Liberec – Slavia 2:4 (kon.) | Příbram – Č. Budějovice 6:2 (kon.) | Jablonec – Hr. Králové 2:4 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
2:4 (2:2)
SK Slavia Praha
Pondělí 26.11.2018, 13:00 • Stadion U Nisy, Liberec • Juniorská liga – Čechy • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím pražské Slavie, která svého soupeře porazila poměrem 4:2. Ve druhém poločase jsme se dočkali dvou branek, o obě se postaral hostující celek, konkrétněji se prosadili Zelený a Van Buren. Následně si Slovan vytvořil celkem drtivý tlak, který ale celkem v poklidu odvracela obrana soupeře. Koncovka zápasu nám opět přinesla nápor domácího mužstva, jenomže tři body nakonec poputují na stranu na pražského celku. (14:56:43)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vypadá to, že další branku už neuvidíme, do konce zápasu totiž nezbývá moc času.
     
    90+1
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Muris Mešanović, přichází Boling Zhang.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
    90. Van BUREN - 2:4
     
    90
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zřejmě tu máme rozhodující branku! Chybná přihrávka v podání domácích přinesla rychlý kontr Slavie, který táhl Van Buren. Jeho přihrávka našla volného Vejvara, který ale vrátil právě MICK VAN BURENOVI, jenž bezpečně zamířil do poloprázdné brány.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Slavia i nadále brání hubené vedení. Slovan ale postupem času stupňuje svůj nápor.
     
    88
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Fukala, přichází Michael Azilinon.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Daniel Köstl, přichází Denis Drahoš.
     
    85
    Na levém křídle se dostával k míči Gembický, jehož přízemní centr dokázala odklidit obrana. Posléze se k zakončení vedle brány dostal Petr.
     
    84
    Následný rohový kop nakonec nabídl teč jednoho z domácích, od kterého se míč odrazil za brankovou čáru. Vantruba tak bude vykopávat.
     
    83
    Liberec si vyzkoušel rozehrávku rohového kopu, který na přední tyči odhlavičkoval do bezpečí Baluta. Slavia se ale míče hodně rychle zbavila.
     
    82
    Dalekonosný pas našel Van Burena, který levačkou nevyzrál na France. Tentýž hráč se dostal také k dorážce, kterou ale poslal úplně mimo branku.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, Slavia si stále drží hubené vedení. Naopak domácí hráči stále narážejí na pozornou obranu soupeře.
     
    80
    Až nyní se musel činit brankář Vantruba, který zneškodnil střelu z velké blízkosti. Hosté jsou v posledních minutách možná až příliš pasivní.
     
    79
    Slovan bude mít k dispozici standardní situaci z levé strany. Na zemi se totiž ocitl Fukala, naopak k rozehrávce se staví aktivní Nešický.
     
    78
    Na vzdušnou nabídku si naskakoval pouze Janoušek, který přihrával sám sobě. Nakonec jeho nákop směřoval na brankáře France, který měl velké starosti.
     
    77
    Posléze se také hosté dostali k autovému vhazování, po kterém Nabijev odkopával míč do zámezí. Podobnou situaci si vyzkouší také hráči Slovanu.
     
    76
    Blažek měl na pravé straně dostatek času na centr, jenomže naskakující Mashike ve vzduchu fauloval Vantrubu, v dnešním utkání už podruhé.

    David Suchý

    Branky: 19. Mashike, 42. Michal Fukala – 30. Mešanović, 35. Baluta, 51. Zelený, 90. Van Buren

    Karty:   45. Lehoczki (LIB)


    FC Slovan Liberec: Franc – Köstl (88. Drahoš), Fukala, Lábek (46. Blažek), Lehoczki, Nešický, Vrabec (C) (60. Kazda), Mashike, Vuklišević, Gembický, Malinský (63. Petr)
    Náhradníci: Hnízdil – Mečíř, Drahoš, Petr, Gabko, Kazda, Blažek

    SK Slavia Praha: Vantruba – Drozda (C), Mach, Baluta, Mešanović (90+1. Zhang), Vejvar, Havránek (53. Janoušek), Zelený, Xie (46. Nabijev), Fukala (88. Azilinon), Vaněk (69. Van Buren)
    Náhradníci: Radotić – Azilinon, Nabijev, Van Buren, Janoušek, Šilhan, Zhang

    Rozhodčí: Váňa – Flimmel, Novák
    bahis siteleri