Buffalo – San Jose 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Ottawa 3:4 (kon.) | Tampa – Anaheim 1:3 (kon.)
Montreal – Carolina 1:2 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (kon.) | Minnesota – Arizona 3:4 (kon.)
Chicago – Vegas 3:8 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Edmonton – Dallas 1:0 (po pr.)
Vancouver – Los Angeles 1:2 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Středa 28.11.2018, 02:10 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u kanadskoamerické NHL. V dalším utkání se představí Winnipeg Jets a Pittsburgh Penguins.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    PITTSBURGH PENGUINS

    Pittsburgh po výborném začátku spadl až na samotné dno Východní konference, ze kterého se nyní odrazil až na jedenáctou příčku. Soubor postavený kolem Sidneye Crosbyho posbíral ve dvaadvaceti duelech třiadvacet bodů. V poslední pěti zápasech posbírali Tučňáci šest bodů. Penguins potřebují zlepšit hru do obrany, jelikož inkasovali už jednasedmdesát branek, navíc se zranil brankář číslo jedna Matt Murray. Dále jsou mezi zraněnými Justin Schultz, Derek Grant, Matt Cullen a také Švéd Patric Hornqvist.

    Pittsburgh – Columbus 4:2
    Boston – Pittsburgh 2:1 po prodloužení
    Pittsburgh – Dallas 5:1

    Nejproduktivnější hráči:

    Jevgenij Malkin 30 bodů (9+21)
    Phil Kessel 27 bodů (10+17)
    Sidney Crosby 24 bodů (9+15)
     
    WINNIPEG JETS

    Winnipegu roste tým, který může za pár let mířit na nejvyšší metu. Už devatenáct branek vsítil Patrik Laine, jenž se v posledním duelu prosadil pětkrát. Ovšem pojďme se podívat na týmové postavení. Jets jsou aktuálně na pátém místě Západní konference, když ve dvaadvaceti střetnutích získali osmadvacet bodů. V posledních pěti zápasech získali ale Tryskáči pouze pět bodů. Domácí trenér pro zranění nemůže počítat s Dmitrijem Kulikovem a Andrewem Coppem.

    St. Louis – Winnipeg 4:8
    Minnesota – Winnipeg 4:2
    Calgary – Winnipeg 6:3

    Nejproduktivnější hráči:

    Blake Wheeler 27 bodů (4+23)
    Mark Scheifele 24 bodů (11+13)
    Kyle Connor 24 bodů (10+14)
    Nikolaj Ehlers navštívil Bertrun E. Glavin Elementary

     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Simon (PIT) 11 bodů (4+7), 22 odehraných zápasů
     
    Z duelu, který startuje několik minut po druhé hodině ranní, je pro vás připraven podrobný textový přenos. Tím vás provede Michal Luxa, dobře se bavte.
     
    Pravděpodobné sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien, Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Perreault – Petan, Roslovic, Lemieux.

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang, Dumoulin, Riikola, Määttä, Oleksiak, J. Johnson – Simon, Crosby, Guentzel – Kessel, Malkin, Pearson – Rust, Brassard, Aston-Reese – Sprong, Sheahan, G. Wilson.
    Casey DeSmith loni proti Jets debutoval v NHL. Brankář Tučňáků je proti stejnému soupeři připraven i tentokrát

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Perreault – Petan, Roslovic, Lemieux.

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Riikola, Määttä, Oleksiak, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Pearson – Rust, Brassard, Aston-Reese – G. Wilson, D. Grant, Sheahan.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Rooney – Pancich, Mach.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu. Oba celky jsou již na střídačkách a zahajovací formace na modrých čarách, odkud vyslechnou hymny. Poté už vše bude směřovat k zahajovacímu vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Zahajovací vhazování dnešního utkání vyhrál Sidney Crosby, a tak Tučňáci mají právo prvního útoku. Po nahození na zadní mantinel přišla přihrávka před branku, ale tentokrát z toho zakončení nebude.
     
    00:37
    Před branku hostujícího celku si sjížděl Mark Scheifele, který na černou gumu nedosáhl. Hra pokračovala dále a po střele z pravé části ledu musel vytasit první zákrok Casey DeSmith.
     
    01:20
    Kyle Connor od levého mantinelu viděl před branku najíždějícího Patrika Laineho, jenž zblízka směřoval puk do protipohybu gólmana. Casey DeSmith si připsal první velký zákrok dnešního večera.
     
    02:19
    Od modré čáry vystřelil Kris Letang, ovšem jeho zakončení šlo pouze nad branku Tryskáčů.
     
    02:29
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Brian Dumoulin – 2 min., podrážení).
     
    02:44
    Ve vlastním oslabení se do útoku rozjel Zach Aston-Reese, jehož pokus vyrazil brankář před sebe. Do předbrankového prostoru ještě dojížděl Riley Sheahan, ovšem obrana Winnipegu si poradila.
     
    04:00
    Domácímu celku se hra v početní výhodě vůbec nepodařila a vypadá to, že Pittsburgh se pro tentokrát ubrání. Od mantinelu ale ještě vystřelil Jacob Trouba, jehož pokus byl gólmanem vyražen.
     
    04:59
    Z pravého kruhu vystřelil Brandon Tanev, který neměl v brance moc místa, protože proti němu povyjel Casey DeSmith, jenž opět zasáhl.
     
    05:16
    Sidney Crosby nechal projet bránící hráče a vystřelil z vrcholu pravého kruhu. Connor Hellebuyck puk přikryl, jelikož na něj zle dotírali Dominik Simon a Jake Guentzel.
     
    06:03
    Domácí celek zastavil útok soupeře hned za modrou čárou, ovšem kotouč opět odevzdal. Následně Connor Hellebuyck musel řešit další zakončení, které vyslal z levého kruhu Derick Brassard.
     
    Střely na branku: 3:6.
     
    06:27
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Olli Määttä, jehož pokus domácí brankář viděl a opět hru přerušil.
     
    06:47
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Bryan Little – 2 min., hákování).
     
    07:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči se prosazují ve vlastním oslabení a aréna poprvé bouří! BRANDON TANEV objel branku a dostal se do střelecké pozice, ze které střelou po ledě prostřelil mezi betony Caseye DeSmitha. Asistence: Ben Chiarot a Adam Lowry.
    07:01 Brandon TANEV - 1:0
     
    08:05
    Jevgenij Malkin si mezi kruhy přehodil hokejku soupeře a poté bekhendem po ledě zakončil. Zakončení ruské hvězdy skončilo jen na betonu brankáře Jets.
     
    09:05
    Těsně po vypršení trestu střílel z levé strany Brandon Tanev, jehož pokus vyrazil brankář Tučňáků. Ten si chvíli na to poradil také se zakončením od modré čáry.
     
    10:19
    Sidney Crosby přihrál na modrou čáru, kde byl připravený Jack Johnson. Pokus hostujícího obránce skončil na výstroji jeho spoluhráče.
     
    10:46
    Do zakončení od modré čáry vložil hůl Dominik Simon, který změnil směr dráhy letu kotouče. Ovšem Connor Hellebuyck předvedl rychlý reflex a černou gumu vyrazil.
     
    Střely na branku: 5:11.
     
    11:09
    Přes modrou čáru přejel Nikolaj Ehlers, který měl proti sobě oba obránce, a tak přišlo zakončení k pravé tyči. Jenže Casey DeSmith zůstal pozorný a kotouč vyrazil do rohu hrací plochy.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    12:27
    Pittsburgh nahodil ze středního pásma kotouč za branku a oba celky využívají situace ke střídání.
     
    13:47
    Winnipeg se díky dobrému napadání soupeře dlouho nedokázal dostat z vlastní třetiny, ale po několika vteřinách se to stejně podařilo. Ovšem Tučňáci se do útočného pásma rychle vrátili.
     
    14:42
    Jevgenij Malkin vyhazoval puk o mantinel do středního pásma. Na modré čáře se ho snažil zachytit Jacob Trouba, avšak marně.
     
    15:24
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Brian Dumoulin – 2 min., podrážení).
     
    15:30
    Tryskáči sice vyhráli vhazování, ale soupeři se podařilo vyhodit černou gumu přes všechny čáry.
     
    16:01
    Bryan Rust se s kotoučem dostal za modrou čáru, odkud ho po mantinelu vyhazuje opět za branku Winnipegu.
     
    16:49
    Patrik Laine vystřelil od modré čáry, ale jeho pokus brankáři vypadl. V předbrankovém prostoru se nacházel Kyle Connor, jehož pokus směřoval opět do gólmana. Akce pokračovala dál a po křižné přihrávce střílel z kruhu pro vhazování Mark Scheifele, jenže Casey DeSmith se skvěle přesunul a vykopl černou gumu betonem.
     
    18:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jake Guentzel posunul puk do třetiny, kam se za ním rozjel Dominik Simon. Český útočník pak skvělou přihrávkou naslepo našel mezi kruhy najíždějícího SIDNEYE CROSBYho, jenž bekhendem uklidil puk k levé tyčce. Asistence: Dominik Simon a Jake Guentzel.
    18:13 Sidney CROSBY - 1:1
     
    19:39
    Pittsburgh je od vyrovnávací branky polit živou vodu a připisuje si další střelu mezi tři tyče. Od modré čáry totiž vypálil Jamie Oleksiak, jehož zakončení na dvakrát zneškodnil Connor Hellebuyck.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Sledovali jsme velice zajímavou třetinu, v níž byli aktivnější hosté. Ovšem v jejich početní výhodě se prosadil Brandon Tanev. Tím Tučňáci dostali Tryskáče do pohody. Ovšem pokračovala mírná nadvláda Pittsburghu, jenž se v samotném závěru dočkal zaslouženého vyrovnání. Po přihrávce Dominika Simona se z mezikruží prosadil Sidney Crosby, a tak je stav zápasu zatím vyrovnaný.

    Střely na branku: 10:14.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hned na začátku druhé dvacetiminutovky Tryškáči soupeři odskakují. Blake Wheeler našel napřaženého MARKA SCHEIFELEHO, jehož pumelice končí v hodní části branky. Asistence: Blake Wheeler a Nikolaj Ehlers.
    20:39 Mark SCHEIFELE - 2:1
     
    21:55
    Z pravé strany se napřáhl Bryan Rust, jehož nepřesný pokus letěl jen nad domácí brankou. Connor Hellebuyck jen pozoroval, jak kotouč narazí o zadní hrazení.
     
    22:33
    Český útočník jen protečoval hru do útočného pásma, kde Tučňáci zachytili rozehrávku. Ke střele z mezikruží se dostal Jake Guentzel, jenž mířil k pravé tyči, ale branku Jets minul.
     
    23:09
    Další pokus hostujícího celku vyslal od modré čáry Kris Letang, jenže Connor Hellebuyck si připisuje další zákrok. Právě domácí brankář je rozdílovým hráčem v duelu.
     
    24:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Šťastná, ale zasloužená branka, která znamená vyrovnání! Derek Grant přihrál od zadního mantinelu před branku, kde se nacházel RILEY SHEAHAN. Jeho pokus Connor Hellebuyck zlikvidoval, ale černá guma zůstala ležet před brankovou čárou, kam si jako první došťoural autor předchozího zakončení. Asistence: Derek Grant a Jamie Oleksiak.
    24:40 Riley SHEAHAN - 2:2
     
    26:00
    Přihrávku do druhé vlny dostal český útočník, jehož pokus minul branku o pár centimetrů. Domácí brankář se za černou gumou pouze ohlédl.
     
    26:47
    Po pěkné stahovače se na pravý kruh dostal Tanner Pearson, jehož pokus byl sražen. Hra se otočila před druhou z branek, kde musel zasahovat Casey DeSmith.
     
    27:26
    Skrytou ránu vyslal od modré čáry Tyler Myers, ovšem hostující brankář zasáhl betonem. Casey DeSmith měl obrovské štěstí, jelikož kotouč viděl až na poslední chvíli.
     
    28:16
    Jeden z hostujících obránců přihrával na Jevgenije Malkina, jenž nejevil zájem o hru. Následně ale Winnipeg vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    28:43
    Dominik Simon ve vlastní třetině nepřesně přihrál a kotouč mířil na modrou čáru, odkud vystřelil Dustin Byfuglien. Jeho pokus brankář Penguins dobře viděl a v poklidu zasáhl.
     
    29:13
    Po zachycení přihrávky se vydal se spoluhráčem do přečíslení Jamie Oleksiak. Ovšem hostující obránce si spoluhráče nevšiml a nasměřoval tvrdou ránu do hrudi brankáře.
     
    Střely na branku: 16:20.
     
    30:40
    Po přihrávce do středního pásma přišel na červené čáře souboj, po kterém se černá guma odrazila mezi střídačky. Po reklamní přestávce se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    31:33
    Mark Scheifele pozvolna vjel do útočné třetiny, ale jeho spoluhráč byl mnohem rychlejší a přejel do pásma dříve. Ofsajd vrátí hru do středního pásma.
     
    32:49
    Hostující hráči byli dlouho na ledové ploše a potřebovali vystřídat, a tak posunuli hru pouze do středního pásma. V posledních desítkách vteřin je k vidění hodně nepřesností a málo zakončení.
     
    33:23
    Od modré čáry vystřelil Jacob Trouba, jehož pokus před brankou srazil do rohu Sidney Crosby. Hra se velmi rychle otočila a od modré čáry nahazoval černou gumu Kris Letang. Jenže také jeho zakončení bylo sražené.
     
    34:56
    Winnipeg zamkl Tučňáky v jeho pásmu. Nejprve od modré čáry střílel Tyler Myers, ale jeho střela byla nepřesná. Poté se Tryškáči sami vyhnali ze třetiny.
     
    35:50
    Cink! Tanner Pearson přihrál do pravého kruhu pro vhazování, odkud Phil Kessel trefil brankovou konstrukci.
     
    36:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Před malou chvilkou selhal v jasné pozici Phil Kessel, a tak se hra otočila. Přihrávku do pásma dostal MARK SCHEIFELE, jehož zakončení se otřelo o levou tyčku a zamířilo do branky. Asistence: Blake Wheeler a Nikolaj Ehlers.
    36:00 Mark SCHEIFELE - 3:2
     
    Střely na branku: 17:21.
     
    36:22
    Z pravé strany vystřelil Bryan Rust, který mířil po ledě mezi nohy brankáře. Ovšem Connor Hellebuyck si mezeru pohlídal a hru opět přerušuje.
     
    37:01
    Po rychlé souhře si před branku najel Mathieu Perreault, jenž dostal kotouč daleko od sebe, a tak do něj jen píchl. Puk po ledě mířil do branky, ale Casey DeSmith betony výborně zasáhl.
     
    38:14
    To je smůla, která se lepí na hokejky Tučňáků! Kris Letang z modré čáry přihrál na levý kruh pro vhazování, odkud okamžitě vypálil Bryan Rust. Jeho zakončení znovu orazítkovalo brankovou konstrukci Jets.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina byla vyrovnanou, ovšem tentokrát jdou do kabin spokojenější hráči Jets. Winnipeg se dostal dvakrát do vedení, na první Tučňáci dokázali odpovědět a na druhé zatím ne. Pittsburgh dostává od soupeře lekci z produktivity, a tak zatím prohrává. Jinak ale sledujeme hru, která se přelévá ze strany na stranu. Uvidíme, kdo si připíše nakonec dva body do tabulky.

    Střely na branku: 19:26.
    Střely na branku v této třetině: 9:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Od levého mantinelu vystřelil Mathieu Perreault, jehož pokus vyrazil brankář před sebe. Následně nahou dokopával Adam Lowry, ovšem Casey DeSmith si připsal další zákrok.
     
    42:13
    Po střele z mezikruží měl Casey DeSmith obrovské štěstí. jím vyražený kotouč proletěl jen těsně vedle levé tyčky.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    43:47
    Tanner Pearson nezvládl přechod přes střední pásmo, a tak se do útoku vydal Winnipeg. Jenže ani Jets toho moc směrem dopředu nepředvedli.
     
    44:36
    Po zachycení přihrávky po mantinelu střílel od modré čáry Garrett Wilson, jehož pokus byl snadným soustem pro Connora Hellebuycka.
     
    45:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Connor Hellebuyck se pod maskou musí červenat, jelikož Pittsburghu daroval vyrovnání! Garrett Wilson přihrál na pravou stranu, odkud od mantinelu vystřelil DEREK GRANT. Jeho pokus propadl brankáři až za brankovou čáru. Asistence: Garrett Wilson a Olli Määttä.
    45:08 Derek GRANT - 3:3
     
    45:45
    A stav zápasu mohl být opět jiný! Z pravé strany zakončoval Jake Guentzel, jehož svižná střela zápěstím opět orazítkovala brankovou konstrukci Winnipegu.
     
    47:44
    Tryskáči se usadili před brankou soupeře, kde dlouho naháněli černou gumu. Ta jim nakonec utekla do středního pásma, a tak se hra opět uklidňuje.
     
    48:28
    Jake Guentzel zachytil puk ve vlastní třetině, ale už neměl moc sil, a tak ji poté ze středního pásma nahodil za branku domácího celku. Oba celky opět střídají.
     
    Střely na branku: 22:27.
     
    50:08
    Z vrcholu kruhů vystřelil Brandon Tanev, jehož pokus vykopl hostující brankář betonem. Poté se do protiútoku dostal Dominik Simon, jenž v útočném pásmu o černou gumu rychle přišel.
     
    51:02
    Winnipeg se pokoušel o dlouhou rozehrávku, po které kotouč končí na zakázaném uvolnění. Následuje vhazování po levici Connora Hellebuycka.
     
    51:28
    To samé se povedlo elitní formaci Tučňáků, když černou gumu na útočné modré čáře nezachytil hostující kapitán.
     
    52:16
    Od levého mantinelu přihrával Ben Chiarot, jenž viděl před branku najíždějícího Blaka Wheelera. Jeho rychlá střela zápěstím skončila vedle pravé tyče branky Penguins.
     
    52:58
    Od modré čáry vypálil Joe Morrow, jehož pokus skončil ve výstroji Caseye DeSmitha. Následuje komerční přestávka, po které se bude vhazovat před brankou Pittsburghu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Střely na branku: 25:28.
     
    53:13
    Přihrávku mezi kruhy dostal Kyle Connor, jehož při zakončení vyrušil Kris Letang. Hostující obránce situaci dobruslil a při zakončení soupeře vložil do jeho zakončení hůl.
     
    54:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci poprvé v utkání vedou! Phil Kessel dobruslil situaci za brankou Tryskáčů a následně přihrál mezi kruhy. V tomto prostoru se nacházel Blake Wheeler, jenž ukázkově narazil kotouč na ZACHA ASTONA-REESEHO. Jeho zakončení bylo přesné a zamířilo do šibenice. Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
    54:48 Zach ASTON-REESE - 3:4
     
    56:09
    Po překonání útočné modré čáry vystřelil z pravé strany Derick Brassard, jehož slabý pokus vyrazil Connor Hellebuyck. Zbytek hostujících hráčů střídal, a tak zakončení bylo jedinou volbou.
     
    57:00
    Od modré čáry vystřelil Jack Johnson, který nabízel kotouč na teč. Před brankou se nacházel Riley Sheahan, jehož clonění brankáři nenadělalo žádné potíže.
     
    57:52
    Connor Hellebuyck míří z brankoviště na střídačku a Winnipeg bude hrát se šesti bruslaři v poli!
     
    58:28
    Brian Dumoulin si před vlastní brankou dostal ke kotouči, který okamžitě letí na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po levé ruce Caseye DeSmitha.
     
    59:15
    Sidney Crosby zabojoval v rohu hrací plochy, odkud se štěstím poslal puk do středního pásma. Poté se Winnipeg chtěl před branku Penguins rychle vrátit, ale zastavil ho ofsajd.
     
    59:20
    Domácí trenér využije oddechového času k tomu, aby si jeho nejlepší hráči odpočinuli a mohli jim na závěrečné vteřiny udělat další taktické pokyny.
     
    59:56
    Je nejspíše rozhodnuto! Z levého kruhu vypálil Blake Wheeler, jehož pokus těsně nad ledem vyrazil Casey DeSmith do ochranné sítě. Následuje ještě jedno vhazování po pravé ruce hostujícího gólmana.
     
    Konec zápasu.
     
    Viděli jsme nádhernou bitvu, v níž zvítězil Pittsburgh. Hostující celek byl v utkání mírně lepším celkem, ale doplácel v prvních čtyřiceti minutách na špatnou koncovku. Jenže v poslední periodě Winnipeg soupeři doslova daroval vítězství, když nejprve chyboval Connor Hellebuyck a poté Blake Wheeler.

    Střely na branku: 27:30.
    Střely na branku v této třetině: 8:5.
     
    Hvězdy utkání:

    1. Mark Scheifele (WPG) 2+0
    2. Derek Grant (PIT) 1+1
    3. Sidney Crosby (PIT) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Simon (PIT) 1 bod (0+1), 3 střely, 15:40 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Pittsburgh si připisuje další venkovní vítězství se s vámi loučím a přeji vám příjemný středeční den. (04:39:34)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. B. Tanev (Chiarot, Lowry), 21. Scheifele (Wheeler, Ehlers), 36. Scheifele (Wheeler, Ehlers) – 19. Crosby (Simon, Guentzel), 25. Sheahan (D. Grant, Oleksiak), 46. D. Grant (G. Wilson, Määttä), 55. Aston-Reese (Kessel, Letang)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Perreault – Petan, Roslovic, Lemieux.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Riikola, Määttä, Oleksiak, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Pearson – Rust, Brassard, Aston-Reese – G. Wilson, D. Grant, Sheahan.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Rooney – Pancich, Mach

    Diváci: 15 321
    thejrc.org