Sparta – Třinec 1:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 3:1 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (1:3 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 25.11.2018, 17:20 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Čermák nakonec ještě dostal menší trest za neúmyslné seknutí Mikúše po buly mezi nohy.
     
    53:37
    Čtyři sekundy po vypršení Lukešova trestu přichází trest další, tentokrát na straně druhé. Vyloučeným hráčem je Nicolas Schaus, který zasáhl Petružálkův obličej. Opakované záběry však ukázaly, že zase tak horké to se zásahem do obličeje nebylo...
     
    51:33
    Lukeš je dnes potřetí na trestné, podruhé za zdržování hry. Nemá na to dnes litvínovský špílmachr jednoduché...
     
    46:57
    Další přesilovka přijde pro Litvínov po komerční přestávce. Mallet zezadu podsekl Korkiakoskiho, sudí Úlehla to měl přímo před sebou a kanadského štírka posílá na dvě minuty za katr.
     
    38:04
    Mueller zasáhl Suchánka holí do obličeje a dostává tak dvě minuty.
     
    33:36
    Kloz to bude mít v kabině možná trochu dražší. Ve svém historicky prvním extraligovém startu je po souboji s Horkým v obranném pásmu vyloučen za podrážení. Početní výhoda Brna se rozehraje až po komerční přestávce.
     
    21:21
    Hostující #77 je nakonec vyloučena na dvě minuty za zdržování hry. Pravdou je, že to bylo velice těsné, naší kompetencí ale není rozhodovat o trestech. Štencel jde tak jako druhý hráč Komety na trestnou.
     
    14:43
    Březák velice dobře prodal nedovolenou hru od hostujícího Čermáka, čehož si všimli i sudí a posílají dlouholetého brněnského kapitána na trestnou lavici za sekání.
     
    09:27
    Lukeš míří opět na trestnou lavici. Při vybojování kotouče v rohu vlastního pásma poslal puk přímo do ochranné sítě a po krátké diskuzi se sudími je vyloučen za zdržování hry.
     
    05:20
    První vyloučení v dnešním zápase. Lukeš lehce mimo hru podrazil nohama hostujícího Holíka a dostává dvě trestné minuty za podrážení. Kometa má tak první přesilovku, celkem 78. v této sezoně.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 16. Válek (Petružálek, Ščotka), 29. F. Lukeš – 11. Mueller (P. Holík, Zaťovič), 35. Kašpar (P. Holík, O. Němec), 58. L. Čermák (Dočekal)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Ščotka, Porseland, L. Doudera, Hunkes, Suchánek, Březák, Romančík – Válek, J. Mikúš, Petružálek (C) – F. Lukeš, V. Hübl (A), Myšák – Korkiakoski, J. Kloz, D. Tůma – Matoušek, M. Hanzl, M. Havelka.
    HC Kometa Brno: Kašík – Barinka, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Schaus – Mueller, P. Holík, Zaťovič (A) – Kašpar, L. Čermák (C), R. Zohorna – Mallet, Hruška, Dočekal – Köhler, Střondala, L. Horký.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Gerát, Hynek

    Diváci: 5 345
    thejrc.org