Plzeň – Slavia 5:4 (kon.) | Technika Brno – Zlín 0:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:4 (2:1, 2:2, 1:1 - N 1:0)
HC Slavia Praha
Úterý 27.11.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    63:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka nakonec bere všechny čtyři body! Jiříček se z levé strany natlačil před branku, jeho pokus vyrazil Pittr betonem, situaci dobře dobruslil JOSEF DÁŇA a v tísni v pádu doklepl puk za slávistického gólmana. Asistence: David Jiříček.
     
    46:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je zlom! Minulou početní výhodu využila Slavia, teď se však v oslabení trefují Západočeši! DOMINIK SOUKUP táhl brejk dvou proti jednomu, stáhl si kotouč ke střed a vypálil nad beton Pittra k pravé tyči. Asistence: Marcel Marcel, Adam Páník.
     
    43:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Osm vteřin stačilo Pražanům v početní výhodě, je znovu srovnáno! ALEŠ ČECH měl spoustu prostoru na levém kruhu, vypálil ostře zápěstím přesně ke vzdálenější tyči, Bočan nestihl zareagovat. Asistence: Adam Srdínko, Jakub Hofmann.
     
    38:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Delší dobu se hrálo bez šancí na obou stranách, když najednou přišla tutovka a Škoda si bere vedení zpět! Špaček se prokličkoval na levé straně až ke střele, Pittr pokus jen vyrazil betonem před sebe a dorážející LOBOMÍR KUPČO dokázal doklepnout kotouč do sítě. Asistence: David Špaček, Matěj Korčák.
     
    35:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je srovnáno, Pražané dotahují dvoubrankové manko! Slavíček dobře pálil z mezikruží, Bočan vytěsnil jeho pokus jen do strany, kde byl osamocený ŠIMON RULC, jenž dorazil kotouč bekhendem do prázdné branky. Asistence: Šimon Slavíček, Jakub Hofmann.
     
    22:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Avšak hned za 18 vteřin je to znovu o gól! JAKUB DRÁB dostal nabito na levou stranu od Rulce, opřel se do kotouče, Bočan sice zasáhl, ale puk mu vypadl a doplazil se za brankovou čáru. Asistence: Šimon Rulc, Dominik Palát.
     
    22:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hattrick je dokonán, raduje se potřetí MAREK SOUKUP! Dvořák odvedl dobrou práci, když udržel útočné pásmo a poté se na pravé straně prokličkoval přes dva protihráče a následně přihrál před branku volnému Soukupovi, jenž dloubl kotouč přes natahujícího se Pittra. Asistence: Adam Dvořák.
     
    14:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je sníženo! Slavíček nezpracoval přihrávku před branku, ale kotouč se dostal na modrou čáru k JAKUBU HRDLIČKOVI, jehož tečovaná rána skončila mezi betony Bočana, který nestihl zareagovat. Asistence: Šimon Rulc, Jakub Hofmann.
     
    06:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup indiánů do zápasu, je tu jejich druhý gól! Marek Soukup nejprve spálil velikou šanci, když z mezikruží minul branku, ale vzápětí se puk dostal zpět před hostující svatyni a odražený kotouč po vyražené střele Hausera doklepl do sítě právě MAREK SOUKUP. Asistence: Petr Hauser, Adam Dvořák.
     
    04:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle byla ohromná minela Michala Pittra ve slávistické brance! MAREK SOUKUP nahazoval kotouč na branku po ledě zleva téměř nulového úhlu a zřejmě mezi betony prošel puk do sítě, srazil si ho tam sám hostující gólman. Asistence: Petr Hauser.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 5. M. Soukup (Hauser), 7. M. Soukup (Hauser, Dvořák), 23. M. Soukup (Dvořák), 39. Kupčo (Špaček, Korčák), 47. D. Soukup (Marcel, Páník), 64. Dáňa (Jiříček) – 15. Hrdlička (Rulc, Hofmann), 23. Dráb (Rulc, Palát), 36. Rulc (Slavíček, Hofmann), 44. Čech (Srdínko, Hofmann)


    HC Škoda Plzeň: Bočan (Lokajíček) – Kanta, Schindler, Jánský, Jiříček, Špaček, Páník – Hauser, D. Soukup, Korčák, Dvořák, Marcel, Dáňa, M. Soukup, Václavík, Kaiser, Kupčo
    HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Srdínko, Horáček, Hrdlička, Palát, Kluch – Svoboda, Malínek, Greguss, Jokl, Slavíček, Brummel, Skoupý, Hofmann, Rulc, Vymětal

    Rozhodčí: Svoboda – Sedláček, Bělohlav

    Diváci: 50
    bahis siteleri