Plzeň – Slavia 5:4 (kon.) | Technika Brno – Zlín 0:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:4 (2:1, 2:2, 1:1 - N 1:0)
HC Slavia Praha
Úterý 27.11.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    63:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka nakonec bere všechny čtyři body! Jiříček se z levé strany natlačil před branku, jeho pokus vyrazil Pittr betonem, situaci dobře dobruslil JOSEF DÁŇA a v tísni v pádu doklepl puk za slávistického gólmana. Asistence: David Jiříček.
     
    55:31
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Palát – 2 min., hákování).
     
    46:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je zlom! Minulou početní výhodu využila Slavia, teď se však v oslabení trefují Západočeši! DOMINIK SOUKUP táhl brejk dvou proti jednomu, stáhl si kotouč ke střed a vypálil nad beton Pittra k pravé tyči. Asistence: Marcel Marcel, Adam Páník.
     
    45:40
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Dvořák – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    43:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Osm vteřin stačilo Pražanům v početní výhodě, je znovu srovnáno! ALEŠ ČECH měl spoustu prostoru na levém kruhu, vypálil ostře zápěstím přesně ke vzdálenější tyči, Bočan nestihl zareagovat. Asistence: Adam Srdínko, Jakub Hofmann.
     
    43:43
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jiříček – 2 min., sekání).
     
    40:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:20
    Signalizovaná výhoda Škodovky!
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Brummel – 2 min. + 10 min. osobní trest, hákování). Trest odpyká Skoupý.
     
    38:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Delší dobu se hrálo bez šancí na obou stranách, když najednou přišla tutovka a Škoda si bere vedení zpět! Špaček se prokličkoval na levé straně až ke střele, Pittr pokus jen vyrazil betonem před sebe a dorážející LOBOMÍR KUPČO dokázal doklepnout kotouč do sítě. Asistence: David Špaček, Matěj Korčák.
     
    35:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je srovnáno, Pražané dotahují dvoubrankové manko! Slavíček dobře pálil z mezikruží, Bočan vytěsnil jeho pokus jen do strany, kde byl osamocený ŠIMON RULC, jenž dorazil kotouč bekhendem do prázdné branky. Asistence: Šimon Slavíček, Jakub Hofmann.
     
    34:18
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Václavík – 2 min., hákování).
     
    34:18
    Další tutovka pro Slavii! Už se dostávala do šance, kterou hasili domácí faulem, ale stejně oheň dál plápolal, jelikož před brankou zůstal osamocený Slavíček, Bočan jeho pokus vyrazil do tyče!
     
    33:58
    Slavia také zahrozila, Rulc byl osamocen mezi kruhy, skvěle ho vychytal Bočan!
     
    28:55
    Dominik Soukup pádil do útočného pásma a vypálil, Pittr vyráží. O chviličku měl ještě mnohem větší šanci, když dostal parádní pas na pravou stranu a pouze parádní zákrok Pitta zabránil brance!
     
    22:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Avšak hned za 18 vteřin je to znovu o gól! JAKUB DRÁB dostal nabito na levou stranu od Rulce, opřel se do kotouče, Bočan sice zasáhl, ale puk mu vypadl a doplazil se za brankovou čáru. Asistence: Šimon Rulc, Dominik Palát.
     
    22:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hattrick je dokonán, raduje se potřetí MAREK SOUKUP! Dvořák odvedl dobrou práci, když udržel útočné pásmo a poté se na pravé straně prokličkoval přes dva protihráče a následně přihrál před branku volnému Soukupovi, jenž dloubl kotouč přes natahujícího se Pittra. Asistence: Adam Dvořák.
     
    19:10
    Krásná kombinace indiánů, Dáňa našel na levém kruhu Hausera, ten viděl před branku volného Hausera, jenž však zblízka branku trestuhodně minul!
     
    18:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., držení).
     
    17:43
    Kupčo udržel pro indiány útočné pásmo a dostal se do veliké šance, když pálil z pravého kruhu, Pittr však vyrazil. Vzápětí byl na levé straně osamocený Korčák, avšak slávistický brankář ho skvěle vychytal lapačkou!
     
    14:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je sníženo! Slavíček nezpracoval přihrávku před branku, ale kotouč se dostal na modrou čáru k JAKUBU HRDLIČKOVI, jehož tečovaná rána skončila mezi betony Bočana, který nestihl zareagovat. Asistence: Šimon Rulc, Jakub Hofmann.
     
    07:17
    Šimon Slavíček mohl snížit, když při akci dvou proti jednomu střílel, zamířil však pouze do Bočanovy lapačky!
     
    06:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup indiánů do zápasu, je tu jejich druhý gól! Marek Soukup nejprve spálil velikou šanci, když z mezikruží minul branku, ale vzápětí se puk dostal zpět před hostující svatyni a odražený kotouč po vyražené střele Hausera doklepl do sítě právě MAREK SOUKUP. Asistence: Petr Hauser, Adam Dvořák.
     
    04:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle byla ohromná minela Michala Pittra ve slávistické brance! MAREK SOUKUP nahazoval kotouč na branku po ledě zleva téměř nulového úhlu a zřejmě mezi betony prošel puk do sítě, srazil si ho tam sám hostující gólman. Asistence: Petr Hauser.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 5. M. Soukup (Hauser), 7. M. Soukup (Hauser, Dvořák), 23. M. Soukup (Dvořák), 39. Kupčo (Špaček, Korčák), 47. D. Soukup (Marcel, Páník), 64. Dáňa (Jiříček) – 15. Hrdlička (Rulc, Hofmann), 23. Dráb (Rulc, Palát), 36. Rulc (Slavíček, Hofmann), 44. Čech (Srdínko, Hofmann)


    HC Škoda Plzeň: Bočan (Lokajíček) – Kanta, Schindler, Jánský, Jiříček, Špaček, Páník – Hauser, D. Soukup, Korčák, Dvořák, Marcel, Dáňa, M. Soukup, Václavík, Kaiser, Kupčo
    HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Srdínko, Horáček, Hrdlička, Palát, Kluch – Svoboda, Malínek, Greguss, Jokl, Slavíček, Brummel, Skoupý, Hofmann, Rulc, Vymětal

    Rozhodčí: Svoboda – Sedláček, Bělohlav

    Diváci: 50
    thejrc.org