Toronto – Boston 4:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:7 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (1:1, 0:0, 3:1)
Ottawa Senators
Úterý 27.11.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    59:17
    Craig Anderson se potřetí v zápase vydal na střídačku. Senators hrají opět bez brankáře!
    58:22 Mika ZIBANEJAD - 4:2
     
    58:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    MIKA ZIBANEJAD ve středním pásmu vystihl rozehrávku Senators od modré čáry a poslal puk do prázdné brány! Rangers zpečetili vítězství.
    57:17 Mark STONE - 3:2
     
    57:17
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Brady Tkachuk po přihrávce Matta Duchenea z pravého křídla parádním pasem zpoza brány našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování MARKA STONEA, který bez přípravy propálil přesouvajícího se Henrika Lundqvista na bližší tyči mezi pravým betonem a vyrážečkou! Mark Stone vstřelil svůj druhý gól v utkání – 3:2. Asistence: Brady Tkachuk a Matt Duchene.
     
    56:35
    Craig Anderson naskočil na střídačku a Senators hrají v závěru bez brankáře! Dokáží skórovat?
     
    55:26
    Cody Ceci střelou z levého kruhu orazítkoval brankovou konstrukci a Henrik Lundqvist se dokázal rychle zorientovat, aby si poradil s dorážkou Senators! Brankář NY chytá skvěle.
     
    51:14
    Thomas Chabot podruhé v zápase zamířil na trestnou lavici, tentokrát za podržení, a souběžně s ním byl vyloučen Vladislav Naměstnikov, který dostal dvě minuty za faul kolenem. Po komerční přestávce se tedy hraje 4 na 4. Rangers vedou v závěru 3:1.
     
    49:17
    Před bránou Craiga Anderssona vznikl obrovský závar, Rangers se ale nepodařilo puk dostat do sítě! Obrovská příležitost domácího týmu.
     
    48:50
    Brady Tkachuk dostal dvě minuty za hrubost a Rangers si zahrají čtvrtou přesilovou hru v dnešním zápase.
    48:18 Chris KREIDER - 3:1
     
    48:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Filip Chytil zatáhl puk od boxu časoměřičů na levém křídle rychle do útočného pásma a přečíslení dva na jednoho vyšperkoval parádní přihrávkou, po kterém na vzdálenější pravé tyči CHRIS KREIDER pod levým betonem Craiga Andersona zamířil do sítě! Rangers vedou nad hosty 3:1. Asistence: Filip Chytil a Kevin Hayes.
     
    44:50
    Thomas Chabot ztratil hůl a pokusil se zastavit Chrise Kreidera za cenu dvou minut za držení.
    43:26 Lias ANDERSSON - 2:1
     
    43:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ryan Strome vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a puk se na vzdálenější levé tyči od zad LIASE ANDERSSONA odrazil do sítě! Ottawa s Coach Challenge neuspěla a Rangers podruhé v zápase vedou – 2:1 Asistence: Ryan Strome.
     
    42:02
    Mika Zibanejad na levém křídle vypálil od modré čáry a nádhernou střelou orazítkoval brankovou konstrukci! Rangers byli opět blízko vedení.
    38:25 Brett Howden během přesilové hry orazítkoval tyč!
     
    38:25
    Brett Howden jedovatou střelou bez přípravy mířil z pravého kruhu pro vhazování do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže trefil levou tyč, od které se puk vrátil zpět!
     
    37:08
    Mark Stone byl vyloučen za hákování a Rangers si v závěru druhé třetiny zahrají druhou přesilovou hru.
    33:44 Bekhendová střela Toma Pyatta skončila na horní tyči!
     
    33:44
    Tom Pyatt mohl bekhendovou střelou z mezikruží poslat Ottawu poprvé v zápase do vedení, když mířil do pravého horního rohu brány, puk se ale od horní tyče odrazil do hry!
     
    29:54
    Mika Zibanejad se ocitl v mezikruží v obrovské šanci, jenže střelou bez přípravy orazítkoval pravou tyč a Craig Anderson vleže puk holí dopravil do bezpečí! Další šance Rangers!
     
    29:28
    Filip Chytil předvedl za bránou skvělý forčeking a Chris Kreider se po přihrávce zpoza brány ocitl v obrovské šanci, Craig Anderson ale levou nohou puk vyrazil! Fantastický zákrok brankáře hostí.
     
    28:35
    Mikkel Bødker střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mířil po ledě ke vzdálenější levé tyči a Henrik Lundqvist toho příliš neviděl, pravým betonem ale puk dokázal vykopnout!
    26:00 Colin White se krásně protáhl do samostatného úniku!
     
    26:00
    Colin White nabral neskutečnou rychlost a mezi dvěma protihráči se protáhl do samostatného úniku, v jehož závěru bekhendovou střelou orazítkoval levou tyč a puk zůstal ve hře!

     
    23:54
    Craig Smith vyrazil střelu Kevina Hayese z levého kruhu pro vhazování a poté i dorážku Filipa Chytila, který mohl vstřelit z blízkosti další gól!
     
    21:37
    Zack Smith fauloval v útočném pásmu a dostal dvě minuty za držení hole. První přesilová hra pro Rangers.
     
    18:20
    Mika Zibanejad byl vyloučen za podražení a Senators si zahrají druhou přesilovou hru v dnešním zápase.
     
    16:11
    Neal Pionk napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, po které Craig Anderson puk s problémy vyrazil! Rangers se vzápětí dostali u levé tyče k dorážce, jenže kotouč nedokázali poslat z úhlu a blízkosti do prázdné brány poté, co svému brankáři skvěle pomohli spoluhráči!
    13:03 Mark STONE - 1:1
     
    13:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Colin White před bránou zablokoval střelu Bradyho Tkachuka z vrcholu pravého kruhu a poté se u pravé tyče dostal k dorážce MARK STONE, který přinesl vyrovnání poté, co byl gól Senators po Coach Challenge domácího týmu kvůli nedovolenému bránění brankáři potvrzen – 1:1! Asistence: Colin White a Brady Tkachuk.
    10:55 Marc STAAL - 1:0
     
    10:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Mika Zibanejad u levé tyče brány dokázal skvěle podržet puk proti dvojnásobné přesile a krátkou zpětnou diagonální přihrávkou oslovil MARCA STAALA, který střelou bez přípravy z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování zamířil nad levým betonem Craiga Andersona k přední tyči! Asistence: Mika Zibanejad a Jesper Fast.
     
    08:03
    Maxime Lajoie krásnou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější pravé tyči, Henrik Lundqvist ale předvedl úžasný semafor a puk našel v lapačce! Po fantastickém zákroku švédského krále je reklamní přestávka.
     
    07:53
    Kevin Hayes na levém křídle rychle dobruslil puk po vyhození Rangers a mohl skórovat v oslabení, jenže Craig Anderson na přední tyči puk pravým betonem vyrazil mimo svou bránu!
     
    05:54
    Henrik Lundqvist si během rychlého přesunu o levou tyč své brány poškodil nůž na levé brusli a odjel na střídačku, aby mu ho kustod opravil.
     
    05:54
    Jimmy Vesey v rohu obranného pásma fauloval Matta Duchenea a dostal dvě minuty za hákování. Senators si zahrají po přerušení hry první přesilovou hru zápasu.
     
    02:48
    Chris Tierney nabral na pravém křídle rychlost a přihrávkou zpoza brány oslovil Mikkela Bødkera, který bez přípravy mířil k pravé tyči, Henrik Lundqvist ale puk levým betonem vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. M. Staal (Zibanejad, Fast), 44. L. Andersson (R. Strome), 49. Kreider (Chytil, K. Hayes), 59. Zibanejad – 14. Mark Stone (White, B. Tkachuk), 58. Mark Stone (B. Tkachuk, Duchene)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – M. Staal (A), Pionk, Skjei, DeAngelo, Br. Smith, Shattenkirk – Naměstnikov, Zibanejad (A), Fast (A) – Kreider, K. Hayes, Chytil – Vesey, B. Howden, R. Strome – Gettinger, L. Andersson, Fogarty. Hlavní trenér: David Quinn.
    Ottawa Senators: C. Anderson (McKenna) – Chabot, DeMelo, Lajoie, Ceci, Jaroš, Harpur – Pyatt, Duchene (A), Batherson – B. Tkachuk, White, Mark Stone (A) – Dzingel, Z. Smith (A), B. Ryan – Bødker, Tierney, Pääjärvi. Hlavní trenér: Guy Boucher.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Chris Schlenker. Čároví: Ryan Gibbons, Tim Nowak

    Diváci: 16709
    thejrc.org