Buffalo – San Jose 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Ottawa 3:4 (kon.) | Tampa – Anaheim 1:3 (kon.)
Montreal – Carolina 1:2 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (kon.) | Minnesota – Arizona 3:4 (kon.)
Chicago – Vegas 3:8 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Edmonton – Dallas 1:0 (po pr.)
Vancouver – Los Angeles 1:2 (po pr.)
po prodl.
Buffalo Sabres
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
San Jose Sharks
Středa 28.11.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:41 Jeff SKINNER - 3:2
     
    61:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Karlsson si neporozuměl s Jonesem a puk skončil pouze na holi JEFFA SKINNERA, který rychlou kličkou přehodil položený beton.
    56:42 Joe PAVELSKI - 2:2
     
    56:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Využitou přesilovkou hosté srovnávají stav utkání! Odražený kotouč od zadního mantinelu vrátil za branku Couture a JOE PAVELSKI zpoza vyjetí zakončil rychle u pravé tyče. Asistence: Logan Couture a Kevin Labanc.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Evan Rodrigues – 2 min., hákování).
    51:29 Joe PAVELSKI - 2:1
     
    51:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Skvěle trefenou střelou jsou Sharks v kontaktu! Burns poslal křižnou přihrávku od modré na střed levého kruhu, kde se s tím kapitán JOE PAVELSKI nemazal a poslal na milimetr přesnou střelu do bližšího růžku! Asistence: Brent Burns a Timo Meier.
    49:55 Jonesův zákrok.
     
    49:55
    Eichel prostě umí rozdávat puky! Krátce po vhazování poslal přihrávku před pravou tyč, kde sklepával kotouč sjíždějící Bogosian. Při jeho smůle poslal puk pouze do středu branky, kde se zrovna nacházel rychle se přesouvající Jones.
     
    49:49
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Johan Larsson – 2 min., sekání).

    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Joe Thornton – 2 min., krosček).
     
    49:05
    Do ní se teď ale po řadě odrazů dostali a z mezikruží pálil taženou střelou Karlsson! Jeho pokus k pravé tyči ale zapadl pouze do Huttonovy lapačky.
    44:14 Nathan BEAULIEU - 2:0
     
    44:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Z rychle založené akce domácí navyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Reinhart zatáhl hru až ke koncové čáře, odkud z pravé strany nahodil puk na vzdálenější tyč, kam si od střídaček velmi rychle najížděl NATHAN BEAULIEU. Ten holí dokázal sklepnout puk za Jonesova záda. Asistence: Sam Reinhart a Casey Nelson.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Rasmus Dahlin – 2 min., podrážení).
    34:42 Rasmus RISTOLAINEN - 1:0
     
    34:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Brankový účet otevírají po rychlém přechodu domácí. Thompson křižnou přihrávkou poslal přes levé křídlo do útoku RASMUSE RISTOLAINENA, který se po prohození puku mezi bruslemi dostal až před branku soupeře, kde dokázal překonat Jonese.. Asistence: Tage Thompson a Kyle Okposo.
     
    29:44
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brenden Dillon – 2 min., podrážení).
     
    21:23
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Evan Rodrigues – 2 min., podrážení).
    17:47 Zákrok brankáře Sabres.
     
    17:47
    První gólovka byla světě! Thornton po převzetí puku posunul hru před branku na Sörensena, který po zpracování pálil k pravé tyči. Hutton se roztáhl a lapačkou kotouč mířící do branky zachytil.
     
    08:42
    Po dojetí nahozeného puku v levém rohu poslal Mittelstadt puk před branku, kde podpořil rychlý protiútok obránce Okposo! Ten v těžké pozici trefil pouze betony Jonese.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 35. Ristolainen (T. Thompson, Okposo), 45. Beaulieu (S. Reinhart, C. Nelson), 62. Skinner – 52. Pavelski (Burns, Meier), 57. Pavelski (Couture, Labanc)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – McCabe, Ristolainen, Dahlin, Bogosian, Beaulieu, C. Nelson – Skinner, Eichel, Pominville – T. Thompson, Sobotka, S. Reinhart – Elie, Mittelstadt, Okposo – Girgensons, Jo. Larsson, Rodrigues.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Heed, Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Braun – E. Kane, Pavelski, Donskoi – Hertl, Couture, Meier – Sörensen, J. Thornton, Labanc – Goodrow, Radil, M. Karlsson.
    bahis siteleri