncker, Bonatini, Gibbs-White, Diogo Jota, Traoré, Saïss.

    Huddersfield Town: Lössl – Smith (C), Schindler, T. Kongolo – Hadergjonaj, Mooy, Hogg (90+3. Stankovič), Biling (90+3. Williams), Durm – Pritchard (90+3. Mbenza) – Mounié.
    Náhradníci: Hamer – Depoitre, Kachunga, Mbenza, Sobhi, Stankovič, Williams.

    Rozhodčí: Friend – Wilkes, Beck
    bahis siteleri