Parma – Sassuolo 2:1 (kon.) | Bologna – Fiorentina 0:0 (kon.) | Empoli – Atalanta BC 3:2 (kon.)
Neapol – Chievo 0:0 (kon.) | Lazio – AC Milán 1:1 (kon.) | Janov – Sampdoria 1:1 (kon.)
konec
Bologna FC
0:0 (0:0)
ACF Fiorentina
Neděle 25.11.2018, 15:00 • Stadio Renato Dall'Ara • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:21. (16:52:50)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což se určitě moc nečekalo. Hned v prvním poločase jsme sledovali řadu velice slibných šancí, avšak ani jeden z celků nedokázal zamířit přesněji. Druhé dějství nám rovněž nabídlo celkem ofenzivní představení, přičemž aktivnější byla Fiorentina, jejíž akce většinou končily na pozorné obraně soupeře. Podobně si ale počínal také soupeř, což znamená jediné, obě mužstva si odvezou bod.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Fernandes ještě posílal před branku centr, který si ale Théréau nedokázal kloudně zpracovat. Vypadá to, že v dnešním utkání branku neuvidíme.
     
    90+1
    Fiorentina zahrávala rohový kop z levé strany, Biraghi ale svým centrem našel pouze hlavu Helandera. Hosté ale zůstávají u balónu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Stále je stav bezbrankový, oba celky nemají na případnou branku moc času.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Rodrigo Palacio (Bologna FC).
     
    87
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Marco Benassi, přichází Bryan Dabo.
     
    87
    Biraghimu se podařilo oklamat napadajícího Calabresiho, posléze ale narazil na mnohem důraznějšího Danila, který navíc zasáhl čistým způsobem.
     
    86
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Federico Mattiello, přichází Mitchell Dijks.
     
    85
    Chiesa si dokázal narazit s Mirallasem, načež po kontaktu s protihráčem spadl k zemi. Hlavní sudí nechává pokračovat ve hře, penalta z toho nebude.
     
    84
    To je velká škoda pro Fialky. K rychlému protiútoku se nadechl Veretout, který oklamal Poliho, jenomže finální přihrávku dokázal zastavit vracející se Mattiello.
     
    83
    Po delší době se nám připomněl Santander, který nakonec dokázal vybojovat rohový kop. To se nelíbilo Hugovi, který chtěl odkop od branky.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, na první branku stále čekáme. Fialky jsou o poznání aktivnější, k brance to ale zatím nevedlo.
     
    81
    Helander si nechtěl komplikovat život, raději přihrával brankáři Skorupskimu, který ihned roztáhl hru k levé postranní čáře.
     
    80
    Akce domácích hráčů jsou hodně rychle u konce. To před malým momentem potvrdil Pulgar, který nedokázal přesně přihrát Palaciovi.
     
    80
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Cristiano Biraghi, přichází Kevin Mirallas.
    78. Veretout mířil vedle brány.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   60. Calabresi (BLG), 74. Krejčí (BLG), 87. Palacio (BLG) – 47. Hugo (FIO)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:21.
    Bologna FC: Skorupski – Calabresi, Helander, Mattiello (86. Dijks), A. Poli (C) – Pulgar, Svanberg (56. Krejčí), Orsolini (72. Džemaili) – Santander, Palacio, Danilo.
    Náhradníci: A. Da Costa, Santurro – Dijks, Destro, Falcinelli, Džemaili, G. González, Krejčí, M'Baye, Okwonkwo, Paz, Á. Nagy.

    ACF Fiorentina: Lafont – Milenković, Ceccherini, Hugo, Biraghi (80. Mirallas) – Benassi (87. Bryan Dabo), Veretout, Gerson – Chiesa (C), Simeone (72. Théréau), E. Fernandes.
    Náhradníci: Brancolini, Drągowski – Diks, Bryan Dabo, Eysseric, Hancko, Mirallas, Laurini, Sottil, Nörgaard, Vlahović, Théréau.

    Rozhodčí: Di Bello – Mondin, Gori
    bahis siteleri