Buffalo – San Jose 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Ottawa 3:4 (kon.) | Tampa – Anaheim 1:3 (kon.)
Montreal – Carolina 1:2 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (kon.) | Minnesota – Arizona 3:4 (kon.)
Chicago – Vegas 3:8 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Edmonton – Dallas 1:0 (po pr.)
Vancouver – Los Angeles 1:2 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
3:4 (1:1, 2:0, 0:3)
Arizona Coyotes
Středa 28.11.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:39 Josh ARCHIBALD - 3:4
     
    48:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    No to jsou věci. Copak se to s Kojoty ve druhé přestávce stalo? Zničehonic jim vychází vše, na co sáhnou! Alex Goligoski vykouzlil famózní přihrávku zpoza vlastní branky. JOSH ARCHIBALD naskočil ze střídačky a hned si nabruslil mezi dva beky, přes které se dostal do úniku. Dubnyk si proti němu vyjel daleko před brankoviště a pokoušel se o efektní zákrok z dílny Dominika Haška, jenomže člen výborně hrající čtvrté formace ho lišácky přehodil. Asistence: Alex Goligoski, Jordan Oesterle.
    47:02 Michael GRABNER - 3:3
     
    47:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kdo by to byl po konci druhé třetiny čekal, že se Coyotes vrátí do hry o vítězství! Brad Richardson se vydal bojovat k zadnímu mantinelu, kde se prosadil přes dvojici hráčů a přihrál zpět před brankoviště, kde číhal MICHAEL GRABNER a zblízka dostal puk přes levou Dubnykovu nohu. Pokárání si určitě vyslechnou Fehr s Niederreiterem, kteří jen nepřítomně koukali a kolegy z obrany vůbec nezajistili. Asistence: Brad Richardson.
    43:07 Josh ARCHIBALD - 3:2
     
    43:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další akce Kojotů už končí gólem a je sníženo na 2:3! Wild ztratili puk ve středním a pak i v obranném pásmu, o což se zapříčinil Brodin. Lawson Crouse po svém zisku bekhendem přihrál na osu hřiště a JOSH ARCHIBALD parádně vypálil zápěstím k Dubnykově pravé tyči. Šestadvacetiletý útočník si po odpykání disciplinárního trestu připisuje premiérový zásah v sezóně. Asistence: Lawson Crouse.
    31:21 Jason ZUCKER - 3:1
     
    31:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild naprosto zaslouženě odskakují na rozdíl dvou gólů! A byla to naprosto jednoduchá akce, Spurgeon během ní přihrál z červené čáry na osu hřiště, po které jel JASON ZUCKER a přes Goligoského skvěle natáhl k nechytatelné střele zápěstím, jež zapadla pod břevno. Asistence: Jared Spurgeon, Ryan Suter.
    22:20 Zach PARISE - 2:1
     
    22:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a otáčí skóre! Dumba převzal puk od Spurgeona a tvrdě vypálil zpoza pravého kruhu. Letící projektil byl sražen vysoko do vzduchu a ZACH PARISE ho u pravé tyče ho baseballovým způsobem dorazil za přesunujícího se Raantu. Asistence: Matt Dumba, Jared Spurgeon.
    05:54 Charlie COYLE - 1:1
     
    05:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je blesková odpověď domácího týmu, jenž za minutu srovnává na 1:1! Spurgeon nahodil puk po prknech, Parise ho na levé straně posunul za sebe na Koiva, který skvěle odcentroval na CHARLIEHO COYLEA a ten díky nedůrazu Chychruna sklepl kotouč za bezmocného Raantu. Asistence: Mikko Koivu, Zach Parise.
    04:49 Lawson CROUSE - 0:1
     
    04:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Čtvrtý útok Kojotů poprvé mění skóre! Dumbova rozehrávka zpoza Dubnykovy branky se svezla po mantinelu až na zakázané uvolnění. Po Cousinsem vyhraném buly Archibald přistrčil puk na LAWSONA CROUSE a jeho nenápadná střela tahem z vrcholku pravého kruhu skončila až v síti. Asistence: Josh Archibald, Nick Cousins.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Coyle (M. Koivu, Parise), 23. Parise (Dumba, Spurgeon), 32. Zucker (Spurgeon, Suter) – 5. Crouse (J. Archibald, Cousins), 44. J. Archibald (Crouse), 48. Grabner (Richardson), 49. J. Archibald (Goligoski, Oesterle)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Seeler, Prosser – Mikael Granlund, E. Staal, Zucker – Coyle, M. Koivu (C), Parise (A) – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – J.T. Brown, Fehr, Niederreiter.
    Arizona Coyotes: Raanta (41. Hill) – Goligoski, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Chychrun, Oesterle, Connauton – Keller, Galchenyuk, Schmaltz – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Fischer, Richardson, Grabner – J. Archibald, Cousins, Crouse.

    Rozhodčí: Hebert, Lambert – Amell, Kovachik

    Diváci: 18 706
    thejrc.org