Opava – SHK Hodonín 6:5 (kon.)
konec
HK Opava
6:5 (1:0, 2:4, 3:1)
SHK Drtiči Hodonín
Úterý 27.11.2018, 18:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané otáčí skóre! Necelých deset minut před koncem třetí třetiny se prosazuje FILIP JÁNOŠÍK a Opava vede 6:5. Asistence: Daniel Spratek, Vlastimil Malina.
     
    46:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Přestřelka na opavském ledě pokračuje! Domácí tým přidává svůj pátý gól a máme opět vyrovnáno díky zásahu kapitána Slezanu LUKÁŠE ČERNÉHO. Asistence: Petr Wolf.
     
    43:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravský favorit si ale bere vedení rychle zpátky díky trefě JOSEFA FOJTÍKA, kterému na gól nahrál zadák Jan Fišera. Asistence: Jan Fišera.
     
    41:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Ve Slezsku máme opět srovnáno! Tentokrát se po přihrávce Vlastimila Maliny prosadil DANIEL SPRATEK, jenž vyrovnal na 4:4. Asistence: Vlastimil Malina, Filip Jánošík.
     
    Vzhledem k technickým potížím na opavském stadionu přineseme ze třetí třetiny pouze informace o změnách stavu. Za problémy se Vám omlouváme a děkujeme za pochopení.
     
    38:20
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezan se dotahuje zpátky na rozdíl jedné branky! Krásnou individuální se prezentoval TOMÁŠ ROUSEK, který se vymanil z rohu pásma Drtičů, nabruslil si mezi kruhy a střelou na bližší tyč vymetl pavučinky v brance Štěpanovského. Bez asistence.
     
    36:56
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Hodonín jde do dvoubrankového vedení! V přesilové hře natáhl od modré JAN DRESLER a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Josef Fojtík, Lukáš Finsterle.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu HK Opava (Spratek – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    34:08
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Drtiči během minuty a půl otáčejí vývoj zápasu a poprvé vedou! Hned po vyhraném vhazování vystřelil od modré Miklík a jeho ránu tečoval MATĚJ CHARVÁT, po jehož zásahu se puk zastavil až v síti! Asistence: Martin Miklík.
     
    32:43
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Těsně před koncem přesilovky se Drtiči prosazují! Střelu Mikésky od modré před Waneckim tečoval PETR JURČA a domácí brankář byl bez šance. Asistence: Róbert Mikéska, Dominik Matula.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu HK Opava (Šindelář – 2 min., krosček).
     
    28:33
    Vyloučení v týmu HK Opava (Zelenkov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:55
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava si bere po krásné kombinaci vedení zpět! Hendrych v útočném pásmu přenechal puk Malinovi, který už mohl střílet, ale celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na PETRA KREJČÍHO, a ten kotouč uklidil k pravé tyči hodonínské svatyně. Asistence: Vlastimil Malina, Jakub Hendrych.
     
    22:55
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Drtiči srovnávají krok! Střelu Matěje Charváta sice Wanecki chytil, vyrazil ji však pouze k úplně volnému JANU SEDLÁKOVI, který kotouč zblízka uklidil pod břevno. Asistence: Matěj Charvát, Ondřej Ševčík.
     
    21:45
    Obrana Slezanu teď totálně propadla a Drtiči ujížděli do přečíslení 3 na 1, situaci však vyřešili strašidelně a ani nevystřelili!
     
    17:47
    Opava právě vstřelila branku!


    Opava využívá čtvrtou přesilovku úvodní periody a jde do vedení! U mantinelu nic nevymýšlel JAKUB HENDRYCH, střelou zápěstím vystřelil a kotouč se po teči jednoho z obránců zastavil až v síti! Asistence: Petr Krejčí, Tomáš Rousek.
     
    17:08
    Vyloučení v týmu SHK iClinic Hodonín (Hložánek – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:01
    Z velkými šancemi se nám v Opavě roztrhnul pytel! Tentokrát jel sám na Waneckého Matula, ale ani teď se stav nemění!
     
    12:40
    Jurča se ocitl už v několikáté příležitosti zápasu, ovšem ani ze samostatného úniku Waneckého nedokázal prostřelit!
     
    10:06
    Vyloučení v týmu SHK iClinic Hodonín (Fojtík – 2 min., sekání).
     
    04:50
    Hodonín se v oslabení 5 na 3 dostal do přečíslení 2 na 1 a za Waneckim po Jurčově ráně zazvonilo břevno!
     
    04:07
    Vyloučení v týmu SHK iClinic Hodonín (Dresler – 2 min., vysoká hůl).
     
    03:29
    Vyloučení v týmu SHK iClinic Hodonín (Matula – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    02:00
    Rousek v samostatném úniku trefuje pouze vyrážečku hostujícího brankáře!

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 18. Hendrych (Krejčí, Rousek), 27. Krejčí (Malina, Hendrych), 39. Rousek, 42. Spratek (Malina, Jánošík), 47. Černý (Wolf), 51. Jánošík (Spratek, Malina) – 23. Sedlák (Charvát, Ševčík), 33. Jurča (Mikéska, Matula), 35. Charvát (Miklík), 37. Dresler (Fojtík, Finsterle), 44. Fojtík (Fišera)


    HK Opava: Wanecki (Lamla) – Fědor, Kažimír, Zouhar, Krejčí, Šindelář (A), Štindl, Slavík, Vilinskij – Pělucha, Rousek, Jánošík, Zelenkov, Bjurkland, Kadula, Spratek, Wolf (A), Hartmann, Černý (C), Malina, Hendrych
    SHK Drtiči Hodonín: Štěpanovský (Juríček) – Sedlák, Dresler, Šaršok, Fišera, Kobylík, Mikéska, Ševčík, Miklík (A) – Polák, Fojtík, Charvát (A), Hložánek, Matějka, Leška, Finsterle, Škutchan, Matula, Jurča (C)

    Rozhodčí: Šutara – Konvička, Dohnal
    thejrc.org